- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Ben Bebek arabası ile ilgili sana yorum yapabilirim canım.3 marka arasında kalmıştım.1.Mamas Papas 2.Casual Cadillac Air 3.Kraft ‘dı.Mamas Papas çok pahalı olduğu için alamadım.Seçeneğim 2’ye düştü.Casual ile Kraft fiyat olarak aynıydı.Eşim Kraftın bazı özelliklerinden dolayı Kraftı tercih etti.Kumaş kalitesi çok güzel ,alırsan Eğer iyi günlerde kullan.Siyah olan da Casual Air ,biz Kraftın bu rengini aldıkMerhaba kızlar b3nde bayadır yoktum 2 hafta yatılı misafir vardı. Cenazemiz vardı derken giremedim . Bütün sayfaları atlaya atlaya okudum . Herkesin bebisi sağlıkla gelir inşallah.
Baya baya alışveriş ler başlamış . Maşallah bende başladım.
Park yatak , biraz kıyafet yastık yorgan 2 tane bebek pikesi2 aldım. Görümcem sagolsun 3 tane hastane çıkışı battaniyesi pijama takımları bakım çantası emzik falan almış. Gecen e bebek ten şampuan deterjan falan aldim . Bugün trendyol e0 tl çek vermiş onunlada göğüs pedi aldım.
Prensesimin hareketlerini kelebek gibi az az hissediyordum ama son 1 haftadır baya baya tekmeliyor içimde dönüp duruyor :) eşim de hissediyor
. Bebrk arabasi çok karışık bir türlü karar veremiyorum . Eşim bu arabayı beğendi burada bir arkadaş aralıkta almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bana bir yorum yaparmisiniz iyimidir kullanislimidir.
bu kraftın hangi modeli canım ve ne kadara aldınBen Bebek arabası ile ilgili sana yorum yapabilirim canım.3 marka arasında kalmıştım.1.Mamas Papas 2.Casual Cadillac Air 3.Kraft ‘dı.Mamas Papas çok pahalı olduğu için alamadım.Seçeneğim 2’ye düştü.Casual ile Kraft fiyat olarak aynıydı.Eşim Kraftın bazı özelliklerinden dolayı Kraftı tercih etti.Kumaş kalitesi çok güzel ,alırsan Eğer iyi günlerde kullan.Siyah olan da Casual Air ,biz Kraftın bu rengini aldık
setler var canım hepsiburada da ama indirimde değilBen set alayim diyordum aslinda onu bulursam oyle alacagim :)) bulamazsam tek kafaya gecirilenlerden alacagim bende
Bi sıkıntı çıkmadı dimi canım inşallah sonuçların iyidir ..Biz de sabah sekiz buçuktan beri hastanedeydik ,ayrıntılı ultrasyon yapıldı,açlık tokluk bakıldı daha yeni eve geldik,hayırlı olsun arabanız iyi günlerde kullanın hangi renk aldın ?
Yok canım değil şeker durumuna bakıyor ona göre şeker yüklemesi yapıyor bana gerek görmedi doktorum değerlerin gayet iyi dedi :)Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın İnşâAllah. Açlık tokluk şeker yüklemesi değil demi?
Çok teşekkürler canım , evet dünden beri aramadığımz mağaza kalmadı ankarada , ayırtarak alabildik onda bile tam avm ye girmek üzere iken aradılar başkası istiyor almayacaksanız satacağız diye .. baya talep vardı anladığm kadarıylaCanım hiç görmedim ben buralarda daha ama denk gelirsem yollarim inan :))
İyi olmuş nefsi köreltmek için yeter hiç yoktan iyidir :))
Güle güle kullan canım bir dönemin haziran bebeleri kuzularla altı değişecek :)) bizimde bugün gelir.
Canım görürsem yollarım inan sana da :))
Güzel haberlerle gel insallah canim arabanizida güle güle kullanın sistemde çoğu mağazada yok diyor bulabilmişsiniz ne güzel istediğin modeldi Allah içine sindirsin.
Liv daha iyi diye duyuyormMedicana ve liv arasinda kaldim aranizda giden var mi?
Medicana ve liv arasinda kaldim aranizda giden var mi?
Ve ben yine resim yukleyemiyorum buraya masaüstünden denerim eve gidince canım bı arkadaş paylaşmıştı burda ama kim hatırlamıyorumGomlek gecelik nasil oluyor ki ?
Oh iyi MâşâAllah canım İnşâAllah benimde normal çıkarBi sıkıntı çıkmadı dimi canım inşallah sonuçların iyidir ..
siyah rengini alabildik kırmızı bir tek teşhir vardı onu da eşim tercih etmedi bi de gimartta 3 adet varmş hepsi ayrılmıştı , aslında istediğimiz kırmızısıydı ama nasip tabi :)
Kutuyu açmadğmz sürece eğer kırmızısı gelirse değiştirebiliyormuşuz biraz bekleyeceğiz belki gelir diye :))
Yok canım değil şeker durumuna bakıyor ona göre şeker yüklemesi yapıyor bana gerek görmedi doktorum değerlerin gayet iyi dedi :)
Çok teşekkürler canım , evet dünden beri aramadığımz mağaza kalmadı ankarada , ayırtarak alabildik onda bile tam avm ye girmek üzere iken aradılar başkası istiyor almayacaksanız satacağız diye .. baya talep vardı anladığm kadarıyla
Liv daha iyi diye duyuyorm
Canım hoş geldin tekrar basınız sag olsun sen de alışverişin baya bı kısmını halletmişsin güzel günlerde kullan inşallahMerhaba kızlar b3nde bayadır yoktum 2 hafta yatılı misafir vardı. Cenazemiz vardı derken giremedim . Bütün sayfaları atlaya atlaya okudum . Herkesin bebisi sağlıkla gelir inşallah.
