Kızlar bu arada doktora girdim bebişe baktı 33 cm 706 gram olmuş yalnız yüzünü hiç göstermedi kolunu koymuş yüzüne doktor karnımı kaç kez oynattı yan yatırdı vs neler neler yaptı yok aç olduğu için hareket etmiyomuş :)) az sonra son kanımı verip yüzüne tekrar bakıcaz eğer elini çekerse :)
Ben Doğumdan sonra almaya karar verdim canım çünkü bizim doktorumuz korse kullanımına 2 ay sonrası için izin veriyor,2 ay dikişlerden dolayı hiçbir şey takmayacakmışız.Sen ne zaman sonra kullandın ?
Suan ındırımde bak ıstersen ben alıcam 200tl dusmus yanlıs bılmıyorsam en son 300gormustum ben... kullanan varsa onerı alcaktm askılı askısız dıye fıyat farkı var neyse ben duz alayım en ıyısı...
Canım ben hemen kullanmıstım 3 gun falan dıkısım falanda acımadı cok ıyı gelmıstı. Bunu hemen sıkarmı dıye dusundum aşırı sıkmazsa hemen takıcam. Bu hem bel agrısı falan olursa onada durus acısından yardımcı olur dıye dusundum.
Kızlar bu arada doktora girdim bebişe baktı 33 cm 706 gram olmuş yalnız yüzünü hiç göstermedi kolunu koymuş yüzüne doktor karnımı kaç kez oynattı yan yatırdı vs neler neler yaptı yok aç olduğu için hareket etmiyomuş :)) az sonra son kanımı verip yüzüne tekrar bakıcaz eğer elini çekerse :)
sassygirll
ben aldım canım 189 kargo dahıl hayırlısı onceden 250mıs ben bı ara 300gormustm ne kadar dogru bılmıyorum bugun ındırım var eger alacaksan sımdı al bence...
sassygirll
ben aldım canım 189 kargo dahıl hayırlısı onceden 250mıs ben bı ara 300gormustm ne kadar dogru bılmıyorum bugun ındırım var eger alacaksan sımdı al bence...
Belki önceki daha da kötüydü canım mesela eşim baktı tadına güzelmiş dedi ama sürekli içince boğazını yakıyo insanın çok fena bide açsın oda var. Zorla bitirdim şimdide midem bulanmaya başladı yarım saat sonra kan vericem. Hiç bişey yemeyip 1 saat sonra tekrar vermem lazımmış :/
bana gazoz gibi gelmişti ya o kadar kötü gelmemişti ama 15 dk da anca içtim yavaş yavaş kanı da 2 kere alındı senden 3 sefer mi alınacak o niye ki bi içmeden önce bide içtikten 1 saat sonra aldılar
bana gazoz gibi gelmişti ya o kadar kötü gelmemişti ama 15 dk da anca içtim yavaş yavaş kanı da 2 kere alındı senden 3 sefer mi alınacak o niye ki bi içmeden önce bide içtikten 1 saat sonra aldılar
Kızlar bebişi zar zor biraz gördük kordonu yüzüne almış bu sefer kordonu yalıyodu hahah :)) doktor eşime benzetti eşim zaten en baştan beri yüzü hiç belli olmazken bile kendine benzetiyodu şimdi doktor dediya allah ondan mutlusu yok:))
Sen ne kadara almıştın canım ? Yamune korse mı?
Dıger markalara guvenemedım aldım. Aslında benım bel oyuntumda oyle zaten sıkıntım yokta gobegım dogumdan sonra sarkmasın belım agrımasın dıye aldımmm ay ınsallah faydasını goruruz yaa :) ben ondan daha basıt bısey taktıgım halde cok sukur karnımda sarkma va olmadı hemen topladı eskı halıne geldı... bıde yazanlar durusu duzeltıyor yazmıs yanı katlanmıyormus cogu korse katlanıyor.
Canım ben kullandım bana kalırsa sakın kullanma ben çok ama çok pişman oldum. İncelme felan olmuyor tam tersi karnın sürekli baskı altında olduğu için öne toplanıyor. Oturup kalkarken sert bir yapısı olduğu için bir süre sonra deforme oluyor bu yüzden bende yanlarım hiç yokken yan oluştu. ben incelmek için aldım ama tam tersi kalınlaştım. Üstelik belim gayet ince biriydim sadece isteğim iki cm daha incelmekti. Neyse velhasıl kelam karnına sıkı sıkı bez bağla ama korse takma zerre faydası yok. Çektiğin ezziyet cabası. İlk başlarda işe yarıyor gibi gelir sonra 300 tl ye yakın paran çöpe gider.
Yamune korseye baktim da çok rahatsizlik verici gibi geldi. Bi de yazin bununla nasil durucaz.
Owli diye bi korse var daha hava aliyor gibi. Yorumlari da güzel. Ondan alan ya da kullanan var mi aranizda
Canım ben kullandım bana kalırsa sakın kullanma ben çok ama çok pişman oldum. İncelme felan olmuyor tam tersi karnın sürekli baskı altında olduğu için öne toplanıyor. Oturup kalkarken sert bir yapısı olduğu için bir süre sonra deforme oluyor bu yüzden bende yanlarım hiç yokken yan oluştu. ben incelmek için aldım ama tam tersi kalınlaştım. Üstelik belim gayet ince biriydim sadece isteğim iki cm daha incelmekti. Neyse velhasıl kelam karnına sıkı sıkı bez bağla ama korse takma zerre faydası yok. Çektiğin ezziyet cabası. İlk başlarda işe yarıyor gibi gelir sonra 300 tl ye yakın paran çöpe gider.
Peki bişey sorucam Doğumdan sonra mı kullandınız?Sezeryan mı,normal Doğum muydu?Benim doktorum 2 ay sonra korse kullanabilirsin dedi,ama eskiden annelerimiz karınlarını hep sararlarmış,sen ne kadar sonra sardın ?
Gecen gun ne olur bi kadehcik icim mi diyordu ters ters bakinca amann sende sakadan hic anlamiyorsun dedi
Bende supriz mi yapsam ki yilbasinda bi kadeh sarap ictim 2.hakkimi evlilik yildonumune sakliyorum esimede yasaklamistim ama bugunluk yapayim senden gordum yumusadim