2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim cok sevindim. Icin rahatlamis ne iyi yapmissin gitmekle. Diger gordugu de kisttir muhtemelen. Carsamba da guzel haberler alacaksin insallah.

Kizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu

Canim cok sevindim. Icin rahatlamis ne iyi yapmissin gitmekle. Diger gordugu de kisttir muhtemelen. Carsamba da guzel haberler alacaksin insallah.
İnşallah kuzum rahatladım tabi adamıda gece uyutmadım ağız tadıyla kahvaltı bile yapamadık oda korktu baya ama çok şükür rahatladık.

Hemen git canım acile. Kötü düşünme biliyorum nekadar desekte senin için içini yiyordur şuan hem ağlayıpta kendinide bebeğinide yıpratma canım sakin ol ve acile git hemen.

Reactions: H E
Canım benim dikkat et kendine uzan dinlen. Kendini sıkmamaya ağlamamaya çalış.. Bebeğinin ihtiyacı var sana. Rabbim yardımcın olsun

bardakkulpu . Sakin olmaya calis canim bircok gebelik var kanamali geçip doguma ulasan progesteron vermediler mi ? Her kanama düşükle sonuclamnmiyor aklina.kotuyu getirmemeye calis bol bol ya mubdi de.[/QUOTE]

Merhaba canim aynı durumdayız benim de geçen Hf başladı kanamam 6 Hf lik Ken inşallah ikimizinkide geçer. Hep içimden geçici bı durumdur geçecek diyorum. Sende kendini üzme bebeğin etkilenir.hersey allAl dan.

İnşallah bebeişe geçmez olan oldu artık dua edelimde bu sefer güzel haber alırsın

Çok silikte olsa görünüyor gözün aydın olsun inşallah canım

Hoşbulduk canım. Rabbim sağlıklı sıkıntısız kavuştursun amin inşallah. Sanada çokk geçmiş olsun bebiş iyiymiş en azından

Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz MasaAllah bayagi çoğaldık. insAllah hepimiz miniklerimize sağlıcakla kavusuruz
Merhaba canım ben linkimi değiştirdiğim için eski adıyla Bitterlokumu dualarımız kabede topiğinde olurdum sonrasında uzun zaman giremedim senin adına çok sevindim bebek istiyordun çok şükür bir adımda olsa şimdilik kavuştun

Bir nebzede olsa biraz içine su serpilmiştir çok şükür o kadar da kötü değil inşallah çarşambaya daha güzel haberler alırız

Benimde ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…