- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canim cok sevindim. Icin rahatlamis ne iyi yapmissin gitmekle. Diger gordugu de kisttir muhtemelen. Carsamba da guzel haberler alacaksin insallah.Kızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Çok pozitif güler yüzlü hastasını korkutmayan bi bayan doktordu. 6 tane ultrason resmi verdi
İnşallah kuzum rahatladım tabi adamıda gece uyutmadımCanim cok sevindim. Icin rahatlamis ne iyi yapmissin gitmekle. Diger gordugu de kisttir muhtemelen. Carsamba da guzel haberler alacaksin insallah.
Hemen git canım acile. Kötü düşünme biliyorum nekadar desekte senin için içini yiyordur şuan hem ağlayıpta kendinide bebeğinide yıpratma canım sakin ol ve acile git hemen.Kizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Canım benim dikkat et kendine uzan dinlen. Kendini sıkmamaya ağlamamaya çalış.. Bebeğinin ihtiyacı var sana. Rabbim yardımcın olsunKizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Kullanıyorum. Çok sağol inşallah bişey olmaz.Kanaması olup da gayet normal gebelik yaşayan da çok
Dedikleri gibi dinlen inşallah geçer
Progesteron kullanıyor musun
Merhaba canim aynı durumdayız benim de geçen Hf başladı kanamam 6 Hf lik Ken inşallah ikimizinkide geçer. Hep içimden geçici bı durumdur geçecek diyorum. Sende kendini üzme bebeğin etkilenir.hersey allAl dan.Kizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Acaba o mu uyutmuyor dicemde. Ben folidoce kullanıyorum akşam içiyodum asla uyutmuyodu.folbiol 5 mg kullanıyom canım
İnşallah bebeişe geçmez olan oldu artık dua edelimde bu sefer güzel haber alırsıncanım bana zararı yok normal insanda grip gibi belirti veriyormuş bazen vermiyormuş ama şu an aktifse bebeğe geçme olasılığı var geçerse bebekte hasar yaratabiliyomuş off bu testleri hamilelikten önce yaptırmak lazım madem o kadar riskli halbuki hamile kalmadan önce gittim doktora yapılacak bir şey varmı diye
Çok silikte olsa görünüyor gözün aydın olsun inşallah canımHanımlar çift çizgiyi gördüm
Tahmin ettiğim gibi oldu sanırım. Bat tan 5 gün önce korunmamıştık. O yüzden Cuma günü yaptığım test negatif çıktı. Geç döllenme oldu sanırım. Testi yüklüyorum bakar mısınız
Aynen çok farklı bir heycan rabbim doğuma kadar heycanı mutluluğu hep yaşatsınBeni salı çağırdı bakalım heyecanla bekliyoruz :)
Maşallah hadi hayırlısı çok güzel senin için sevindim canımDün yaptığım testi paylaşmak istedim eğer sağlıklı ilerlerse bende haziran annesi olucam sanırım
Sizce doktora ne zaman gitmeliyim, ne kadar bekliyim ?
Hayırlı olsun canım çok şükürKızlar bugün 4+5 bebeğimin kesesini gördük çok şükür darısı isteyen herkese ins benim beta değer 4+1 iken 3000 idi bugün 12000 olmuştur şükür kese göründü çok mutluyummm
Hoşbulduk canım. Rabbim sağlıklı sıkıntısız kavuştursun amin inşallah. Sanada çokk geçmiş olsun bebiş iyiymiş en azındanKızlar merhaba bayandır giremiyor dum. On gündür hafif şekilde kanamam var iki günde bir acile gidiyorum korkuyorum bebeğe bişey oldu diye. Çok şükür bebek iyi kalp atışını duydum ve büyümesi de iyi Hf ile uyumlu ama bu kanamA neden oluo anlamadım. İğne ve hap verdi Dr. Kullanıyorum.ve evde yatıyorum yarın tekrar kontrolüm var. İns herşey iyidir. Bu arada yeni katılan ark. Hayirli olsun Allah hepimize saglikli bebiş ler nasip etsin inşallah.
Merhaba canım ben linkimi değiştirdiğim için eski adıyla Bitterlokumu dualarımız kabede topiğinde olurdum sonrasında uzun zaman giremedim senin adına çok sevindim bebek istiyordun çok şükür bir adımda olsa şimdilik kavuştunYeni gelen arkadaşlar hosgeldinizMasaAllah bayagi çoğaldık. insAllah hepimiz miniklerimize sağlıcakla kavusuruz
Bir nebzede olsa biraz içine su serpilmiştir çok şükür o kadar da kötü değil inşallah çarşambaya daha güzel haberler alırızKızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Çok pozitif güler yüzlü hastasını korkutmayan bi bayan doktordu. 6 tane ultrason resmi verdi
Benimde oleLeke değil canım bildiğin açık kırmızı kan gelio bı 5 dk baya geliyor sonra kesiliyor ertesi gün bir daha. Her kanamada düştü artık diyorum herhalde Dr acille gidiom bebek iyi kalp atisi var dinlen diyor lar. Hiç böyle bir şeyle karşılaşan oldumu siz veya yakınlarınız dan. Korkuyorum yaaa. Niye böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?