2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bat ne zamandı canım

Benim adetten 5 gün önce negatif ti. Adeti 3 gün geçti pozitif oldu.. Belki senin de olabilir canım. Adet olmadığına göre bir kere daha kan ver
Benımde bata 4 varken silik çizgi çıkmaya başladı .
Gittikçe koyulaştı . Geç yumurtlamış olabılır arkadaş çünkü arkadaşımın adeti 1 gun geçmişti test yaptı benım bata 4 varkenkiyle aynıydı

Kanaması olup da gayet normal gebelik yaşayan da çok
Dedikleri gibi dinlen inşallah geçer
Progesteron kullanıyor musun

Canım çok sevindim senin adına ilgili Bi doktor bulmak zor gerçekten. İnşallah diğer gördüğü şeyden olumsuz birşey çıkmaz
İnşallah kuzum gerçekten doktor çok önemli özel diye oraya gittim ama hiç beğenmedim 2 kez gittim ikisindede 40 dakka bekletildik. Bugün ise devlete gittik şeker gibi bi doktorla tanıştım allah razı olsun ondan baya ilgilendi bilgilendirdi beni.

Ohh gözün aydın gördünmü bak boşuna üzdün kendini seninki benim durumum gibi olmuş 1 kese net 1 tanede ne olduğu belirsiz bir karaltı inş ikizdir yani ben isterim sırada kalp atımını beklemek
Seninde öyleydi demi. Ya bugün düşünüyorum kendi kendime diyorumki biri daha vardı benimle aynı durumda olan demekki senmişsin canım. Bana benimki kist gibi geliyor ama işde betaHCG değerim baya yüksek olduğu için şüphelenmiyorda değilim acaba ikizmi diye.
Senin kese kaç haftalıkken gözükmüştü canım? İlk gittiğinde hemen gözüktümü birde beta değerin kaçtı o gün

Gitme tabiki canım bu doktorla devam edebilirsin anladığım kadarıyla iyiymiş bu doktor.
Bu doktor acideydi canım isminide hatırlamıyorum hastanede tek beğenmediğim şey bütün sancı çeken kadınları aynı odaya atmışlar. Çok korkunçtu hepsinin çığlık seslerini aldım. Ama neyseki ben ankarada doğum yapacağım ve benim sezeryan olacak.

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…