Siz de cok tatlisiniz, artik arkadasiz burasi sayesinde. Inanin arkadasim cok daha guzellerini iyilerini hak ediyor, iyi gunumde kotu gunumde yanimda olan bir insan.
Kızlar selam ;
Biz ayrıntılı ultrasyonumuzu da yaptırdık,çok şükür bir sıkıntımız yok.Yaklaşık yarım saat sürdü ,benimki 1 hafta önden gidiyor ,geriden gelmesi sıkıntı yaratır,önde olması sorun değil dedi doktorumuz.Mayısın son haftası bekliyoruz inşallah,darısı diğer arkadaşlara olsun,hepimiz güzel sonuçlar alalım
Lansinoh krem alabilirsin bebek emzirirken ihtiyacın olacak çok faydası var ben göğüs pedi almıştım ama hala duruyor hiç kullanmadım ihtiyaç olursa alırsın bence pedi
Güle güle kullansin insallah bebisler :)) su elde emdikleri sey neyse adi bilemedim bende sepete atmistim sonra erken diye cikardim :)) su an gorunce bi alsamiydim dedim :))
Alt acma geldi 15 tlye aldigim seyin bu kadar kaliteli olmasini beklemiyordum alanlar buyuk kara gecti bence cunku yumusacik herseyde kullanilir bu :)) babymall siparisim de geldi battaniyeyi 19.90 a almistim triko cok sahane bir ürün sadece alt üst takim almistim o lekeli geldi iade olacak oda ona uzuldum biraz o kadar :))
Ben sanki senden duydum diye hatirladim bebis sorry kusuruma bakma :)) biberon bende bundan aldim emzik icinde 1 tane aldim kullanirsa alirim bir tane daha diye dusunuyorum hic tutmayan alismayan bebeler varmis :)) bosuna param gitmesin :))
Alt acma geldi 15 tlye aldigim seyin bu kadar kaliteli olmasini beklemiyordum alanlar buyuk kara gecti bence cunku yumusacik herseyde kullanilir bu :)) babymall siparisim de geldi battaniyeyi 19.90 a almistim triko cok sahane bir ürün sadece alt üst takim almistim o lekeli geldi iade olacak oda ona uzuldum biraz o kadar :))
Ben de fotoğraf çekimi için istiyorum öyle dantelli falan istemiyorum bı ara bı arakfas paylaşmıştı gömlek gecelik sanırım ben öyle alıcam hep spor hem şık görünüyor bence :)
O kolayda benim canım başka bişey istiyor ama aksi ya işte hiç olacak bişey değil normalde çok canım istemez senin dediğini çok severim ama tvde bi reklamda çıkıyor benim dediğim her gördüğümde ah bi çıksada alsam diyorum
Benim doktorumda özel hastanede devlette önerebileceğiniz bi doktor var mı diye sordum devlette riskli bi durum varsa bakarlar anca dedi bende uğraşmak istemedim. Cerrahpaşa'da Profosörün özeli var 150₺ civarıymış ücreti orayı düşünüyorum İnşâAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Yok canım banada devlet hastanesindeki doktorum rutin testler bublar art8k böyle oluyir dedi ikiliyi üçlüyü yaptırdı dedi ayrıntılı icin araştirmadan s8ra al dedi gönderdi hayırlısı olsun canım prof bakması daha tabi benim devletteki doktorumda doc hastanenin tek doçenti hemde bayan ondan biraz şanslı olabilirim :)