2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Braun alamam ya cok pahali:)) en fazla 150 tl falan diyorumve bulamadim :)) ķız ismi olarak defne pera nil duru en favorilerim :))
Tahmın ettım canım burdan alanlar yardımcı olur belkı ama tavsıye olarak koltuk altı alma derım cok zor oluyor kulagına sokmasam bıle olctugu ıcın rahatım temassızda alabılırsın...
Nil bende begenıyorum ama cok kısa oluyor dıye vazgectm pfff cok zorrr yaa
Bulut veya Arden olucak canım ikisi arasında karar vericez bakalım :) Derin ismini çok severim :)
Arden
Derin ismini annem onerıyor benımde hosuma gıdıyor ama karar veremıyorm yaa cok zor ısım işi

Bekledigimden buyük ve yumusacik canim 1 yasina kadar rahat sigar bence oyle düsün :)) aldigimiza degmis )
benimkide gelmedi pazartesi gelecekmiş peki bizim bu lequeen lerin içine sığar mı ki misafirlikte falan giderken götürsek :)

Hadi ya ne güzel :)) aslında görüp ondan sonra isim koymak daha güzel bence ama o zamana kadar da kapı süsü şeker falan yapılır muhakkak o yüzden öyle olamıcak malesef
evet böyle yüzüne bakınca daha çok içime sinecek sanki çıkıcak o zaman ağzımızdan cidden böyle isimlerin görünüşle bir alakası oluyor ya :) ben öyle süs püs için ayrıntılara girmiceğim için canım hem masraf olmasın hemde devlette yapıcam zaten misafir saatinde alıyorlar yanına bide normal doğum olursa 1 gün anca dururum bizim burda kimse de yok zaten annelerimiz babalarımız gelir anca :)

Valla çok zormuş yaa. En iyisi kura çekmek valla yoksa düşün düşün nereye kadar :))

Globalist canım senin çantayı kargoya vermişler mi ilk defa aliexpeesten alışveriş yaptım da 2 gün oldu hala verilmedi :)

senin cinsiyeti merakla bekliyorum bende içime dert oldu ya :) ama kız gibi geçiyor içimden :)
Banada hep kız gibi gelio bakalım ne çıkacak salı cinsiyeti gösterirse hafta sonu parti de öğrenicem 6 aya yakın bekledim 4,5 gün daha sabrederim heralde

Valla çok zormuş yaa. En iyisi kura çekmek valla yoksa düşün düşün nereye kadar :))
Aynen ıcıne sınmesı lazım degısık bır duygu :))
Bıde soruyolar işte aklımda olanı soyluyorum bı ıkı tanesı cıkssssss!!!! Şu ısım nasıl dıyor yahu sana soran oldumu kı ınsanlarımız bı tuhaf kesınlesse bende rahatlasam :)) cevremde kızı olacak olanda cok bır an once karar vermem lazım

O zaman haklısın canım yapma boşver. Ben heves ediyorum işte böyle şeylere. Halbuki hastaneye yapılan herşey bi günlük ama işte yapmazsamda aklım kalır

Aslında soranlara daha hiç düşünmedik diceksin kesinleşincede direk söylüceksin o zaman cıks diyemezler hem. Onlara sorsan her isimle dalga geçilir veya hiç duyulmamıştır falan. Bencede karar ver sonra istediğin bi ismi başkası koyar sen değiştirmek zorunda kalabilirsin yada isimden soğursun :/

Banada hep kız gibi gelio bakalım ne çıkacak salı cinsiyeti gösterirse hafta sonu parti de öğrenicem 6 aya yakın bekledim 4,5 gün daha sabrederim heralde
ay böyle daha bir heyecanlı oldu valla inşallah göstermemezlik falan yapmaz da söylerler artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…