2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen benimkilerde herşeyini onlar alıcak sanırım hiç bişey almayın son ay hepsi alınır diyolar sürekli bu ne demek bizim son ay hepsini alamıcağımız malum demekki onlar alcak herşeyi

Ne zormuş ya bu işler. Halbuki benim ismimi babam şu şekilde koymuş babannem benim ismim olsun diye diretmiş annemde annesinin ismini koymak istemiş neyse kavga etmişler babamda künye almış gelmiş o zamanın modern isimlerinden koymuş :) kavga etmeyin boşuna ben koydum bile kızımın ismini demiş :))

Zavalli esim.hic fikir dahi veremedi benim soyadim olacak dedim peki dedi ve ismiyle sevmeye basladi

evet çok zor gerçekten bizim evde hayvanlarımız kuşumuz kedimiz çok olmuştuk onlara bile isim koyarken saatlerce araştırırdım hele bir insana isim koymak cidden büyük sorumlulukmuş insan hiç bir ismi yakıştıramıyor hah bu olsun diyemiyorum bir türlü böyle eşsiz benzersiz bir şey olsun istiyorum :) doğuma kadar bir kaç isim belirlicez artık seçemezsek doğduğu anda yüzüne bakınca birden ağzımdan çıkacak gibi geliyor :) benim ismim de epey değişik babaannemin ismi olsun demişler sma aynısı olmasın demişler türetmişler bir şeyler daha kimsede duymadım ismimi

Aklın neler var canım bence birbirimize yardımcı olalım:)
Kafam okadar karısık kı:)))) ama en cok aklıma yatan sımdılık derin ve duru galıba bır suru ısım var ısınamıyorum sen buldun mu ısım
Ay kız ısımmmmm onerılerıne acıgımmmm :))
Ben nasil olduysa uyuya kalmisim :)) indirim gununde tamda ahahaha artik neyse oylede boylede alicaz nasilsa sen bana ates olcer tavsiye etsene )
braun kulaktan ates ölçer var cnm bende galıba 400 500lerde fiyatı ben memnunum hatta gıttıgım hastanede bunla ölçüyorlardı

Bence senin oğluş boğa olucak. Benimkide boğa olucak diye düşünüyorum :)) bu arada sence Bulut mu Arden mi
Arkadaşımın oglunun adi arden kiz cildiriyor kimse soyleyemiyor aren arel ariel armen diyorlar diye.bulut cok tatli ama soyadinizla da uyumu onemli tabi

Braun alamam ya cok pahali:)) en fazla 150 tl falan diyorumve bulamadim :)) ķız ismi olarak defne pera nil duru en favorilerim :))

Dun sen yazinca aldim bende bu alt acmadan buyuk mu daha gelmedi benim ki

Benim eşim de inatla elif istiyor tamam olsun diyorum ama elif su olsun diyorum benim adım da yağmur falan böyle tatlı olur diye yok inatla su istemiyor sanki ben elim

Hadi ya ne güzel :)) aslında görüp ondan sonra isim koymak daha güzel bence ama o zamana kadar da kapı süsü şeker falan yapılır muhakkak o yüzden öyle olamıcak malesef

Bulut veya Arden olucak canım ikisi arasında karar vericez bakalım :) Derin ismini çok severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…