K ile başlıyor :))Acaba hangi meyve ki bu
Dün filmde kıvanç meşhur şu yaz meyvesini yiyor eşim bana bakıyor :))
ben bu normal üçgen kafasına geçirilen havlulardan almıştım bide ayrıyeten bornozu var bu kulaklılardan onu büyük almıştık 3-4 yaş bakayım görürsem indirimde söylerim :)Baska seyleri tak diye alıyorum da kiyafete veremiyorum yada verirken 40 kez dusunuyorum ama mecbur onlarda alinacak :)) bu arada bebe bornoz seti ariyorum guzel bitane gozune carparsa haberim olsun :))
Kadın doğumin mutlaka olması gereken bir yerde olmaması ne garip özele gidemeyenler napıyor yazık bence bildirin sağlık bakanlığına cimerden cumhurbaşkanlığına hemen ilgileniyorlar arıyorlardaBizde bilmiyoz malesef kaç aydır bekledik ama hala yok gelmedi de mecbur özelde yapıyoz kontrolleri
bakalım canım ben balıkesirdeym ilçesinde benim bi 20 günü bulur herhaldeDün aldım
BAKalim ne Zaman gelicek
Ben set alayim diyordum aslinda onu bulursam oyle alacagim :)) bulamazsam tek kafaya gecirilenlerden alacagim bendeben bu normal üçgen kafasına geçirilen havlulardan almıştım bide ayrıyeten bornozu var bu kulaklılardan onu büyük almıştık 3-4 yaş bakayım görürsem indirimde söylerim :)
Insallah sonuclarda iyi cikar canim.Kızlar nasılsınz ?
Biz sabahtan beri hastanedeyiz açlık tokluk baktırıyoruz inşallah iyi çıkar
Bunun dışında casual cadillac air aldıık bebek arabasını
E bebekte indirm vardı bugün stoklr baya sıkıntılı duruyordu halledebildik
Teşekkürler canım :) bayadır bekliyorduk indirmi baya mücadele ettik almak için indirim yapıyolar ama doğru düzgün stok yok hiç bi yerde .. neyseki halledebildik :)Insallah sonuclarda iyi cikar canim.
Ben saglik ocaginda yapilacak saniyordum ama benimde hastanede yapilacak 1 ay sonra.
Bebek arabasini da iyi gunlerde kullanin canim guzel secim
Biz de sabah sekiz buçuktan beri hastanedeydik ,ayrıntılı ultrasyon yapıldı,açlık tokluk bakıldı daha yeni eve geldik,hayırlı olsun arabanız iyi günlerde kullanın hangi renk aldın ?Kızlar nasılsınz ?
Bence iade etmeseydin :) senin takımın fiyatı ne kadar? Kız bebek takımları çok pahalı yaYok canım istemediler iade edicem ben şimdi istediğim takımı bana gönderecekler . Bu yeşil takımı da isteyen bayana gönderirler tekrardan
İnşâAllah ya aslında bulantılar yüzünden şu ana kadar canım hiç birşey çekmedi.Bir yerde denk gelir ve alırsın inşallah , şu aserme olayı kötü ya
Benim ikili Yüksek riskli çıktı korkumdan üçlü dörtlü yaptırmadım Rabbime emanet İnşâAllah sağlıkla alırız kucağımızaYok canım banada devlet hastanesindeki doktorum rutin testler bublar art8k böyle oluyir dedi ikiliyi üçlüyü yaptırdı dedi ayrıntılı icin araştirmadan s8ra al dedi gönderdi hayırlısı olsun canım prof bakması daha tabi benim devletteki doktorumda doc hastanenin tek doçenti hemde bayan ondan biraz şanslı olabilirim :)
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın İnşâAllah. Açlık tokluk şeker yüklemesi değil demi?Kızlar nasılsınz ?
evet yoğunluk varmış şimdi yazıyolar zaten siparişiniz 2-3 gün içinde kargoya verilir diye.Ben diger biberonu ihtiyaca yonelik alirim diyorum cünkü hic kullanmayabilirim de insallah hicbirimiz mamaya gerek duymayiz hatta bu aldigim beni baya gotürür cünku sonrasinda bebis icin plastik bir biberon alirim :)) emzik konusuna gelince 0 3 ay aldim zaten o donemde sever ve.kullanirsa ayni markadan devam ederim diye düsündüm ben canim e bebek kargolari.genel olarak gecikecek bence bana normalde koca araba 1 gunde geldi.alt acma 3 gundur gelmedi mesela :)) yogunluk var saniyorum
hepsi de birbirinden güzel... güzel günlerde kullansın arkadaşınızKizlar merhaba, meme biopsim guzel cikti cok sukur, hersey yolunda. Ben daha kendi kizim icin birsey almadim, cinsiyeti ogrenene kadar beklemek istedim, son bir aydir da cok yogundum, bundan sonra insallah alisverise basliyorum. Ama cok sevdigim yakin bir arkadasim ki kendisi benim ilk dogumumda hep yanimdaydi Mart ayinda kizini kucagina alacak. Ne yazik ki ben onun yaninda olamayacagim, tasindilar, aramiz baya uzak artik. Neyse ben de onun kizi olacagini ogrendigimden beri ufak tefek seyler aliyordum, artik bu hafta paketleyip gonderecegim, supriz olacak, sizlerle de aldiklarimi paylasmak istedim. Aldiklarim yeni doganla 9 ay arasi degisiyor. Ayrica birkac kitap ve bebegin ismini yazdirdigim emzikler de aldim. Saglicakla gelir, guzel gunlerde kullanir insallah.
