Normalde 9da orda olcaktım ama dayanamıyorum şimdi çıkcaz evden. Bide çok afedersiniz üşütmüşüm bağırsaklarımı iyice midem boşaldı acaba bir iki tane çubuk kraker yesem olmaz mı
O bendim canım zaten :) mesai dışı gidicem doktora ücretli yani
İyi MâşâAllah arkadaşına Rabbim bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Yok canım sen olsan senden haber bekliyorum derdim :):)
FBahar
Pazartesi gidicekti ondan haber bekliyordum ben seninle ilk defa konuştuk Cerrahpaşa'yla ilgili, normalde de zaten 120 lira gibi ücreti varmış sen ne kdr vericeksinki anlamadım ?
Bende bundan istiyordum da en fazla 6 aya kadar var bebek büyüdüğünde başka emziğe alışması zor olur dediler bende normal çok pahalı olmayanlardan almayı düşünüyorum
Belki önceki daha da kötüydü canım mesela eşim baktı tadına güzelmiş dedi ama sürekli içince boğazını yakıyo insanın çok fena bide açsın oda var. Zorla bitirdim şimdide midem bulanmaya başladı yarım saat sonra kan vericem. Hiç bişey yemeyip 1 saat sonra tekrar vermem lazımmış :/
Belki önceki daha da kötüydü canım mesela eşim baktı tadına güzelmiş dedi ama sürekli içince boğazını yakıyo insanın çok fena bide açsın oda var. Zorla bitirdim şimdide midem bulanmaya başladı yarım saat sonra kan vericem. Hiç bişey yemeyip 1 saat sonra tekrar vermem lazımmış :/
Yok canım sen olsan senden haber bekliyorum derdim :):)
FBahar
Pazartesi gidicekti ondan haber bekliyordum ben seninle ilk defa konuştuk Cerrahpaşa'yla ilgili, normalde de zaten 120 lira gibi ücreti varmış sen ne kdr vericeksinki anlamadım ?
canım iki model zaten 3+ yazan 3.aydan 18 aya kadar yazıyor kendi sitesinde ama ne kdr kullanılır bilemiyorum ben zaten 0/3 ayı aldım :)
Anladım zaten normal ücreti o bende extra ücretmi alıyorlar diye şaşırdım güzel sonuçlarla gelirsin inş.