Kuzum şu anda benim ki 10 gün önden gidiyor Mayıs’ın son haftası olabilir dedi doktorumuz ama tam tarih netleştirmek için henüz çok erken 24 mayıs sonrası ikizler diye biliyorum
O zaman kulağına okuyun canım kimliğine yazmazsınız genede siz bilirsiniz ama ben ikinci bi isme veya aile büyüklerinin isminin konulmasına karşıyım. Bi kadın takip ediyorum isim analizleri diye geçen gün soru sormuş aile büyüklerinin ismini taşıyan ve hayatından memnun olan varmı diye çoğu memnun değil ismini taşığı kişinin kaderini, şanssızlığını, kötü özelliklerini falan taşıyor bu yüzden en iyisi koymamak diye düşünüyorum.
Babam babasini hic tanimamis babam dogmadan ölmüs o sebepten cok istiyor ben pek taraftar degilim ama kiramiyorsunda simdilik hala ozan ama :)) koymamak icin direnecegim acikcasi
Arden ne demek canım Bulut ismi güzel bence :) ben anlamı içinde olan isimleri seviyorum o yüzden Bulut u tercih ettim fakat Arden in de telaffuzu güzel geldi sanki kulağıma
Babam babasini hic tanimamis babam dogmadan ölmüs o sebepten cok istiyor ben pek taraftar degilim ama kiramiyorsunda simdilik hala ozan ama :)) koymamak icin direnecegim acikcasi
Arden ne demek canım Bulut ismi güzel bence :) ben anlamı içinde olan isimleri seviyorum o yüzden Bulut u tercih ettim fakat Arden in de telaffuzu güzel geldi sanki kulağıma
Canım hoşgeldin başınız sağolsun. Ben pierre cardin twist almıştım 1700e düşmüştü 2buçuktan baya araştırdım kullanan herkes memnundu aklında olsun diye yazmak istedim :) @aysegul34
Yok kuzum Ya ama senin Bulut güzeldi sanki ,benim de kız isimleri daha çok hoşuma gidiyor Defne,Duru,Mila bunlar çok güzel ,senin kız listende neler var
Hala bulut diyorum ben ama siz bilirsiniz ben boyle nasıl desem arin arden o tarz isimleri cok sevemedim bulut olsa konsepti de bulut olur ne hos olur benim de esim koydu ismi ozani :)) ben gece yada mavi istiyordum yoksa yada civan :))
Hala bulut diyorum ben ama siz bilirsiniz ben boyle nasıl desem arin arden o tarz isimleri cok sevemedim bulut olsa konsepti de bulut olur ne hos olur benim de esim koydu ismi ozani :)) ben gece yada mavi istiyordum yoksa yada civan :))
Ozan tam bir oğluş ismi :) Bende öyle diyorum bulut olsun odasını komple bulutlu yapalım diyorum taktı ardene. Daha havalıymış kimsede yokmuş falan filan :)