2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bu arada doktora girdim bebişe baktı 33 cm 706 gram olmuş yalnız yüzünü hiç göstermedi kolunu koymuş yüzüne doktor karnımı kaç kez oynattı yan yatırdı vs neler neler yaptı yok aç olduğu için hareket etmiyomuş :)) az sonra son kanımı verip yüzüne tekrar bakıcaz eğer elini çekerse :)

Ateş ölçer almak istiyorum hangi marka ve model en doğru sonuçu veriyor? Bilgisi olan var mı

öncelikle geçmiş olsun, inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah, benimde 2 li de yüksek risk çıktı, prenotolojiye yönlendirildim, devletteki dr yönlendirdiğinde kabul ediyor prenotoloji diye biliyorum

Ateş ölçer almak istiyorum hangi marka ve model en doğru sonuçu veriyor? Bilgisi olan var mı
Ben çok araştırdım ateş ölçeri ve tercihim,okuduğum yorumlar sonucunda Omron oldu.Omron medikal bir marka ve çok eski bir marka ,biz şu anda bile kullanıyoruz,çok memnunum.Tavsiye ederim

Kızlar yamune korse alan önceden kullanan var mı?
Ben Doğumdan sonra almaya karar verdim canım çünkü bizim doktorumuz korse kullanımına 2 ay sonrası için izin veriyor,2 ay dikişlerden dolayı hiçbir şey takmayacakmışız.Sen ne zaman sonra kullandın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…