- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Suan super bır ıstahım yok ama dogumdan sonra ben emzırırken gozum donmustu resmenama tabı hamıleyken ben metal kokusu alıyordum dogumdan sonra yemegın kokusu super gelmıstı suan oyle sıkıntım yok ıstedıgım herseyı yıyorum :) ayy dıkkat ederz cok tehlıkelı zamanlar :))
Canım poponun altına nasıl ınsın kı kasıga kadar foto atanlara falan baktım ben hıc oyle bısey gormedım kı allah allah hatta arkadasımda almıştı cook onceden oda oyle bısey dememıstı... zaten ılk gunler sezryn yuzunden malesef egılıp kalkamıyorsun ılk gunler cok uzun takmazsın ıdare ederız o gobek sonradan kalınca buyuk sıkıntı... bak kuzenım takmadı zayıfldı bacaklar ıncecık koskocaman benden buyuk gobegı var cok uzuluyor cok pişman olmuş ben oyuzden ısrar edıyorum kı ılerdw uzulmeyın...Canım ben de sana yazacaktım arkadaşım yamuna korse almış,ondan yorumları aldım.Göğüs altından,poponun altına kadar iniyormuş.Sadece ayaktayken takabiliyormuşsun,eğilip,kalkamıyorsun dedi.Mağazasından 200 liraya almış,mağazadaki kızlar karnını ölçüp ona göre beden veriyorlarmış,sen bedenini nasıl ayarladın
Poponun altına kdr inmiyor canım göğüs altndan başlıyor kasıklarının biraz üstünde bitiyor cm olarak ölçedebilirim istersen . Bedende ben small giyiyorm normalde small almıştm o zaman belki bi tık daha kiloluydum hamilelik öncesi kilomdan zaten kademesi var daraltırıyorsm. Kendi bedenin ya da 1 beden küçük alman iyi olurCanım poponun altına nasıl ınsın kı kasıga kadar foto atanlara falan baktım ben hıc oyle bısey gormedım kı allah allah hatta arkadasımda almıştı cook onceden oda oyle bısey dememıstı... zaten ılk gunler sezryn yuzunden malesef egılıp kalkamıyorsun ılk gunler cok uzun takmazsın ıdare ederız o gobek sonradan kalınca buyuk sıkıntı... bak kuzenım takmadı zayıfldı bacaklar ıncecık koskocaman benden buyuk gobegı var cok uzuluyor cok pişman olmuş ben oyuzden ısrar edıyorum kı ılerdw uzulmeyın...
Ben beden olcusunde yazıyor ordan hesap ettım aldım kızımda L almıştım bı sure sonra buyuk oldu bayaaa bunu m aldım s mı alsam dedım ama m olur anca daha doguma var cunku...
Canım ben alıcam şimdi birebir ağızdan yorumları duymak daha faydalı geldi,arkadaşım da zaten “tak mutlaka “dedi.Doğumdan sonra versek kglaları ben zaten zayıfım,göbek kalırsa daha çok pişman olurumCanım poponun altına nasıl ınsın kı kasıga kadar foto atanlara falan baktım ben hıc oyle bısey gormedım kı allah allah hatta arkadasımda almıştı cook onceden oda oyle bısey dememıstı... zaten ılk gunler sezryn yuzunden malesef egılıp kalkamıyorsun ılk gunler cok uzun takmazsın ıdare ederız o gobek sonradan kalınca buyuk sıkıntı... bak kuzenım takmadı zayıfldı bacaklar ıncecık koskocaman benden buyuk gobegı var cok uzuluyor cok pişman olmuş ben oyuzden ısrar edıyorum kı ılerdw uzulmeyın...
Ben beden olcusunde yazıyor ordan hesap ettım aldım kızımda L almıştım bı sure sonra buyuk oldu bayaaa bunu m aldım s mı alsam dedım ama m olur anca daha doguma var cunku...