Evet cıdden yapıyorlar... sen şu mustelayı aldın mı ben baktım ındırım falan yok kod gırdım olmuyor bılgın varmı cnm alacaktımTutsun hepsi de memelerimizi emzik yapmasınlar :))
Gomlek gecelik nasil oluyor ki ?Ben de fotoğraf çekimi için istiyorum öyle dantelli falan istemiyorum bı ara bı arakfas paylaşmıştı gömlek gecelik sanırım ben öyle alıcam hep spor hem şık görünüyor bence :)
Dündu canim o indirim trendyol ilk defa kayit yapanlara 30 tl indirim veriyordu onla mustela set 152 ye geliyordu ben alamadim aksam uyuya kalmisim kacirdim en yakin arkadasim aldi onunda bebegi var ondan almaya calisacagim bakalim :))Evet cıdden yapıyorlar... sen şu mustelayı aldın mı ben baktım ındırım falan yok kod gırdım olmuyor bılgın varmı cnm alacaktım
Hosgeldin tekrardan canim basiniz saolsun Allah kalanlara ömür ve sabir versin insallahMerhaba kızlar b3nde bayadır yoktum 2 hafta yatılı misafir vardı. Cenazemiz vardı derken giremedim . Bütün sayfaları atlaya atlaya okudum . Herkesin bebisi sağlıkla gelir inşallah.
Baya baya alışveriş ler başlamış . Maşallah bende başladım.
Park yatak , biraz kıyafet yastık yorgan 2 tane bebek pikesi2 aldım. Görümcem sagolsun 3 tane hastane çıkışı battaniyesi pijama takımları bakım çantası emzik falan almış. Gecen e bebek ten şampuan deterjan falan aldim . Bugün trendyol e0 tl çek vermiş onunlada göğüs pedi aldım.
Prensesimin hareketlerini kelebek gibi az az hissediyordum ama son 1 haftadır baya baya tekmeliyor içimde dönüp duruyor :) eşim de hissediyor
. Bebrk arabasi çok karışık bir türlü karar veremiyorum . Eşim bu arabayı beğendi burada bir arkadaş aralıkta almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bana bir yorum yaparmisiniz iyimidir kullanislimidir.
Olmadi bir tane daha emzik alinir napalim herseyleri pahali bu yumurcaklarin bu arada ates olcer aldinmi sen ?evet yoğunluk varmış şimdi yazıyolar zaten siparişiniz 2-3 gün içinde kargoya verilir diye.
emzik ben de 0-3 ay aldım, insan o kadar para verince biraz daha uzun kullanmak istiyor ama napalıminşallah hiç mama ihtiyacımız olmaz tabi
Canım hiç görmedim ben buralarda daha ama denk gelirsem yollarim inan :))O agzini sapurdattikca bende sapurdattim ama olsundu cok karizmatik yiyordu :)) simdi bul bulabilirsen :))
İyi olmuş nefsi köreltmek için yeter hiç yoktan iyidir :))Normalde hiç sevmem ağzıma sürmem canım öyle bi istediki nasıl güzel yiyodu hain bulunduğum ildeki bütün büyük marketleri gezdik bulamadık. Komşum buzluğa atmış yemeklere ekşilik versin diye ondan ısırdım bi kere biraz çözününce nefsimi körlesin diye
Güle güle kullan canım bir dönemin haziran bebeleri kuzularla altı değişecek :)) bizimde bugün gelir.Alt acma geldi 15 tlye aldigim seyin bu kadar kaliteli olmasini beklemiyordum alanlar buyuk kara gecti bence cunku yumusacik herseyde kullanilir bu :)) babymall siparisim de geldi battaniyeyi 19.90 a almistim triko cok sahane bir ürün sadece alt üst takim almistim o lekeli geldi iade olacak oda ona uzuldum biraz o kadar :))
Canım görürsem yollarım inan sana da :))K ile başlıyor :))
Ya şu meyve olayı beni sinir etti hele ki bulamayınca iyice sinir oluyor insan
Güzel haberlerle gel insallah canim arabanizida güle güle kullanın sistemde çoğu mağazada yok diyor bulabilmişsiniz ne güzel istediğin modeldi Allah içine sindirsin.Kızlar nasılsınz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?