Baya baya alışveriş ler başlamış . Maşallah bende başladım.
Park yatak , biraz kıyafet yastık yorgan 2 tane bebek pikesi2 aldım. Görümcem sagolsun 3 tane hastane çıkışı battaniyesi pijama takımları bakım çantası emzik falan almış. Gecen e bebek ten şampuan deterjan falan aldim . Bugün trendyol e0 tl çek vermiş onunlada göğüs pedi aldım.
Prensesimin hareketlerini kelebek gibi az az hissediyordum ama son 1 haftadır baya baya tekmeliyor içimde dönüp duruyor :) eşim de hissediyor
. Bebrk arabasi çok karışık bir türlü karar veremiyorum . Eşim bu arabayı beğendi burada bir arkadaş aralıkta almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bana bir yorum yaparmisiniz iyimidir kullanislimidir.
Hangi şehir olduğunu da söyle istersen ona göre daha sağlıklı bilgi alırsın benceMedicana ve liv arasinda kaldim aranizda giden var mi?
Teşekkür ederim canım sağol. Ben de senin aldığın araba ile cadillac arasında kaldim . Ama eşim kraft diye tutturdu bu ara . Bu 3unden birini alacağız bakalim . Tabi bu fiyata değil internette bazı sitelerde daha uygun a fiyatlar var .Hosgeldin tekrardan canim basiniz saolsun Allah kalanlara ömür ve sabir versin insallahbiz 3 bebek indirimden arabayi joie literax 4 aldik baya denedik vs hosumuza gitti baya hatta evde kurduk falan baya oynadik arabayla :)) bu arabayi bilmiyorum biz 1100 tlye aldik bu araba bize gore epey tuzlu :))
Teşekkür ederim canım tavsiyen için. Travel de bizde cadillac ve kraft arasında kaldik Eşime akşam yorumları okurum .Ben Bebek arabası ile ilgili sana yorum yapabilirim canım.3 marka arasında kalmıştım.1.Mamas Papas 2.Casual Cadillac Air 3.Kraft ‘dı.Mamas Papas çok pahalı olduğu için alamadım.Seçeneğim 2’ye düştü.Casual ile Kraft fiyat olarak aynıydı.Eşim Kraftın bazı özelliklerinden dolayı Kraftı tercih etti.Kumaş kalitesi çok güzel ,alırsan Eğer iyi günlerde kullan.Siyah olan da Casual Air ,biz Kraftın bu rengini aldık
Teşekkür ederim canım sağol. Evet azar azar almaya çalışıyoruz bazıları bazilari erken diyor ama bütçe kısıtlı olunca elimize geçtikçe az az alıyoruz . Sonra mümkün değil hepsini bir almakCanım hoş geldin tekrar basınız sag olsun sen de alışverişin baya bı kısmını halletmişsin güzel günlerde kullan inşallah
Olsun takmıyoruz biz böyle konuşanları hepimiz kendi bütçemize uyacak şekilde yapıyoruz alışverişiTeşekkür ederim canım sağol. Ben de senin aldığın araba ile cadillac arasında kaldim . Ama eşim kraft diye tutturdu bu ara . Bu 3unden birini alacağız bakalim . Tabi bu fiyata değil internette bazı sitelerde daha uygun a fiyatlar var .
Teşekkür ederim canım tavsiyen için. Travel de bizde cadillac ve kraft arasında kaldik Eşime akşam yorumları okurum .
Teşekkür ederim canım sağol. Evet azar azar almaya çalışıyoruz bazıları bazilari erken diyor ama bütçe kısıtlı olunca elimize geçtikçe az az alıyoruz . Sonra mümkün değil hepsini bir almak
İnşallah canımOh iyi MâşâAllah canım İnşâAllah benimde normal çıkar
Ayyy bu cok guzelmis ama fotograf cekimine olurmu ki bu ?
Gonlunuzden gecen icinize sinen neyse o olsun insallah canim benim :))Teşekkür ederim canım sağol. Ben de senin aldığın araba ile cadillac arasında kaldim . Ama eşim kraft diye tutturdu bu ara . Bu 3unden birini alacağız bakalim . Tabi bu fiyata değil internette bazı sitelerde daha uygun a fiyatlar var .
Teşekkür ederim canım tavsiyen için. Travel de bizde cadillac ve kraft arasında kaldik Eşime akşam yorumları okurum .
Teşekkür ederim canım sağol. Evet azar azar almaya çalışıyoruz bazıları bazilari erken diyor ama bütçe kısıtlı olunca elimize geçtikçe az az alıyoruz . Sonra mümkün değil hepsini bir almak
Ve ben yine resim yukleyemiyorum buraya masaüstünden denerim eve gidince canım bı arkadaş paylaşmıştı burda ama kim hatırlamıyorum
Indirim kovaliyorum bulamazsam normal alırım canim artik :)setler var canım hepsiburada da ama indirimde değil
aynen takmiyorum Ben de. Alıyoruz ama eksik çok gene bitmiyor . Benim evde de isim çok:) pamuklu kumaşlar aldım bebeğimin günlük nevresim takımlarımı ben dikicem. Pamuklu ağız mendilleri var ya onlardan diktim biraz . Önlükleri de dikicem bir kaç güne. Lavanta keselerini diktim suslicem takı yastığını falan yapicam . Evde dr bos durmak yok :)Olsun takmıyoruz biz böyle konuşanları hepimiz kendi bütçemize uyacak şekilde yapıyoruz alışverişibiz de joie chrome aldık kıyafet biberon emzik falan aldık da daha alınacak çok şey var Allah kolaylık versin hepimize :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?