Hastanede öğrenirlerse çok gülerim yalnız
Valla bı çoğumuzun farkı birbirimizden bizimkiler farkında aman iyi ol hasta olma yorulma falan diyorlar da başkaca yaptıkları bişey yok bı kere bile sormadılar naptınız ne aldınız diye sorarlarsa eksikleri öğrenirler diye heralde sormamayı tercih ediyorlar
Aynen benimkilerde herşeyini onlar alıcak sanırım hiç bişey almayın son ay hepsi alınır diyolar sürekli bu ne demek bizim son ay hepsini alamıcağımız malum demekki onlar alcak herşeyi
var canım evet birsürü kız ismi insan o yüzden şaşırıyor yakıştıramıyorum bide hiç bir isim bide bu ara alya arya falan o tarz isimler çok koyuluyor aşırı çoğldı yani çok hoş isimler ama insan gördükçe soğuyor bakalım ne olacak hala düşünüyoruz bu arada bulut güzel bence doğal hoş bide deniz ismi çok hoşuma gidiyor :)
Ne zormuş ya bu işler. Halbuki benim ismimi babam şu şekilde koymuş babannem benim ismim olsun diye diretmiş annemde annesinin ismini koymak istemiş neyse kavga etmişler babamda künye almış gelmiş o zamanın modern isimlerinden koymuş :) kavga etmeyin boşuna ben koydum bile kızımın ismini demiş :))
Sizin eşiniz de isim konusunda inatcı, kesin, net mi?
Kızımızın ismi “Su” olacak inşallah, ikimizde aslında tek isimden yanayız soy ismimiz uzun olduğundan.
Sizce çok mu kısa bir isim?
Bir isim daha ekleyelim mi diye soruyorum misal VERA SU kesinlikle istemiyor :))
Bende onu kırmak istemiyorum şuanlık tek isimdeyiz.
Hazır isim konusu açılmışken fikir almak istedim bende..
Ne zormuş ya bu işler. Halbuki benim ismimi babam şu şekilde koymuş babannem benim ismim olsun diye diretmiş annemde annesinin ismini koymak istemiş neyse kavga etmişler babamda künye almış gelmiş o zamanın modern isimlerinden koymuş :) kavga etmeyin boşuna ben koydum bile kızımın ismini demiş :))
evet çok zor gerçekten bizim evde hayvanlarımız kuşumuz kedimiz çok olmuştuk onlara bile isim koyarken saatlerce araştırırdım hele bir insana isim koymak cidden büyük sorumlulukmuş insan hiç bir ismi yakıştıramıyor hah bu olsun diyemiyorum bir türlü böyle eşsiz benzersiz bir şey olsun istiyorum :) doğuma kadar bir kaç isim belirlicez artık seçemezsek doğduğu anda yüzüne bakınca birden ağzımdan çıkacak gibi geliyor :) benim ismim de epey değişik babaannemin ismi olsun demişler sma aynısı olmasın demişler türetmişler bir şeyler daha kimsede duymadım ismimi
Kafam okadar karısık kı:)))) ama en cok aklıma yatan sımdılık derin ve duru galıba bır suru ısım var ısınamıyorum sen buldun mu ısım
Ay kız ısımmmmm onerılerıne acıgımmmm :))
Arkadaşımın oglunun adi arden kiz cildiriyor kimse soyleyemiyor aren arel ariel armen diyorlar diye.bulut cok tatli ama soyadinizla da uyumu onemli tabi
Kafam okadar karısık kı:)))) ama en cok aklıma yatan sımdılık derin ve duru galıba bır suru ısım var ısınamıyorum sen buldun mu ısım
braun kulaktan ates ölçer var cnm bende galıba 400 500lerde fiyatı ben memnunum hatta gıttıgım hastanede bunla ölçüyorlardı
Alt acma geldi 15 tlye aldigim seyin bu kadar kaliteli olmasini beklemiyordum alanlar buyuk kara gecti bence cunku yumusacik herseyde kullanilir bu :)) babymall siparisim de geldi battaniyeyi 19.90 a almistim triko cok sahane bir ürün sadece alt üst takim almistim o lekeli geldi iade olacak oda ona uzuldum biraz o kadar :))
Sizin eşiniz de isim konusunda inatcı, kesin, net mi?
Kızımızın ismi “Su” olacak inşallah, ikimizde aslında tek isimden yanayız soy ismimiz uzun olduğundan.
Sizce çok mu kısa bir isim?
Bir isim daha ekleyelim mi diye soruyorum misal VERA SU kesinlikle istemiyor :))
Bende onu kırmak istemiyorum şuanlık tek isimdeyiz.
Hazır isim konusu açılmışken fikir almak istedim bende..
Benim eşim de inatla elif istiyor tamam olsun diyorum ama elif su olsun diyorum benim adım da yağmur falan böyle tatlı olur diye yok inatla su istemiyor sanki ben elim
evet çok zor gerçekten bizim evde hayvanlarımız kuşumuz kedimiz çok olmuştuk onlara bile isim koyarken saatlerce araştırırdım hele bir insana isim koymak cidden büyük sorumlulukmuş insan hiç bir ismi yakıştıramıyor hah bu olsun diyemiyorum bir türlü böyle eşsiz benzersiz bir şey olsun istiyorum :) doğuma kadar bir kaç isim belirlicez artık seçemezsek doğduğu anda yüzüne bakınca birden ağzımdan çıkacak gibi geliyor :) benim ismim de epey değişik babaannemin ismi olsun demişler sma aynısı olmasın demişler türetmişler bir şeyler daha kimsede duymadım ismimi
Hadi ya ne güzel :)) aslında görüp ondan sonra isim koymak daha güzel bence ama o zamana kadar da kapı süsü şeker falan yapılır muhakkak o yüzden öyle olamıcak malesef
braun kulaktan ates ölçer var cnm bende galıba 400 500lerde fiyatı ben memnunum hatta gıttıgım hastanede bunla ölçüyorlardı