2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gittiğim hastanede 2250 sezeryan Doğum oda süsleme kuaför Doğumhanede ve Odada çekim gibi paket yapmışlar nasipse bakalım görücez nasıl olacak
Cok iyiymis bu ya bizde normal dogum 3900 tl ustune 800 cekim icinde kuafor oda susleme falanda yok :)) yine veririm diyorum dusun

senin hafta sonu girmiş araya benm hafta sonu da girmedi ama daha vermediler ilk defa da alışveriş yaptım inşallah bir sıkıntı çıkmaz mesaj attım satıcıya ne zaman kargoya vereceksiniz diye
Toplu veriliyorsa kargoya ondandir canim geri donusleri iyiyse saticinin hicbir sikinti olmaz bence

Toplu veriliyorsa kargoya ondandir canim geri donusleri iyiyse saticinin hicbir sikinti olmaz bence
evet zaten geri dönüşü çok olan satıcıya baktım özellikle ondan aldım emzirme önlüğü falan da aldım onlara da aynı şekilde foto paylaşılanlardan aldım hep :) avent in göğüs koruma kapağı var mesela youtube da emziren anneler anlatıyor ya herkes tavsiye etmiş ama 89 tl mi neydi aliexpreste muadili 12 tl onu aldım bide onu vermişler hemen kargoya :)

Evde bagrıyorum derin olsa nasıl olur dıye deriiiiiiiiiinnnnnnnnnnn kızım buraya gelırmısın ne işler cevırıyorsun orda dıye delirdim galıba duru ısmı geriye attım sanırım pffffffffff

Ne güzel alıştır kendini , bizim isim olayı salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır vs vs gibi oldu ne isim bulsam eşim bir kulp takıyor ya

Cok iyiymis bu ya bizde normal dogum 3900 tl ustune 800 cekim icinde kuafor oda susleme falanda yok :)) yine veririm diyorum dusun
Ben oğlumda kendimizin çektiği fotoğraflar da hortlak gibi çıkmışım makyaj malzemesi koymuştum Doğum çantama o halde insanın umrunda bile olmuyor nasıl göründüğü tabi ozaman Doğum fotoğrafı olayı yaygın değildi
İmkanın varsa yaptır canım pişman olmazsın yeterki profesyonel olsunlar

Ne güzel alıştır kendini , bizim isim olayı salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır vs vs gibi oldu ne isim bulsam eşim bir kulp takıyor ya
Biz kurra çektik kimse söylemedi yazdığı ismi ve eşimin gıcıklık olsun diye yazdığı şaziment ismi çıktı şaziment diyor elma kadar çocuğa

O zaman gelir hic sıkıntı etme 2 gun normal bekleyebiliyorlar genelde ya fiyatı cok dusuk ya da cok yuksek meblağlı urunler takiliyor gumrukte falan birde genelde alanlar kac günde geldigini falan yaziyorlar istanbuldan alan yada turkiyeden alan varsa baksaydin :)

Benim arkadasim yapar sacimi makyajimi o an ben birsey yapamam gibi :) cekenler profesyonel baya da guzel album falan yapiyorlar eminim hortlak gibi degilsindir yavrun kucaginda nasil bir mutluluktur kimbilir

istanbula 15 20 gün yazmışlar ama ben balıkesirdeym bakalım daha uzun da sürebilir :)

Merhaba Haziran anneleri,

Foruma cok siklikla yazamiyorum ama takip ediyorum. Ben Kanada'da yasiyorum ve 2. bebegime hamileyim. Bizim 20 haftalik anatomi ultrasound'umuz oldu bu hafta. Hersey iyi gorunuyor dendi ama bebegimin bir bobreginde 7mm'lik bir genisleme goruldu. Ultrasoundu yapan teknisyen erkek bebeklerde bu gorunuyor genelde dedi ve cogu zaman kendiliginden ortadan kalkiyormus. Ama ben yinede cok endiselendim. Haftaya doktorumu gorucem bakalim o ne diyecek bu duruma. 28. veya 32. haftada tekrar ultrasound yapilabilirmis.

Bu durumu yasayan oldu mu hic aranizda?

Burda bir arkadasta daha olmustu onun ki kız bebekti ama erkek bebekte olabiliyormus diye duymustum lütfen sıkıntı etmeyin hic kendinize cok sagliklidir Allahin izniyle yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…