Yanı pahalı degıl dıyorsan yorumlar ıyı dıyorsan sımdıden al bence hazır ındırımde var.. 189 gayet ıyı bence ben 4sene once eczaneden aldıgım balensız olan bıle 75 tl di...Canım ben alıcam şimdi birebir ağızdan yorumları duymak daha faydalı geldi,arkadaşım da zaten “tak mutlaka “dedi.Doğumdan sonra versek kglaları ben zaten zayıfım,göbek kalırsa daha çok pişman olurum
Beşiğimiz geldi bizim de
Yarın dışarı çıkıp alıcam,bizim burda mağazası varmış,hem gözümle görüyüm,hem de bedeni filan soruyum.Zaten mağazadaki satış fiyatı da 200 liraymışYanı pahalı degıl dıyorsan yorumlar ıyı dıyorsan sımdıden al bence hazır ındırımde var.. 189 gayet ıyı bence ben 4sene once eczaneden aldıgım balensız olan bıle 75 tl di...
tabı canım kesınlıkle korsesız olmaz ya bundan emınım sezryan cok sıkıntı bı kalırsa tamam :/ ınsallah ıse yarar kalmaz gobek falan sonra cok zorlanırız :)
Ben hamıle degılken daha ıstahlıydım yahu :) ama cnm cıkolatalı seyler cok cekıyo :))Benim iştahım baya arttı açıkçası :))
yok canım onu ben demedım zaten gordum bende baktım fotolara kasıkta bıtıyor. Sımdı normalde olsa bır beden kucugumu alırdım ama dogumda malum bel kalınlasıyor gobek buyuyor oyuzden dogum oncesı gıydıgımız bedenı almak daha mantıklı geldı cunku zaten bedenın bı tık yuksege cıkıyor dıye dusundummmPoponun altına kdr inmiyor canım göğüs altndan başlıyor kasıklarının biraz üstünde bitiyor cm olarak ölçedebilirim istersen . Bedende ben small giyiyorm normalde small almıştm o zaman belki bi tık daha kiloluydum hamilelik öncesi kilomdan zaten kademesi var daraltırıyorsm. Kendi bedenin ya da 1 beden küçük alman iyi olur
Yenımı ınmış fıyatı acaba magazada ben onceden sıtesınde daaha cok gormustum gercı farketmez suan ındırımlı aldımm. Senın ıcın daha ıyı olur gorerek alırsınn :)))Yarın dışarı çıkıp alıcam,bizim burda mağazası varmış,hem gözümle görüyüm,hem de bedeni filan soruyum.Zaten mağazadaki satış fiyatı da 200 liraymış
Teşekkürler canım evet böyle set halinde 750₺ ye aldık babymall dan aldık canımm :)Çok güzelmiş güzel günlerde kullan canım nerden almıştın uyku setleriyle berabermiydi alırken :):)
Evet canım bence de hamilelik öncesi bedenin tam olur diye düşünüyorum . Ben de onu takacağm doğum sonrasıBen hamıle degılken daha ıstahlıydım yahu :) ama cnm cıkolatalı seyler cok cekıyo :))
yok canım onu ben demedım zaten gordum bende baktım fotolara kasıkta bıtıyor. Sımdı normalde olsa bır beden kucugumu alırdım ama dogumda malum bel kalınlasıyor gobek buyuyor oyuzden dogum oncesı gıydıgımız bedenı almak daha mantıklı geldı cunku zaten bedenın bı tık yuksege cıkıyor dıye dusundummm
Kuzenıme de aldırıyorum suan onun kaldı gobegı bı kucugunu al dedm ona :))) ayyyy hemencık dogursakkk eskı duzene gerı donsem bebısımle :) ılk ısım sacımı boyatmak olcak :) her ıhtımale karsı boyatmak ıstemıyorum :) yuksek bellerımı ozledımm yahuuuuu :) takarım korsemı alırım kızımı kucagımaTeşekkürler canım evet böyle set halinde 750₺ ye aldık babymall dan aldık canımm :)
Evet canım bence de hamilelik öncesi bedenin tam olur diye düşünüyorum . Ben de onu takacağm doğum sonrası
Sureklı mı canın cekıyor? Mesela ben acıkmıyorum oyle cok ama bebek ıcın yıyorum... onun harıcı gunde bır kez mutlaka canım acayip cıkolata falan cekıyor hele tatlı gormım hemen yemek ıstıyorum daha ıkı kere aldım yedım ama cıkolata falan yıyorum kızımda da boyleydım ben onların sevmesıne baglıyorumSlm kızlar, ara ara bakıyorum ama okumaya yetişemeyip muhabbete de ortasından dalmak istemiyorum. Hamilelik nasıl gidiyor. Ben de inanılmaz bir iştah ve çikolata yeme isteği oluştu. Beni görenler sen de hamile şekeri çıkma ihtimali yüksek diyor. 1 ay da 4 kilo aldım, verdiğim kilolar olduğu için pek takmıyordum ama ani kilo artışı da şekere işaretmiş. Gelecek ay yaptırcam testi bakalım inşallah çıkmaz. Sizler nasılsınız?
