2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Baska seyleri tak diye alıyorum da kiyafete veremiyorum yada verirken 40 kez dusunuyorum ama mecbur onlarda alinacak :)) bu arada bebe bornoz seti ariyorum guzel bitane gozune carparsa haberim olsun :))
ben bu normal üçgen kafasına geçirilen havlulardan almıştım bide ayrıyeten bornozu var bu kulaklılardan onu büyük almıştık 3-4 yaş bakayım görürsem indirimde söylerim :)

Bizde bilmiyoz malesef kaç aydır bekledik ama hala yok gelmedi de mecbur özelde yapıyoz kontrolleri
Kadın doğumin mutlaka olması gereken bir yerde olmaması ne garip özele gidemeyenler napıyor yazık bence bildirin sağlık bakanlığına cimerden cumhurbaşkanlığına hemen ilgileniyorlar arıyorlarda

ben bu normal üçgen kafasına geçirilen havlulardan almıştım bide ayrıyeten bornozu var bu kulaklılardan onu büyük almıştık 3-4 yaş bakayım görürsem indirimde söylerim :)
Ben set alayim diyordum aslinda onu bulursam oyle alacagim :)) bulamazsam tek kafaya gecirilenlerden alacagim bende

Insallah sonuclarda iyi cikar canim.
Ben saglik ocaginda yapilacak saniyordum ama benimde hastanede yapilacak 1 ay sonra.
Bebek arabasini da iyi gunlerde kullanin canim guzel secim

Insallah sonuclarda iyi cikar canim.
Ben saglik ocaginda yapilacak saniyordum ama benimde hastanede yapilacak 1 ay sonra.
Bebek arabasini da iyi gunlerde kullanin canim guzel secim
Teşekkürler canım :) bayadır bekliyorduk indirmi baya mücadele ettik almak için indirim yapıyolar ama doğru düzgün stok yok hiç bi yerde .. neyseki halledebildik :)

Biz de sabah sekiz buçuktan beri hastanedeydik ,ayrıntılı ultrasyon yapıldı,açlık tokluk bakıldı daha yeni eve geldik,hayırlı olsun arabanız iyi günlerde kullanın hangi renk aldın ?

Son düzenleme:
Yok canım istemediler iade edicem ben şimdi istediğim takımı bana gönderecekler . Bu yeşil takımı da isteyen bayana gönderirler tekrardan
Bence iade etmeseydin :) senin takımın fiyatı ne kadar? Kız bebek takımları çok pahalı ya

Bir yerde denk gelir ve alırsın inşallah , şu aserme olayı kötü ya
İnşâAllah ya aslında bulantılar yüzünden şu ana kadar canım hiç birşey çekmedi.
Benim ikili Yüksek riskli çıktı korkumdan üçlü dörtlü yaptırmadım Rabbime emanet İnşâAllah sağlıkla alırız kucağımıza Detaylıdan da güzel haberlerle geliriz. Şimdi 21. Haftamın dolmasını bekliyorum. Bugün 20+0 haftaya alcam İnşâAllah randevuyu

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın İnşâAllah. Açlık tokluk şeker yüklemesi değil demi?

evet yoğunluk varmış şimdi yazıyolar zaten siparişiniz 2-3 gün içinde kargoya verilir diye.
emzik ben de 0-3 ay aldım, insan o kadar para verince biraz daha uzun kullanmak istiyor ama napalım inşallah hiç mama ihtiyacımız olmaz tabi

hepsi de birbirinden güzel... güzel günlerde kullansın arkadaşınız

Evet cıdden yapıyorlar... sen şu mustelayı aldın mı ben baktım ındırım falan yok kod gırdım olmuyor bılgın varmı cnm alacaktım
Dündu canim o indirim trendyol ilk defa kayit yapanlara 30 tl indirim veriyordu onla mustela set 152 ye geliyordu ben alamadim aksam uyuya kalmisim kacirdim en yakin arkadasim aldi onunda bebegi var ondan almaya calisacagim bakalim :))

Merhaba kızlar b3nde bayadır yoktum 2 hafta yatılı misafir vardı. Cenazemiz vardı derken giremedim . Bütün sayfaları atlaya atlaya okudum . Herkesin bebisi sağlıkla gelir inşallah.

Baya baya alışveriş ler başlamış . Maşallah bende başladım.

Park yatak , biraz kıyafet yastık yorgan 2 tane bebek pikesi2 aldım. Görümcem sagolsun 3 tane hastane çıkışı battaniyesi pijama takımları bakım çantası emzik falan almış. Gecen e bebek ten şampuan deterjan falan aldim . Bugün trendyol e0 tl çek vermiş onunlada göğüs pedi aldım.

Prensesimin hareketlerini kelebek gibi az az hissediyordum ama son 1 haftadır baya baya tekmeliyor içimde dönüp duruyor :) eşim de hissediyor

. Bebrk arabasi çok karışık bir türlü karar veremiyorum . Eşim bu arabayı beğendi burada bir arkadaş aralıkta almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bana bir yorum yaparmisiniz iyimidir kullanislimidir.

Eklentiler

• IMG-20190207-WA0025.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 143
Hosgeldin tekrardan canim basiniz saolsun Allah kalanlara ömür ve sabir versin insallah biz 3 bebek indirimden arabayi joie literax 4 aldik baya denedik vs hosumuza gitti baya hatta evde kurduk falan baya oynadik arabayla :)) bu arabayi bilmiyorum biz 1100 tlye aldik bu araba bize gore epey tuzlu :))

Olmadi bir tane daha emzik alinir napalim herseyleri pahali bu yumurcaklarin bu arada ates olcer aldinmi sen ?

O agzini sapurdattikca bende sapurdattim ama olsundu cok karizmatik yiyordu :)) simdi bul bulabilirsen :))
Canım hiç görmedim ben buralarda daha ama denk gelirsem yollarim inan :))

İyi olmuş nefsi köreltmek için yeter hiç yoktan iyidir :))

Güle güle kullan canım bir dönemin haziran bebeleri kuzularla altı değişecek :)) bizimde bugün gelir.

K ile başlıyor :))
Ya şu meyve olayı beni sinir etti hele ki bulamayınca iyice sinir oluyor insan
Canım görürsem yollarım inan sana da :))
Güzel haberlerle gel insallah canim arabanizida güle güle kullanın sistemde çoğu mağazada yok diyor bulabilmişsiniz ne güzel istediğin modeldi Allah içine sindirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…