Bende senden istiyorum : ))aglayan sebepsiz yere kiyametler koparan uykuyu sevmeyen huysuz bebek cok zor
Bende cok huysuzmusum ins butun kendi bebekligimi ilk cocukta gördüğümle.kalirimda bu akilli bidik olur
Hadi ya kıyamam sana. Aslında şimdi çocuk olduktan sonra bile çekim yapıyolar geç değil yani gelinliğin duruyosa giyip çekinebilirsinz :) ben düğün günü yaptırdım çekimi içime sinmedi sonra düğünden 5 ay sonra deniz kenarında tekrar çekim yaptırdım arkadaşıma hem parada almadı :) eşim tabi iki kere yapınca biraz laf yaptı ama olsun
gelinliğim falan duruyor ama kaç sene geçmiş hiiç hevesim kalmadı bile herşey vaktinde güzel ya düğünden bir kaç ay sonra olurdu ama şimdi çok uzak geliyor o yüzden fotoğrafmış süsmüş hiç bir şeyde hevesim de yok
Öyle senden görüp koyan olurmu. Ben asla onu yapamam mesela aras ve ayaz isimlerini çok seviyorum ama arkadaşlarımın çocuklarının ismi çok samimi değiliz ama koymak istemiyorum sanki onlardan görmüş gibi.
Aynen benimkilerde herşeyini onlar alıcak sanırım hiç bişey almayın son ay hepsi alınır diyolar sürekli bu ne demek bizim son ay hepsini alamıcağımız malum demekki onlar alcak herşeyi
Ateş ölçer konusunda uzaktan ölçenler pek net sonuç vermiyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum bende uzaktan alınacaksada baya kalitelisini almak gerekir gibi SSerylady