2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dündu canim o indirim trendyol ilk defa kayit yapanlara 30 tl indirim veriyordu onla mustela set 152 ye geliyordu ben alamadim aksam uyuya kalmisim kacirdim en yakin arkadasim aldi onunda bebegi var ondan almaya calisacagim bakalim :))
Aa ben n11 de anladım ya:))) tuh bıtmısmı bende sımdı oturdum bakamadım ayrıntılı

Çok şükür canım sonuçlarımız çok güzel çıktı.Biz de Gimart outlette bakmıştık orda orta yaşlı bir beyfendi istediğiniz rengi depodan getirtirim demişti

Canım hoşgeldin başınız sağolsun. Ben pierre cardin twist almıştım 1700e düşmüştü 2buçuktan baya araştırdım kullanan herkes memnundu aklında olsun diye yazmak istedim :) aysegul34

N11 de varmis sanirim sevgili 11 indirim kodu ama oda bitmis canim :)) bende yakalayamadim bu sefer artik beklicem.bidahakine insallah bizim arkadaş vermiyor satmiyor :))
Amaan napayım canım ındırımlı olsa ıyı olurdu alırız yıne de yapcak bısey yokbılseydım gece alırdım

Mağazalarda ve nette kırmızısını bulamadığımız için almadık biz diğer renkleri Vardı ama kırmızı olsun istedik siz hangi rengi aldınız canım? Güzel günlerde kullanın inşallah :)

Yaaa ne tatlı maşallah canım ben çalıştığım için vaktim yok maalesef gerçi vaktim olsa da elim yatkın değildir böyle şeylere :)) şimdiden eline emeğine sağlık

Canım hoşgeldin başınız sağolsun. Ben pierre cardin twist almıştım 1700e düşmüştü 2buçuktan baya araştırdım kullanan herkes memnundu aklında olsun diye yazmak istedim :) aysegul34
Hosbulduk canim sagolasin . Teşekkür ederim onerin için akşam eşime soylerim

Yaaa ne tatlı maşallah canım ben çalıştığım için vaktim yok maalesef gerçi vaktim olsa da elim yatkın değildir böyle şeylere :)) şimdiden eline emeğine sağlık

Ben evdeyim . Elimden de geliyorken yapayım dedim zaman da geçiyor hem . Teşekkür ederim

Kızlar isimlerinize karar verdiniz mi kesin olarak :) Ben hala karar veremiyorum kız olsaydı eğer şimdiye çoktan belirlemiştim ama erkeğe hiç isim bulamıyorum benim gibi olan varmı

Aklımda hiç bir isim yok gelmiyorda yakistiramiyorum kızıma :)) benim de erkek olsa hazırdı daha kolay geliyor erkek ismi tam tersi yani:)

Başınız sağ olsun canim.
Ben almıştım:) Kullanisli cikar umarim. Katlanmasi kolay ve az yer kaplamamasi hosumuza gitti. Ileride illa baston tip lazim olacak dediler. Bizde bunu tercih ettik. Biraz şans işi sanirim.

Kızlar isimlerinize karar verdiniz mi kesin olarak :) Ben hala karar veremiyorum kız olsaydı eğer şimdiye çoktan belirlemiştim ama erkeğe hiç isim bulamıyorum benim gibi olan varmı
Benimde erkek olsaydi isim hazirdi:) Kızıma isim bulamiyorum simdi. Bu arada tabloya kızimı ekleyebilirsin canim

S Serylady Ben böyle bir şey paylaşmıştım canım ama aradığınız bu mu bilmiyorum.
Bunun pijama olanında alıcam bakıyorum bende tam benlık :) ıkı takım alırım yeter :) lohusa sepetınde vardı orda da kalmamıstı
benım kız ama hala kararsızım

Yok kuzum Ya ama senin Bulut güzeldi sanki ,benim de kız isimleri daha çok hoşuma gidiyor Defne,Duru,Mila bunlar çok güzel ,senin kız listende neler var

Başınız sağ olsun canim.
Ben almıştım:) Kullanisli cikar umarim. Katlanmasi kolay ve az yer kaplamamasi hosumuza gitti. Ileride illa baston tip lazim olacak dediler. Bizde bunu tercih ettik. Biraz şans işi sanirim.
canim puseti arabanın üstüne mi takılıyor yoksa tamamen büyük parca çıkıp travel gibi puset takılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…