Canım bizim bide abi faktörü var ona da uydurmaya çalışıyoruz.Ben babanın annenin ismini verilmesini seviyorum bilmiyorum.ilk oğlumda ben istemiştim eşimin adını koymak o istemedi.haa osmanlı torunu değiliz ama ne bileyim hoş geliyor bana.
Canım bizim bide abi faktörü var ona da uydurmaya çalışıyoruz.Ben babanın annenin ismini verilmesini seviyorum bilmiyorum.ilk oğlumda ben istemiştim eşimin adını koymak o istemedi.haa osmanlı torunu değiliz ama ne bileyim hoş geliyor bana.
3 yaşında yiğenim var geçen gün sordum ilk defa bebeğimin adı ne olsun Bulutmu Arden mi diye ilk kez duymasına rağmen Arden dedi şok olduk ama haklısın yaşlı insanlar söyleyemez bence ardeni yanlış söylerler :)
Kızlar nasılsınz ?
Biz sabahtan beri hastanedeyiz açlık tokluk baktırıyoruz inşallah iyi çıkar
Bunun dışında casual cadillac air aldıık bebek arabasını
E bebekte indirm vardı bugün stoklr baya sıkıntılı duruyordu halledebildik
Alt acma geldi 15 tlye aldigim seyin bu kadar kaliteli olmasini beklemiyordum alanlar buyuk kara gecti bence cunku yumusacik herseyde kullanilir bu :)) babymall siparisim de geldi battaniyeyi 19.90 a almistim triko cok sahane bir ürün sadece alt üst takim almistim o lekeli geldi iade olacak oda ona uzuldum biraz o kadar :))
Evlenmeden önceki soyadım Türkiye’de çok sayılı isimlerden bir tanesidir.Saadet ,mutluluk demek ben evlenirken Hatta çift soyadı kullanmadım,oğlum olursa onun adını koyarım dedim,çok güzel bir tercih canım benim de listemde ,eş tarafından netleştirilmeyi bekliyor
Aa çok güzelmiş canım sizin için anlamıda çok olur :) ben de ismin anlamını çok beğendim bize hep mutluluk verdi şimdiden öyle olsn kaderi inşallah..
ay bu eşlerin onay vermesini beklemekte ayrı bi olay cidden ..
Yok şeker yüklemesi değil bu haftalarda yapılan bi testmiş kan veriyorsun sonra kahvaltı yapıp tekrar kan veriyosun şekerine bakıyor doktor , benim doktorum şeker yüklemesi yapmaya gerek duymadı değerlerim iyi çıktı çok şükür.
Artık yapılacak başka test kalmadı bundan sonra rutin kontroller olacak sadece dedi
Sizin eşiniz de isim konusunda inatcı, kesin, net mi?
Kızımızın ismi “Su” olacak inşallah, ikimizde aslında tek isimden yanayız soy ismimiz uzun olduğundan.
Sizce çok mu kısa bir isim?
Bir isim daha ekleyelim mi diye soruyorum misal VERA SU kesinlikle istemiyor :))
Bende onu kırmak istemiyorum şuanlık tek isimdeyiz.
Hazır isim konusu açılmışken fikir almak istedim bende..
Kızımızın ismi “Su” olacak inşallah, ikimizde aslında tek isimden yanayız soy ismimiz uzun olduğundan.
Bir isim daha ekleyelim mi diye soruyorum misal VERA SU kesinlikle istemiyor :))