2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Biz kurra çektik kimse söylemedi yazdığı ismi ve eşimin gıcıklık olsun diye yazdığı şaziment ismi çıktı şaziment diyor elma kadar çocuğa
Ya
Biz anneler güzel isimler koyarız aslında ama babalar hep bir dalga konusu yaratıyor gibi demi. Sizde de durum aynıymış desene.

Ya benımde bellı degıl kı delirezammmmmm benım esımde bır turlu begenmıyor kı Derin güzel dedi ama işte :)))
Sen ne dusunuyosun
Derin çok güzel bir isim bence , Nil de güzeldi ama sen kısa diye belirtmişsin. Bende henüz karar vermedim ama eşim sanırım bana belli etmese de babasının ismini koyma düşüncesinde sanırım. Ama o iş benim için yaş çünkü benim babam da yeni vefat etti şimdi benim tarafımdan bekleyecek babamın ismini koymamı. Yıl olmuş 2019 çocuğumu Hasan Ali diye cagiramam kusuruma bakmasınlar :))
Bende en azından ne istemediğimi biliyorum isim konusunda. Bende henüz karar vermiş değilim.

Lansinoh ürünleri babymallda %30 indirimde kızlar, ben tekli elektrikli süt sağma makinesini aldım 230 tl fiyatı şuan almayı düşünen varsa

Eklentiler

• 87870782-547E-477E-B009-DCC827B6953F.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın güzel anneler ben uyanamıyorum sizde de durum böyle mi bu hafta çok yorulmuşum okulda resmen baygın vaziyetteyim:))
Feeling07 oyumu Arden olarak kullanıyorum canım:)@ParteMoralll Derin daha anlamlı ve güzel:) etrafımda olmasa ben de düşünürdüm canım:)@Anti Depresan zayıf hamile kalanlar korkmasın ya 40 kilo alan biliyorum hemen gidiyor o kilolar :) azıcık kilolu hamile kalan düşünsün benim gibi ben ne güzel geçen sene 58 e kadar inmiştim sonra bişeyler oldu 65i gördüm öyle hamile kaldım şuan 69 um hamilelikte az aldım ama genel hatlar zaten yosundu

İkisi de çok anlamlı, Hele Derin, deniz kızı ismi gibi, çok güzel bence.
Ayyy ne güzel dedinnn öyleee :))) tesekkurler canım isim gerçekten ıcıne sınmesı lazım okadar güzel isimden sadece bir ikisi içimi ısıtıyor cok garip

siz böyle söyleyınce daha da hoş geldı gozume :))) cok tatlı bır kız ısmı :))

Tabı canım bende hıc hoşlanmıyorum böyle ne gerek var kı yanı anne baba ısmı koyulunca ne oluyor? Yazık degılmı belkı begenmıcek cocuk. Bana yapsalar cok kızardım ısmımı dayım koymus cok severım.
Bana da kv geçen dıyor kı bırı varmıs şunum gelınııı kv sı adını koymuş oda ona bılezık almış dıyor. Bende hee ne yanı bende senın adını mı koyayım dedım? Yok canımmm benı karıstırma kendım ıcın demedım dedı. Bende olsun sende bana hedıyeeee alırsın bısey olmaz dedım aman ne de alır yaaa :)))
Sen esıne sımdıden şu ısmı begenıyorum nasıl dıye sor aklına gırsın. Kendı babasını soylerse de sende kendı babanla onun babasının yanyana :/ yanı ozaman sende koy yanı sacmalık hele sana bu konudan gelırse buyuk ayıp eder.

Benim soyadım bulut, eşimin soyadı kuş'lu bişey. ARtık ordan da uçak muhendisi olurmuş bir de ,diyoruz:). Kizimizin adi kismetse Alisa Bulut olacak. Sen ne koyacaksın fıstık?
Ozan koyacak oda senin gibi soyadini koyacak hatta bizim.ogluslar adaş olacak :))

Yaa maaşallah bu ne ki. Boyunuz kaç acaba

166

Ya ben kilonun gitmesinden ziyade hareketlerimin kısıtlanmasından şikayetçiyim biraz o çok darlıyor yoksa inan fiziki olarak çirkin olmuşum vücudum bozulmuş hiç umrumda değil..

Birde çok acıkıyorum geceleri bile sürekli yemek arayışındayım eh işte sonrada öyle yiyip yatıyorum sonuç bu saatlerde kalkmak oluyor

Ayy nasıl tam kararsız kalmıssam bu yorumlr baana cok iyi geldiiiiii begenılmesı hosuma gıttı benım yakın cevremde derin yok :) tesekkur ederım

Ya derin çok naif bir isim.
Benim yakın arkadaşımın ve komşumun kızının ismi.İkisinide tanımasam böyle şeylere inanmam ama inanılmaz sevecen kızlar..Çok tatlı dilliler çok kibarlar.
Hele birde sen annesi olacaksın o nasıl bir bal olur sen hesap et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…