2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
evet ama bir yandan da kız tarafı neden öyle olmuyor onu düşünüyorm zaten ben bizimkilerdrn gördükçe istiyorum onlar da yapsın etsin
Tam tersi olsaydı onlar çok hevesli olup birsürü şey alsaydı ve senin ailen almasaydı üzülürdün. Bu da bir ihtimal. O yüzden sen keyfine bak boşver onları

:) :) :) :)

İçinden hangisi geliosa onu koy canım fikir aldıkça aklın daha da karışıo hangisi daha ağır basıo hoş geliosa düşünme o olsun
İşte bana Bulut daha yakın geliyo eşimede Arden o yüzden karar veremiyoruz zaten. Eğer burda bulut çok fazla denseydi eşime baskı yapcaktım veya arden çok fazla denseydi eşime tamam dicektim ama gene aradayım onun ismi bellidir zaten de işte biz düşünüp kendimizi yoruyoruz en güzeli kura çekmek bence :)

Onlar sorunca söylersin bence de hastaneye kadar da sorarlar heralde
Valla bilmiyorum karnım çok çıkmadı benim ondanmıdır neden bana asla hamileymişim gibi davranmıyolar. İnsan bi hevesli olur bide ilk torunları ama bende hiç bişey söylemiyorum artık onlar sorarsa söylerim sormazsa ağzımı açmıcam.

Hastanede öğrenirlerse çok gülerim yalnız
Valla bı çoğumuzun farkı birbirimizden bizimkiler farkında aman iyi ol hasta olma yorulma falan diyorlar da başkaca yaptıkları bişey yok bı kere bile sormadılar naptınız ne aldınız diye sorarlarsa eksikleri öğrenirler diye heralde sormamayı tercih ediyorlar

Canım su güzel bence ama çok kısa ve yanına bir isim gelince de yakıştırmıyorum pek özellikle de Pelin su falan

Tam tersi olsaydı onlar çok hevesli olup birsürü şey alsaydı ve senin ailen almasaydı üzülürdün. Bu da bir ihtimal. O yüzden sen keyfine bak boşver onları
tabiki de ben zaten eşim açısından düşününce üzülüyorum duruma yoksa benim ailem yeterince yanımda aynı şeyi bizimkiler yapsa cidden hem söylerdim hemde üzülürdüm eşim tamamen sessiz kalıyor ve eziliyor hep :/

Biz alya veya masal koyucaktık :) çok tatlı kız isimleri var canım bencee.
var canım evet birsürü kız ismi insan o yüzden şaşırıyor yakıştıramıyorum bide hiç bir isim bide bu ara alya arya falan o tarz isimler çok koyuluyor aşırı çoğldı yani çok hoş isimler ama insan gördükçe soğuyor bakalım ne olacak hala düşünüyoruz bu arada bulut güzel bence doğal hoş bide deniz ismi çok hoşuma gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…