2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ne güzel alıştır kendini , bizim isim olayı salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır vs vs gibi oldu ne isim bulsam eşim bir kulp takıyor ya
Ya benımde bellı degıl kı delirezammmmmm benım esımde bır turlu begenmıyor kı Derin güzel dedi ama işte :)))
Sen ne dusunuyosun

Burda bir arkadasta daha olmustu onun ki kız bebekti ama erkek bebekte olabiliyormus diye duymustum lütfen sıkıntı etmeyin hic kendinize cok sagliklidir Allahin izniyle yavrunuz

Cok tesekkurler insallah canim. Dua edip beklicem simdilik, bir sonraki ultrasound'ta umarim duzelmis olur

aynı durumdayız canım böbreğin biri 7 diğeri 4 milim detaylı ultrason yapan doktor beni bayağı korkuttu down sendromu riski yüzünden ve bebeğim kız genelde erkeklerde görünüyormuş neyse kendi doktoruma gittim gösterdim çok önemli bir şey değil dedi sınır 10 milimmiş 7 milime hafif dedi baya içimi rahatlattı yani şimdilik takip ediliyor :) bebek büyüdükçe yada doğumdan sonra zaten geçiyormuş çoğu

Braun şuan çok pahalı ama en iyisi gibi sanki . 2011 yılından bu yana 3 çocuk büyüttü kardeşimin ateşölçer bütün Avrupa'yı gezdi çantada taş gibi maşallah

Burda bir arkadasta daha olmustu onun ki kız bebekti ama erkek bebekte olabiliyormus diye duymustum lütfen sıkıntı etmeyin hic kendinize cok sagliklidir Allahin izniyle yavrunuz
Evet ben de öyle okudum. Erkek bebekte daha sık görüşüyormuş ve geçiyormul doğumdan önce. İnşallah seninki de geçwe hemen. Dua et

Ya cok tatlisin ve yuzunden bir gram almamissin ne guzelbenim yanaklarim kocaman oldu gıdım cikti bide

Yüzümden evet almadım ama başka yerlerimden maalesef aldım umarım kardashian ailesine dönmem

Taş kısmına bayılıyorum koca bir gök taşı oldum zira

ay çok tatlı en güzel kilolar bunlar bende yaklaşık iki kilo aldım bi 10 günde yemememe ramen bundan sonra daha hızlı gelecek kilolar :)

Ay evet ben çok üzülüyordum neden kilo almıyorum diye doktorum sabret göreceksin diyordu demek bunu kastetti zahir
çok tatlı çıkmışın bizi kim durdurcak acaba

Bir noktada dururuz herhalde zaten durmazsak hareket alanı kalmayacak

Yalniz kardashianlari ben begeniyorum ya

Canim cevabin icin cok tesekkurler. Icimi rahatlattin, insallah kendiliginden gecer... cok dua ediyorum, Allah yardim etsin insallah. Bizim doktorumuz Carsamba gunu, sonuclari degerlendircek

ben eşime dedim eve abur cubur alma diye arada bi alıo öyle onlardan kısıtlıyorum en azından Allah sonumuzu hayretsin

Ben Bulut koyucam kısmetse kızıma. Alisa Bulut. Deniz Bulut da çok güzel oluyor, o da ablamın adı.Bence Bulut'un düşün.

İkisi de çok anlamlı, Hele Derin, deniz kızı ismi gibi, çok güzel bence.

Arkadaşımın oglunun adi arden kiz cildiriyor kimse soyleyemiyor aren arel ariel armen diyorlar diye.bulut cok tatli ama soyadinizla da uyumu onemli tabi
Benim soyadım bulut, eşimin soyadı kuş'lu bişey. ARtık ordan da uçak muhendisi olurmuş bir de ,diyoruz:). Kizimizin adi kismetse Alisa Bulut olacak. Sen ne koyacaksın fıstık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…