2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzum şu anda benim ki 10 gün önden gidiyor Mayıs’ın son haftası olabilir dedi doktorumuz ama tam tarih netleştirmek için henüz çok erken 24 mayıs sonrası ikizler diye biliyorum
Bence senin oğluş boğa olucak. Benimkide boğa olucak diye düşünüyorum :)) bu arada sence Bulut mu Arden mi

Babam babasini hic tanimamis babam dogmadan ölmüs o sebepten cok istiyor ben pek taraftar degilim ama kiramiyorsunda simdilik hala ozan ama :)) koymamak icin direnecegim acikcasi

Evet kızlar iki isim arasında takılı kaldık. Biri BULUT, diğeri ARDEN. Sizce hangisi daha güzel kulağa daha hoş geliyor?
Arden ne demek canım Bulut ismi güzel bence :) ben anlamı içinde olan isimleri seviyorum o yüzden Bulut u tercih ettim fakat Arden in de telaffuzu güzel geldi sanki kulağıma

Babam babasini hic tanimamis babam dogmadan ölmüs o sebepten cok istiyor ben pek taraftar degilim ama kiramiyorsunda simdilik hala ozan ama :)) koymamak icin direnecegim acikcasi
Bencede canım inan o bu istiyor diye çocuklarımıza kötü enerji aktarıyoruz. Genede inşallah koysan bile kötü huyu benzemez kaderi güzel olur inşallah

Arden ne demek canım Bulut ismi güzel bence :) ben anlamı içinde olan isimleri seviyorum o yüzden Bulut u tercih ettim fakat Arden in de telaffuzu güzel geldi sanki kulağıma
Çok yardımcı oldun diyomuşum şaka şaka insan karar veremiyor gerçekten. Allahın tarlası bolluk bereket ve istekli hevesli demekmiş canım :))

Canım hoşgeldin başınız sağolsun. Ben pierre cardin twist almıştım 1700e düşmüştü 2buçuktan baya araştırdım kullanan herkes memnundu aklında olsun diye yazmak istedim :) @aysegul34
Bugün joker baby de 1300 liraydı ama mavisi kalmış. Eğer diğer renkleri olsaydı alacaktım ben de :)

Allahın tarlası bolluk bereket, istekli hevesli demekmiş canım :)
Hala bulut diyorum ben ama siz bilirsiniz ben boyle nasıl desem arin arden o tarz isimleri cok sevemedim bulut olsa konsepti de bulut olur ne hos olur benim de esim koydu ismi ozani :)) ben gece yada mavi istiyordum yoksa yada civan :))

Hala bulut diyorum ben ama siz bilirsiniz ben boyle nasıl desem arin arden o tarz isimleri cok sevemedim bulut olsa konsepti de bulut olur ne hos olur benim de esim koydu ismi ozani :)) ben gece yada mavi istiyordum yoksa yada civan :))
Ozan tam bir oğluş ismi :) Bende öyle diyorum bulut olsun odasını komple bulutlu yapalım diyorum taktı ardene. Daha havalıymış kimsede yokmuş falan filan :)

Bencede canım inan o bu istiyor diye çocuklarımıza kötü enerji aktarıyoruz. Genede inşallah koysan bile kötü huyu benzemez kaderi güzel olur inşallah
Huyunu suyunu da bilmiyozki babannem.hamileyken vefat etmis dedem ben koyma taraftari degilim pek birde tek isim olsun istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…