2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa sorma durmadan yiyor olabilirim ama bugün keyfim cok kacik kötü rüya gördüm ya doktora gidesim var ://
Fıstığım ben de çok gerçekçi rüyalar görüyorum . Okudum da, çok normalmiş bu aralar kabus, gerçekçi rüyalar görmemiz. Bizde suya anlatılır kötü rüya, eminim ki psikolojik bir etkisi vardır olumlu.

Bizde de oyle yapilir canim yaptimda ama pek etkilemedi canim.cok sıkkın hala cikolata yedim düsün kiprassin diye kotü ruyadan nefret ediyorum ://

AA, senin Ozan kesin o zaman? Süper. Benim en yakın arkadaşım da hamile, o da Ozan koyacak. Çok güzel bir isim. Yanına başka isim?
Babam babasinin adini istiyor yanina ama biz koyma taraftari degiliz son ana kadar oyalayip vazgecmeyi dusunuyoruz :))

Maalesef hamileyken böyle vesveseler oluyor canım sen gönlünü ferah tut karartma içini hiçbir şey olmaz
Insallah Rabbim hepimizin bebislerini korusun icimi karartmiyorum da modum cok dustü suratimi bir gorsen persembe pazari agladim aglayacagim yani :))

Ya
Biz anneler güzel isimler koyarız aslında ama babalar hep bir dalga konusu yaratıyor gibi demi. Sizde de durum aynıymış desene.
Papatya olsun dedim bir ara kızın adı, ne o öyle pavyon şarkıcısı ismi gibi dedi ya. Sibel Can'ın çok eskiden bir dizisi vardı, o rolde oynadigu, orda galiba Papatya'ydi adı, taa, oralara gitmiş. Dediğin gibi bizi ciddiye almıyorlar.

Şu an babasının adıyla gelmediği için diyor ki , bebek doğsun öyle karar veririz. Ben biliyorum yapacağını gidip kendi babasinin adını nufus cüzdanına işletecek al oldu bitti diyecek. Tabi ki büyük ayıp hele ki benim babam da yeni vefat etmişken.

Canim cevabin icin cok tesekkurler. Icimi rahatlattin, insallah kendiliginden gecer... cok dua ediyorum, Allah yardim etsin insallah. Bizim doktorumuz Carsamba gunu, sonuclari degerlendircek
canım seninki erkekmiş ya daha normal bakıyorlar ucundan dolayı olabiliyormuş çünkü olmadı doğunca sünnet ediyorlarmış bizimki kız bakalım ne olacak şu an hafif diyor doğana kadar çok çok gemişleyip böbrek fonksiyonlrını etkileyecek dereceye gelmezse sıkıntı yokmuş oda bebek büyüdükçe kanaları da büyüdüğü için genelde doğuma kadar düzeliyormuş bakalım :)

Mehmet istiyor da eski isim falan muhim degil ben iki isim istemiyorum sanirim ne zamandir ozan diyoruz cocuga birden babam.geldi suyu bulandirdi ://
Evet, hem acısını biz çekiyoruz, karar bizim olmalı. Sen e bebek alisverislerine bak, bebise aldığın şeyleri çıkar evde tekrar bak, bence en güzel moral .

Ben gece istiyordum ismini bizim oglanin bizim gunes gibi aydınlık ay gibi parlak cocugumuza bula bula bu adimi buldun dedi halbuki.benim.cok hosuma gidiyordu sonra mavi olsun dedim ona da renkten isimmi olurmus dedi kiz olursa da pembe koyariz falan dedi en son ozan oldu işte:))

Evet, hem acısını biz çekiyoruz, karar bizim olmalı. Sen e bebek alisverislerine bak, bebise aldığın şeyleri çıkar evde tekrar bak, bence en güzel moral .
Hic sorma :) yok ben giderim doktora bugün en son kotu ruya gordugumde gitmedim 3 gun kivrandim uykusuz kaldim en son gittim de rahatladim kafa kırık benim sanirim

Hic sorma :) yok ben giderim doktora bugün en son kotu ruya gordugumde gitmedim 3 gun kivrandim uykusuz kaldim en son gittim de rahatladim kafa kırık benim sanirim
Aa, o zaman kolay geçmiyor öyle. Öyleyse zaman geçmeden gitmek en iyisi. Özelde ki doktoruna mi gideceksin? Acile gir Okmeydani'na, para bebişin eşyalarına kalsin

:)). Ya bir alemler. Bence de mavi çok çok güzel bir isim.

Aa, o zaman kolay geçmiyor öyle. Öyleyse zaman geçmeden gitmek en iyisi. Özelde ki doktoruna mi gideceksin? Acile gir Okmeydani'na, para bebişin eşyalarına kalsin
0rdaki doktorla kanka olduk zirt pirt geliyosun yeter cocugu rahat birak dedi bana :)) ozele mi gitsem diyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…