2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Normalde 9da orda olcaktım ama dayanamıyorum şimdi çıkcaz evden. Bide çok afedersiniz üşütmüşüm bağırsaklarımı iyice midem boşaldı acaba bir iki tane çubuk kraker yesem olmaz mı
Bence yeme canım oraya gittiğinde sorarsın yine oyalanırsın orda bişi kalmamış Allahtan

Cok tatli bir dolapmis bu. Nerden alacaksin
pierre cardin canım markası babymallda gördüm oradan alacağm
Bugün şeker yüklemem var ve sabah 6da açlıktan uyandım şuan yatakta oturuyorum uyuyamıyorum açlıktan napıcam bilmiyorum
canım keşke gününü değiştirseydin miden kötüyse ama inşallah güzel çıkar sonucun
Merhaba guzel anneler ve cici bebisleri bayadir okuyucu olarak takipteyim bi ses vereym dedim nasilsiniz ?
merhabaa iyiyiz biz ya sen nasılsn

O bendim canım zaten :) mesai dışı gidicem doktora ücretli yani
İyi MâşâAllah arkadaşına Rabbim bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah

Yok canım sen olsan senden haber bekliyorum derdim :):)

FBahar Pazartesi gidicekti ondan haber bekliyordum ben seninle ilk defa konuştuk Cerrahpaşa'yla ilgili, normalde de zaten 120 lira gibi ücreti varmış sen ne kdr vericeksinki anlamadım ?

Bende bundan istiyordum da en fazla 6 aya kadar var bebek büyüdüğünde başka emziğe alışması zor olur dediler bende normal çok pahalı olmayanlardan almayı düşünüyorum

sitesinde iki boyu var canım biri 0/3 ay digeri 3/18 ay için yazıyor 6 ay için bi seçeneği yok diye biliyorum.

Benimde haftaya var acıkmam acıkmam o gün psikolojik kesin bende çok acıkıcam.inş hemen biter de karnını be bebişini doyurursun
İnşallah canım içiceği içiyorum şimdi zorlaaa. Kadın 5 dkda bitirirsen iyi olur dedi ama mümkün değilki.

pierre cardin canım markası babymallda gördüm oradan alacağm

canım keşke gününü değiştirseydin miden kötüyse ama inşallah güzel çıkar sonucun

merhabaa iyiyiz biz ya sen nasılsn
Midem değilde bağırsaklarım kötüydü şuan içiceği içiyorum aşırı tatlı boğazımı yakıyo :/

Merhaba guzel anneler ve cici bebisleri bayadir okuyucu olarak takipteyim bi ses vereym dedim nasilsiniz ?

Merhaba Hoşgeldinn :)

Şuan içiceği içiyorum canım içmeden kan verdim içtikten 1 saat sonra bi daha vericem sonra 1 saat sonra bi daha. Yalnız içiçek çok kötü

artık tadını düzeltmişler güzelmiş falan diyorlardı bi de yalanmıymışş
Güzel çıkar inş. sonucun canım..

Merhaba Hoşgeldinn :)

artık tadını düzeltmişler güzelmiş falan diyorlardı bi de yalanmıymışş
Güzel çıkar inş. sonucun canım..
Belki önceki daha da kötüydü canım mesela eşim baktı tadına güzelmiş dedi ama sürekli içince boğazını yakıyo insanın çok fena bide açsın oda var. Zorla bitirdim şimdide midem bulanmaya başladı yarım saat sonra kan vericem. Hiç bişey yemeyip 1 saat sonra tekrar vermem lazımmış :/

aç karnına şerbet gibi bişey içilmesi kötü evet zaten midelerimiz hassas ...
güzel haberlerle gel canım sonra da sırasıyla darısı başımıza :):)

sitesinde iki boyu var canım biri 0/3 ay digeri 3/18 ay için yazıyor 6 ay için bi seçeneği yok diye biliyorum.
Bende 18 ayı göremedim hiç 2-3 yaşına kadar veririm tutarsa İnşâAllah

150₺ olmuş galiba farklı bi görüş almak adına devlete de gideyim dedim parasında değilim şuan

Bende 18 ayı göremedim hiç 2-3 yaşına kadar veririm tutarsa İnşâAllah

150₺ olmuş galiba farklı bi görüş almak adına devlete de gideyim dedim parasında değilim şuan

canım iki model zaten 3+ yazan 3.aydan 18 aya kadar yazıyor kendi sitesinde ama ne kdr kullanılır bilemiyorum ben zaten 0/3 ayı aldım :)
Anladım zaten normal ücreti o bende extra ücretmi alıyorlar diye şaşırdım güzel sonuçlarla gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…