2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende senden istiyorum : ))aglayan sebepsiz yere kiyametler koparan uykuyu sevmeyen huysuz bebek cok zor
Bende cok huysuzmusum ins butun kendi bebekligimi ilk cocukta gördüğümle.kalirimda bu akilli bidik olur
Bence eşine çekicek eşinde sakin ve uslu bi bebekti bence içime öyle doğdu :))

Benim lequeen agzina kadar dolu deneyemedim. Suan bebisin tum hediyeleri onun icinde :)) katlarsak sigar bence cantanin ici epey genis cünkü :))
bakalım beklemedeyim 2 gün oldu ama daha kargoya bile verilmemiş böylemi oluyor li aliexpreste :)
Bu tarafta olsaydın İnan ki sana dış çekim yapardım,hamile çekimi yapardım
yaa saol canım düşünmen yeter hem bizim cahilliğmize geldi küçüktük hemde eşimin ailesinin ilgisizliği sonra da insanın hevesi geçiyor zaten :/
Ay inş yaa walla parti malzemeleri bile 4. Aydan beri hazır bekliyo
ay hadi bakalım bekliyorum valla 3 2 1 diye sayıcam bende
gelinliğim falan duruyor ama kaç sene geçmiş hiiç hevesim kalmadı bile herşey vaktinde güzel ya düğünden bir kaç ay sonra olurdu ama şimdi çok uzak geliyor o yüzden fotoğrafmış süsmüş hiç bir şeyde hevesim de yok

Öyle senden görüp koyan olurmu. Ben asla onu yapamam mesela aras ve ayaz isimlerini çok seviyorum ama arkadaşlarımın çocuklarının ismi çok samimi değiliz ama koymak istemiyorum sanki onlardan görmüş gibi.
Bılmem koymazlar ama zaten kafamda ıkı ısım var bırını de gıdıp koyarlarsa ben artık bayılırım
Kulak ici yada temassiz alacagim hicbir sey icime sinmedi. Acayip kararsizim bu konuda :)
Yorumları oku canım kullananlardan senı yonlendırır
Bence kızzz sankı onceden de soylemıstımmmm bakalım ne olcak
Kızlar 12 günde 3 kilo aldım şaka gibi 56,5 kilo oldum şişiyorummm birisi beni tutsun
canımm

Ateş ölçer konusunda uzaktan ölçenler pek net sonuç vermiyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum bende uzaktan alınacaksada baya kalitelisini almak gerekir gibi S Serylady

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…