Ayyy evet guzelyuxlu insanlar olsun hep cevremizde o cok onemli :)) benim hemsirem sadece fast food yiyorum diye cok kizmisti ama ben hala canim cekince yiyorum birakamam :)) aynen canim kontrol et halledersin sen onu ayarlarda birsey vardir muhakkakSağol canım dikkat ederim birkaç güntelefondaki ayarları da kontrol ediyorum şimdi umarım çözücem bu problemi
Hamilelerin doktorları hemşireleri hep tatlı olsun dimi ama ya :))))
Teyzemizin hediyesii
indirimli 50 tlye almış internetten kızlar önce 179 sonra 70 olmuş sonra sepette indirimle 50ye almış kumaşı çok çok güzel ve kalın penye ben aşırı beğendim
ay evet öyle bir gaz ki vc ye gitmek falan fayda etmiyor ben bide doğru düzgün kabız olduğumu bilmezdim 3 günde bir çıkıyorum nerdeyse iyi oldu aslında benm için çünkü ne yesem bağırsaklarm bozulurdu ama gaz fenaSağlık ocağında yaptırdım ben herşeye bakmışlardı. Çok kötü şu gaz ya Allahtan çok ağrı yapmıyor bide ne yesem şişkinlik yapıon nedense 2 gündğr hazmedemiyorum galba hava soğuk dışarıda çıkmadık ne zamandır hateketsiz kaldım iyice
bende acıkıyorum ama gidip kendime bir şey hazırlayacak halim olmuyor muz yiyorum :/Aynen canım öyle dediğim gibi çok bişey yemiyorum normal yemem ama bende sıkıntı gece çok fena acıkıyorum :) artık dediğin gibi bebek doğduktan sonra emzirerek veririz inşallah kiloları.
Yaaa maşallahBizim minnoş kesin kızmış baya baya tescilledi bugün gösterdi yine :) 5 gün gerideydi 1 gün öne geçmiş kuzum :) baya bi ayrıntılı baktı doktorum çok keyifli geçti muayenemiz hatta gülücük bile attı bize ama yakalayamadık fotosunu
benim doktor devlette ya öyle soramıyorum numarası falan yok ihihiBen magnezinc iciyorum agrilar icin canim ama burdan bizim dememizle degil doktoruna danis oyle ic bence en kotu telefon acip sor ? Yada aile hekimine falan sor canim
Teyzemizin hediyesii
indirimli 50 tlye almış internetten kızlar önce 179 sonra 70 olmuş sonra sepette indirimle 50ye almış kumaşı çok çok güzel ve kalın penye ben aşırı beğendim
Bir sikayetin yoksa vermiyolar canim benim agrim vardi verdiler gittigin hastanenin aciline git ilk olarak onu yazarlar zatenbenim doktor devlette ya öyle soramıyorum numarası falan yok ihihihaftaya detaylı ultrasonum var zaten sonrada kendi doktoruma gider gösteririm sorarım bi çok rahatsız edici bi ağrım olmuyor ya gazda olduğu için anlamıyorum ama iki kere oldu sanki adet ağrısı gibi bilemiyorum aslında bu magnezyumu falan herkesin içmesi lazım sanırım hamilelikte oluyor bi eksiklik ama doktorlar sen söylemeden vermiyor bir şey
hepinize çok teşekkür ederim kızlar sağolun rabbim tüm yavrularımıza nasip etsin sağlıkla giymeyi.Çok güzel canım Rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip eder inşallahBu arada nereden almış çok beğendimmm
Doğru olabilir canım haklisinzayıf olanlar ilk başta aniden daha fazla kilo alıyor sanırım önce bünyeyi çocuga hazırlıyor gbi bir bakıma :)
yok canım öyle batma falan bende de oluyor ama midem de çok rahatsız oda yapıyor olabilir işte ilk olunca insan her şeyden bir şey çıkarıp endişeleniyor bide kasıklarımda kas ağrısı var sanki karın hareketi çalışmışım gibi ayağımı kaldıramıyorum oda sanırım rahim genişlediği içinBir sikayetin yoksa vermiyolar canim benim agrim vardi verdiler gittigin hastanenin aciline git ilk olarak onu yazarlar zaten) agrilari cok ihmal etme cok ciddiye de alma olabiliyor yani benimde bikac gundur gobegimin cevresine igne batiriliyormus gibi oluyor sonra geciyor anlik birsey 1 hafta varsa cokta agrin vs yoksa bekle tabi canim
Hayırlı olsun canımm
oyyy maşallah kuzucuğa
Yaaa maşallah
Insan cok endiseli oluyor canim evet surekli kendini dinliyorsu n falan benim de midem yaniyor off umarim tüm agrilarin hemencik geceryok canım öyle batma falan bende de oluyor ama midem de çok rahatsız oda yapıyor olabilir işte ilk olunca insan her şeyden bir şey çıkarıp endişeleniyor bide kasıklarımda kas ağrısı var sanki karın hareketi çalışmışım gibi ayağımı kaldıramıyorum oda sanırım rahim genişlediği için
Gozunaydin canim :))Kızlar cinsiyetimiz netleşti
Kızım olacak 21. Haftada netleştirdik ayrıntılıda
Benim kasık ve bel ağrım bikaç gündür inanılmaz arttı bugün doktora sordum tabi ki normal dedi bi ilaç vermediyok canım öyle batma falan bende de oluyor ama midem de çok rahatsız oda yapıyor olabilir işte ilk olunca insan her şeyden bir şey çıkarıp endişeleniyor bide kasıklarımda kas ağrısı var sanki karın hareketi çalışmışım gibi ayağımı kaldıramıyorum oda sanırım rahim genişlediği için
Kendi doktorun mu söyledi canım çok merak ettim :))) hayırlı olsun :)Kızlar cinsiyetimiz netleşti
Kızlar cinsiyetimiz netleşti
Ayrıntılıda gördükKendi doktorun mu söyledi canım çok merak ettim :))) hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?