Kızlar bu arada doktora girdim bebişe baktı 33 cm 706 gram olmuş yalnız yüzünü hiç göstermedi kolunu koymuş yüzüne doktor karnımı kaç kez oynattı yan yatırdı vs neler neler yaptı yok aç olduğu için hareket etmiyomuş :)) az sonra son kanımı verip yüzüne tekrar bakıcaz eğer elini çekerse :)
Benim ikili testim çok yüksek çıktı o yüzden devletteki dr perinatolojiye git dedi ben gitsem yaparlar galiba zaten. Ama bi kaç ay önceden gidip randevu almak lazımmış ben bunu ikili test zamanımda öğrenmiştim. Süleymaniye'yi aradım bu hafta son yapılması lazım dedim ama randevu yok mümkün değil dedi iki üç ay önceden randevu almanız lazımdı dediler :) şaka gibi zaten 2-3 aylığız gebelik testini alır almaz randevu almak lazım demek ki:)
öncelikle geçmiş olsun, inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah, benimde 2 li de yüksek risk çıktı, prenotolojiye yönlendirildim, devletteki dr yönlendirdiğinde kabul ediyor prenotoloji diye biliyorum
Ben çok araştırdım ateş ölçeri ve tercihim,okuduğum yorumlar sonucunda Omron oldu.Omron medikal bir marka ve çok eski bir marka ,biz şu anda bile kullanıyoruz,çok memnunum.Tavsiye ederim
Ben Doğumdan sonra almaya karar verdim canım çünkü bizim doktorumuz korse kullanımına 2 ay sonrası için izin veriyor,2 ay dikişlerden dolayı hiçbir şey takmayacakmışız.Sen ne zaman sonra kullandın ?