2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Huyunu suyunu da bilmiyozki babannem.hamileyken vefat etmis dedem ben koyma taraftari degilim pek birde tek isim olsun istiyorum :))
Bende öyle istiyorum çünkü herkes başka bişey söylüyor okulda başka söyleniyor falan çocuk hangisine baksın :)) özellikle eğer kayınvalide kayınpeder ismi koyarsan o taraf asla diğer ismi söylemiyor :))

Ozan tam bir oğluş ismi :) Bende öyle diyorum bulut olsun odasını komple bulutlu yapalım diyorum taktı ardene. Daha havalıymış kimsede yokmuş falan filan :)
Kimse de yoktur ama eminim arden ben ilk kez duydum bizim cevrede de hic yok :)) bulut cokca var ama o konuda haklı :)) ben ismi degistirmeyeyim diye esim kolye almis dogumgunumde arkasina da ozan yazdirmis düsün :)) ozanim diye seviyor hatta :)) senin de öyledir dimi ? :))

Evet bende öyle düşündüm Türkçe karakter olmasın diye ama çok büyük bi sorun olacağını sanmıyorum

Feeling07 Canım ben Bulut tan yana oyumu kullanıyorum.Ardende güzel ama ilk kez duyuyorum.bizimde daha muallakta yalniz değilsin kız olsaydı kesin Yağmurdu mesela.
Yağmurda güzel isim :) Sende bulut koyabilirsin canım sonraki kız olursada yağmur koyarsın Bulut ve Yağmur çok anlamlı :))

Bizim kp yok vefat etmis seneler evvel hic tanimadim kayinvalide hic karismadi isim konusuna siz ne koyarsaniz o dedi. Bu benim babamin ortaligi karistirmasi ona da kimlik cikarirken yazdirmayi unutmusuz derim :)) biz ne guzel ismini koymusuz sen daha ne suyu bulandiriyorsun :))

Benimki bugün başladı desem hahah. Ardenimm oğlum diyor :) bide bizde şöyle bişey olucak eşim kendi ismini koymak istedi çok fazla ben istemedim sonra baktım ciddi ciddi kırılcak o zaman kulağına okunsun dedim oda kabul etti. Eşimin adını burda yazmayayım ama hem kuranda geçiyor hem anlamı çok güzel hem öyle çok eski bi isim değil hemde genelde o ismi taşıyanlar anlamından ötürü sakin oluyorlar. O yüzden kulağına okunucak bazen kendi isminle Ardeni birleştirip söylüyor masus ikiside söylensin gibisinden bende tehdit ediyorum tamam kulağınada okunmucak diye tamam tamam diyor

Çok yardımcı oldun diyomuşum şaka şaka insan karar veremiyor gerçekten. Allahın tarlası bolluk bereket ve istekli hevesli demekmiş canım :))
Hahahahaha yazdıktan sonra ben de fark ettim daha çok kafa karıştırdım diye :)))) neyse ben oyumu Bulut tan yana kullanıyorum diyim de belki bı yardımı olur canım

Kızlar ben de isim olarak Eylül düşünüyorum :) herkes duyunca Eylül de mi doğacak diyor :))
Kiz olsaydi ve eylulde dogmus olsaydi kesin eylül olacakti benim hatta babasiyla ayni ayda dogsun basak burcu olsun diye hayalim de vardi ama ne kiz oldu ne de eylulde olacak. Kimseyi dinleme bence esin haricinde ikiniz karar verin çunku her kafadan bir ses cikar ve asla begenmezler koydugun ismi

Hahahahaha yazdıktan sonra ben de fark ettim daha çok kafa karıştırdım diye :)))) neyse ben oyumu Bulut tan yana kullanıyorum diyim de belki bı yardımı olur canım
Sağol canımm birde eşimin ailesine soralım bakalım onlar ne dicek :) gerçi onlar hiç sormuyor ben niye sorayım ki demi sormucam hastanede öğrensinler haha

Ben babanin isminin cocuga konulmasina hic sıcak bakmiyorum bitane var evde zaten :)) seslenecen ikisi de bakacak falan :)) ama cok istemis üzüldüm bari en azindan arden onun istedigi olsun :))

Resmen ikiye bölündüm şimdi yukarda cinsiyet tablosuny kaldırıp Bulut mu Arden mi diye anket açıcam haha

Eşim de öyle çok beğenmedi ama daha cinsiyet belli değilken isim konusunda kız olursa sen erkek olursa ben seçeyim demişti :))
Şimdi ben ne dersem o olcak eşimle başlama, nişan ve düğün hep birer sene aralıklarla Eylül ayında oldu o yüzden düşündüm aslında :)

Isim olarak cok sever ve begenirim ama hayatin boyunca eyluldemi dogdu diyecekler buna hazirla kendini.:)) ismi ne.eylul aaa ne.guzel eyluldemi dogdu diyerek :))

Ben babanin isminin cocuga konulmasina hic sıcak bakmiyorum bitane var evde zaten :)) seslenecen ikisi de bakacak falan :)) ama cok istemis üzüldüm bari en azindan arden onun istedigi olsun :))
Bende karşıyım canım yoksa varya o ismi koyardım yani kuranda da geçiyor çünkü. Ama kulağına okunmasıda önemli bence ahirette kulağına okunan isimlerle çağrılcak çünkü :) hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…