2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Mesela duru ısmı ne kadar kotu olabılır ? buyuklerden bırı dıyor asu koy bence dıyo dedım ne dıyosun ya ne asusu anlamıda okadar kötü ki
Kendın koysaydın
Evet yaaa hemen karar vermem lazım mesela benım koydugum ısmı koysalar sallamam 7/24yan yana degılız ama onlar koyarsa cekemem kımseyı

O zaman haklısın canım yapma boşver. Ben heves ediyorum işte böyle şeylere. Halbuki hastaneye yapılan herşey bi günlük ama işte yapmazsamda aklım kalır
canım ben nelere heves ettim de valla benim düğün fotografım bile yok biliyormusun o içimde bir yara ondan daha büyüğü olamıcak herhalde o yüzden şimdi de hem tek başımıza masraf olmasın hemde kimse yok zaten :)

Yağmurda güzel isim :) Sende bulut koyabilirsin canım sonraki kız olursada yağmur koyarsın Bulut ve Yağmur çok anlamlı :))
Yağmur ismini bende çok istiyordum ama hiç sevmediğim birisi koydu bizim bebek biraz geç geldiği için 7 sene sonra kadar fikrimizi çaldılar o yüzden kimseye ne isim düşündüğünüzü söylemeyin bence

Kizlarda oluyor emin ol kizim 6 ay uyumadi sesini sikayet edip polis gonderenler olmustu kapima : )
Insaallah mulayim gazsiz uykusu duzenli bebelerimiz olur
İnşallah ya hep öyle dua ediyorum. Annem diyoki senin bebekliğin o kadar sakin uslu geçti ki günde iki kez anca alıyodum kucağıma ana kucağından almadan emziriyomuş çoğu zaman ve emip uyuyomuşum tüm gün

benimkide gelmedi pazartesi gelecekmiş peki bizim bu lequeen lerin içine sığar mı ki misafirlikte falan giderken götürsek :)
Benim lequeen agzina kadar dolu deneyemedim. Suan bebisin tum hediyeleri onun icinde :)) katlarsak sigar bence cantanin ici epey genis cünkü :))

Bu tarafta olsaydın İnan ki sana dış çekim yapardım,hamile çekimi yapardım

Öyle senden görüp koyan olurmu. Ben asla onu yapamam mesela aras ve ayaz isimlerini çok seviyorum ama arkadaşlarımın çocuklarının ismi çok samimi değiliz ama koymak istemiyorum sanki onlardan görmüş gibi.

Kulak ici yada temassiz alacagim hicbir sey icime sinmedi. Acayip kararsizim bu konuda :)

Hadi ya kıyamam sana. Aslında şimdi çocuk olduktan sonra bile çekim yapıyolar geç değil yani gelinliğin duruyosa giyip çekinebilirsinz :) ben düğün günü yaptırdım çekimi içime sinmedi sonra düğünden 5 ay sonra deniz kenarında tekrar çekim yaptırdım arkadaşıma hem parada almadı :) eşim tabi iki kere yapınca biraz laf yaptı ama olsun

Bizim ďügünden 3 ay sonra oldu cekim cekimlerim baya güzel oldu yalan degil ama esimle cok ciddi kavga etmistik ogün cekimlerden sebep simdiki aklim yoksa yaptirmazdim düsün artik bakmiyoruz bile anca cocuklara hatira iste :))

Bende senden istiyorum : ))aglayan sebepsiz yere kiyametler koparan uykuyu sevmeyen huysuz bebek cok zor
Bende cok huysuzmusum ins butun kendi bebekligimi ilk cocukta gördüğümle.kalirimda bu akilli bidik olur

Bizim ďügünden 3 ay sonra oldu cekim cekimlerim baya güzel oldu yalan degil ama esimle cok ciddi kavga etmistik ogün cekimlerden sebep simdiki aklim yoksa yaptirmazdim düsün artik bakmiyoruz bile anca cocuklara hatira iste :))
Ya benimde nikahtan sonra heyheylerim geldi cekimde nasil.gudubet suratsizdim.bosu bosuna cekildi yani.gece eglencede ki gelisiguzel fotolarda daha mutlu samimiyiz.

Öyle oluyorda işte anı olarak kalıyor. Hamile çekimide yaptırmak istiyorum bakalım o konuyu daha konuşmadık eşimle hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…