Merhaba canm ben de tam bı konuyu açacakym benm bulantılarım yeni bitti ve sürekli tatlı şekerli aşeriyorum napacam blmuorm doktor gecen hafta kesinlikle yasak sana şeker hatta makarna ekmek bile yemeyeceksn dedi bir ayda 3 kg aldm kadınlar olarak tatlıya zaafımız var galiba bebişlerimz için katlanacağz artıkSlm kızlar, ara ara bakıyorum ama okumaya yetişemeyip muhabbete de ortasından dalmak istemiyorum. Hamilelik nasıl gidiyor. Ben de inanılmaz bir iştah ve çikolata yeme isteği oluştu. Beni görenler sen de hamile şekeri çıkma ihtimali yüksek diyor. 1 ay da 4 kilo aldım, verdiğim kilolar olduğu için pek takmıyordum ama ani kilo artışı da şekere işaretmiş. Gelecek ay yaptırcam testi bakalım inşallah çıkmaz. Sizler nasılsınız?
Yaaa cok guzel besik gule gule.kullanin insallah bunu ne kadar kullaniyormus ?Beşiğimiz geldi bizim de
Normal dogumda da hemen takabiliyormuyuz ? Birde bedeni neye göre secmeli ?Yanı pahalı degıl dıyorsan yorumlar ıyı dıyorsan sımdıden al bence hazır ındırımde var.. 189 gayet ıyı bence ben 4sene once eczaneden aldıgım balensız olan bıle 75 tl di...
tabı canım kesınlıkle korsesız olmaz ya bundan emınım sezryan cok sıkıntı bı kalırsa tamam :/ ınsallah ıse yarar kalmaz gobek falan sonra cok zorlanırız :)
Ayy çok güzel ya, masallah, yumuşak renklerde örtüleri de. Güle güle büyüsün inşallah.Beşiğimiz geldi bizim de
Ben açık miyom ameliyatı olduktan sonra da kilot korse giymiştim 40 gün giy demişti doktorum ve gerçekten çok rahat etmiştim dikişlerim korseyi giyince daha az acıyordu. Sezaryen olanlara da giy diyor 40 günBen Doğumdan sonra almaya karar verdim canım çünkü bizim doktorumuz korse kullanımına 2 ay sonrası için izin veriyor,2 ay dikişlerden dolayı hiçbir şey takmayacakmışız.Sen ne zaman sonra kullandın ?
Ben de göbeksiz ve ince günlerimi özlemeye başladımm :)) inşallah hemen veririrz kilolarıı :)Kuzenıme de aldırıyorum suan onun kaldı gobegı bı kucugunu al dedm ona :))) ayyyy hemencık dogursakkk eskı duzene gerı donsem bebısımle :) ılk ısım sacımı boyatmak olcak :) her ıhtımale karsı boyatmak ıstemıyorum :) yuksek bellerımı ozledımm yahuuuuu :) takarım korsemı alırım kızımı kucagıma
Teşekkürler canım 1 yaşına kdr kullanırmış :)Yaaa cok guzel besik gule gule.kullanin insallah bunu ne kadar kullaniyormus ?
Teşekkürler canımmAyy çok güzel ya, masallah, yumuşak renklerde örtüleri de. Güle güle büyüsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?