2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar isimlerinize karar verdiniz mi kesin olarak :) Ben hala karar veremiyorum kız olsaydı eğer şimdiye çoktan belirlemiştim ama erkeğe hiç isim bulamıyorum benim gibi olan varmı
Benimde bi sürü erkek ismi vardı aklımda kız için bulamadım ama Büşra kulağa hoş geliyor :)

canim puseti arabanın üstüne mi takılıyor yoksa tamamen büyük parca çıkıp travel gibi puset takılıyor mu
Direk arabanin üstune takiliyor canim. Sadece önceki korumayi cikartiyorsun. Puset takiliyken sana dogru bakiyor ama normal kullanimda cift yön yok bilgin olsun canim. Biz 1300 tl ye aldik. Fiyati da uygun oldugu icin tercih etmistik.

Yok kuzum Ya ama senin Bulut güzeldi sanki ,benim de kız isimleri daha çok hoşuma gidiyor Defne,Duru,Mila bunlar çok güzel ,senin kız listende neler var
Ben hep Alya ismini çok sevdim onu koyucaktım bide soyismimizle çok yakışıyor :) eşimde Masalı beğeniyodu karar vericektik. Şimdi iki isim var ikisinden birine sizin sayenizde karar vericem inşallah bana yardımcı olun

Ekliyorum hemen canım. Bizde kız olsaydı Alya veya Masal koyucaktık. Ama erkekte asla karar veremiyorum iki isim var aklımda şimdi sorucam arkadaşlara :))
Masal güzelmiş :)
Erkek isimde cok guzel secenekler var aslinda. Bulut'ta guzeldi. Biz Efe' yi dusunuyorduk.

Benimde bi sürü erkek ismi vardı aklımda kız için bulamadım ama Büşra kulağa hoş geliyor :)
Üöşğç gibi türkçe karakterler olsun istemiyorum bende isimde canım. Çünkü resmi dairelerde veya sistemlerde türkçe karakterler olmuyo genelde atıyorum busra yazıyo buda hoşuma gitmiyo. Bide ben isim analizi falan araştırmasına girdim çünkü gerçekten isim çok çok önemli o yüzden asla karar veremiyorum

Ahhh bilinçli anneler sen isim konusuna takıldın ben burç mevzusuna takıldım.En nefret ettiğim burçlardan bir tanesi İkizlerdi ,görümcemden dolayı şimdi kendi çocuğum ikizler olacak Bizim de gönlümüzden geçen Ata ama bakalım,kısmet

Boğa olur belki canımm? 38. Haftada falan doğarsa boğa olmuyormu?

Çok şükür canım sonuçlarımız çok güzel çıktı.Biz de Gimart outlette bakmıştık orda orta yaşlı bir beyfendi istediğiniz rengi depodan getirtirim demişti
Kuzum işte kırmızısı gelmemiş hiç saha doğrusu 3-4 tane mi gimart şubesine gitmiş ankarada sadece onu da hemen ayırtmışlar , biz de podiumda ayırtmıştık bekleyemezdik alıp almayacaklarını neyse siyahı olsun dedik :)) ankamallde teşhirde kırmızı vardı bi de.. resmen mücadele ettik ya 3-5 araba getirmişler her mağazaya şaka gibi
Mağazalarda ve nette kırmızısını bulamadığımız için almadık biz diğer renkleri Vardı ama kırmızı olsun istedik siz hangi rengi aldınız canım? Güzel günlerde kullanın inşallah :)
Canım biz de siyah aldık dediği gibi kırmızı istiyorduk ama yoktu . Ama kutusunu açmazsanız değiştirebilirsiniz dedi , keşke alsaydınız sizde gelince değiştirirdiniz ben ara ara arayıp fln sorcam kırmızısı gelince götüreceğiz gelmezse de hiç kullanırız artık :))
Kızlar isimlerinize karar verdiniz mi kesin olarak :) Ben hala karar veremiyorum kız olsaydı eğer şimdiye çoktan belirlemiştim ama erkeğe hiç isim bulamıyorum benim gibi olan varmı
Erkek ismi cidden çok çok daha zormuş , bende Bulut daha güzel buarada :))

Ben de ismi netleştirdim kafamda ama eşim hala okey demedi, hatta geçen dedimki artık ailelere söyleyelim kesin ismi dedim daha kesin değilki değişir belki biraz bekleyelim dedi heralde doğmasını fln bekliyor okey vermek için.. ama ben isim konusunda tamamım artık bizimde oğlumuzun ismi
Ali Uras olacak kısmetse

Bizim ozandı aile buyuklerinin katkilariyla mehmet ozan oldu ama mehmeti kullanmicaz biz :))
O zaman kulağına okuyun canım kimliğine yazmazsınız genede siz bilirsiniz ama ben ikinci bi isme veya aile büyüklerinin isminin konulmasına karşıyım. Bi kadın takip ediyorum isim analizleri diye geçen gün soru sormuş aile büyüklerinin ismini taşıyan ve hayatından memnun olan varmı diye çoğu memnun değil ismini taşığı kişinin kaderini, şanssızlığını, kötü özelliklerini falan taşıyor bu yüzden en iyisi koymamak diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun canım Uras ismi bence çok hoş eşime demiştim beğenmemişti ama beğenseydi kesin koyardım bahtı güzel olsun :)

Evlenmeden önceki soyadım Türkiye’de çok sayılı isimlerden bir tanesidir.Saadet ,mutluluk demek ben evlenirken Hatta çift soyadı kullanmadım,oğlum olursa onun adını koyarım dedim,çok güzel bir tercih canım benim de listemde ,eş tarafından netleştirilmeyi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…