2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ateş ölçer konusunda uzaktan ölçenler pek net sonuç vermiyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum bende uzaktan alınacaksada baya kalitelisini almak gerekir gibi S Serylady
Cok kaliteli birsey alamam gibi 200ün ustune cikamam acikcasi ://uzaktan alip bide eski usul civalilardan almak gerek sanirim

Okudukca kafam karisti zaten yoksa birini alacaktım:))

Ben siparisi cuma aksami verdim pazartesi kargoyaverildi canim 2gün sonra 15gun sonrada ulasti elime gumrukte takilmasa 1 haftada rahat gelirdi gumrukte 1hafta takildi

Cok kaliteli birsey alamam gibi 200ün ustune cikamam acikcasi ://uzaktan alip bide eski usul civalilardan almak gerek sanirim
Canım ben bunu 170 e aldım gayet iyi akşam baya ölçtük hep yakın çıkarttı Bursa aybebek mağazasından aldım. İnstagramdan iletişime geçebilirsin internette daha uyguna bulamazsan.

Eklentiler

• 69CF9FF3-E3D3-4C76-93F8-EAB758E827CB.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 111
Öyle oluyorda işte anı olarak kalıyor. Hamile çekimide yaptırmak istiyorum bakalım o konuyu daha konuşmadık eşimle hahah
Bende yaptircam hamile cekimi sadece bebis icin ama anne beni niye cekmediniz demesin diye :)) bizim hastanenin anlasmali fotografcisi varmis ona yaptirmak var aklimda

İsim konusu geçmiş ben Deniz ismini çok seviyorum fakat kimselere beğendiremiyorum beğenilmeyincede hevesim kaçıyor alya gibi yaygın olmayan isimler söylüyorlar bence teleffuzu zor daha Doğuma çok var ama gerçekten hiç bir isim koyamıycaz gibi

Kızlar fotoğrafla ilgili konuşulmuş bende değişik fotolar çekinmeye çalışıyorum bebeğime hatıra kalsın diye :)

Eklentiler

• 5FEBB739-FCB6-43DA-A9DD-E317D38F392E.webp
    69 KB · Görüntüleme: 155
  • 5C1E48C1-18F4-4210-986C-B736EE8AC546.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 159
Bende yaptircam hamile cekimi sadece bebis icin ama anne beni niye cekmediniz demesin diye :)) bizim hastanenin anlasmali fotografcisi varmis ona yaptirmak var aklimda
Gittiğim hastanede 2250 sezeryan Doğum oda süsleme kuaför Doğumhanede ve Odada çekim gibi paket yapmışlar nasipse bakalım görücez nasıl olacak

Ya benimde nikahtan sonra heyheylerim geldi cekimde nasil.gudubet suratsizdim.bosu bosuna cekildi yani.gece eglencede ki gelisiguzel fotolarda daha mutlu samimiyiz.
Biz cekimlerde bosanmadiysak daha bosanmayiz saniyorum gelinlikle kacan bir kiz hemde sahilde aksam cekiminde arkadan kovalayan bagiran bir es baya film cekimi gibi ama benim icin korku filmiydi :))

Normal senin şu anda 5 kilo almışsın benim 8 (

Tatlım aslında 3 fazla 3 eksikte dert değil ama aldığım kiloyu nasıl aldığımı bilmediğim için korkuyorum, daha çok yemiyorum hamilelik öncesiyle aynı yemeye çalışıyorum ve daha çok yürüyorum ama kilo alıyorum, tecrübesizlik belkide olması gereken budur ama davul gibi hissetmeye başladım kendimi

Ben siparisi cuma aksami verdim pazartesi kargoyaverildi canim 2gün sonra 15gun sonrada ulasti elime gumrukte takilmasa 1 haftada rahat gelirdi gumrukte 1hafta takildi
senin hafta sonu girmiş araya benm hafta sonu da girmedi ama daha vermediler ilk defa da alışveriş yaptım inşallah bir sıkıntı çıkmaz mesaj attım satıcıya ne zaman kargoya vereceksiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…