Gecen gun ne olur bi kadehcik icim mi diyordu ters ters bakinca amann sende sakadan hic anlamiyorsun dedi
Bende supriz mi yapsam ki yilbasinda bi kadeh sarap ictim 2.hakkimi evlilik yildonumune sakliyorum esimede yasaklamistim ama bugunluk yapayim senden gordum yumusadim
ay ama fotoyu gördüm canım da sana 75 lik yapmışlar benim 50 idi hemde elmalaydı belki tadı falan ondan kötü geldi kan olayıda 75 lik olduğundan olabilir 3 kez almaları
Canım ben kullandım bana kalırsa sakın kullanma ben çok ama çok pişman oldum. İncelme felan olmuyor tam tersi karnın sürekli baskı altında olduğu için öne toplanıyor. Oturup kalkarken sert bir yapısı olduğu için bir süre sonra deforme oluyor bu yüzden bende yanlarım hiç yokken yan oluştu. ben incelmek için aldım ama tam tersi kalınlaştım. Üstelik belim gayet ince biriydim sadece isteğim iki cm daha incelmekti. Neyse velhasıl kelam karnına sıkı sıkı bez bağla ama korse takma zerre faydası yok. Çektiğin ezziyet cabası. İlk başlarda işe yarıyor gibi gelir sonra 300 tl ye yakın paran çöpe gider.
Tesekkurler mesajın ıcın ama anlayamadım karnın nasıl one dogru toplanıyor? Orasını anlayamadım :/ bence normalde faydası olurmu bılemem ama dogumdan sonra kesınlıkle faydası olacagından %100 ben emınım... cunku ben hemen korse taktım asla sezaryn yapmıs gıbı degıldım kendı tecrubeme dayanarak soyluyorum hatta cok uzun aylarca bıle takmamıstım 40 cıktıgında gobegmde sadeve cıkıntım kalmıştı hatta norml ust gıydım korse taktım sanmıştı bır akrabam okdar hızlı gıtmıstı... tabı herkesın kendı tercıhı
Yamune korseye baktim da çok rahatsizlik verici gibi geldi. Bi de yazin bununla nasil durucaz.
Owli diye bi korse var daha hava aliyor gibi. Yorumlari da güzel. Ondan alan ya da kullanan var mi aranizda
Ben nisan sonu dogum yaptım eczaneden daha esnek hava alan tarzda bısey almıştım oda ıse yaradı cırtlıydı gobegım hızla ınınce cırtları karnın ınerse rahatsız edıyor. Zaten hangı korseyı takarsan tak rahatsız olacaksn cunku yaz gelmıs olacak:)
Sezryan yaptıgım ıcın bılıyorum ben mesela annee hemen belıme bısey bagla coook fenayım demıstım resmen gobegım kocaman olmadıgı halde annem hemen bez bagladı sımsıkı yok hemen esımı gonderıp almıştı taktım belım rahatlamıştı. Bende cok kararsız kalmıstım bıraz arastırdım o ıcındekı balen denıyor galıba dık durmak zorunda kalıyormussunuz buda dogumdan sonra en ıhtıyacm olan sey hem gobegım duzlenecek hem durusum bozulmayacak malum emzırdıgmız ıcın degısımler oluyor kızlar..
Peki bişey sorucam Doğumdan sonra mı kullandınız?Sezeryan mı,normal Doğum muydu?Benim doktorum 2 ay sonra korse kullanabilirsin dedi,ama eskiden annelerimiz karınlarını hep sararlarmış,sen ne kadar sonra sardın ?
Canım Hamile değilken ben alıp taktım. Bin pişman oldum. Herkes korse iyi felan dedi bende onların gazına gelip aldım sadece 2 cm daha incelcem diye. Halbuki gerek bile yoktu. Neyse sonra araştırdım ki aslında tüm doktorlar korsenin özellikle sindirim sistemi için çok zararlı olduğunu söylüyorlarmış. Ben altı ayda zor düzelttim bende bıraktığı bozuklukları hatta Korse etimi sıkıştırdığı için morarma olmuştu karın bölgemde kahverengi iz olarak kaldı hala geçmedi. 1 sene önce kullandım şimdi hamilelikten sonra sıkı sıkı sarıcam ama asla kullanmıcam.
Peki bişey sorucam Doğumdan sonra mı kullandınız?Sezeryan mı,normal Doğum muydu?Benim doktorum 2 ay sonra korse kullanabilirsin dedi,ama eskiden annelerimiz karınlarını hep sararlarmış,sen ne kadar sonra sardın ?
Arkdasım benden sana tavsıye bence ılk haftaların gecınce ne marka olursa olsun tak... benden tavsıyeee bezle olacak ıs degıl tecrube ettm senınde belden ıgne olacak sezryan olcaksın ondan soyluyorum rahat edersın hem gobegın kalmaz... takmayanlar cok pısman ben ıyılıgınız ıcın soyluyorum ıkı ay bence uzun... doktor tabı daha ıyı bılır ama neden ıkı ay? Dıkıs ıcın dıyorsan egılmedıgın surece dıkıse gelmez ya ben dıkıs acısı falan cekmedım zaten yapıştırma olacak dogum yerın oyle acıyacagını sanmıyorm
Ben size korsemin fotosunu atacagimda bazen sorun cikiyor yuklenmiyor.
Liposuction oldugumda taktim sonrasinda da taktim tam meme altindan basliyor askilarida var.su sert seritlerden yok icinde durusu ve etkisi guzeldi.estetik doktoruma sordum bunu ameliyat sonrasi takayim mi diye tak dedi.ne kadar sure sonra takacagimida kendi doktoruma soracagim
Canım ben daha önce kullandım çok memnun kaldım . Hamilelik için değil ama öylesine almıştım ..
Sırt için eğer göğüslern iriyse veya sırtın varsa askılı al taşma oolur askısızda .
Canım ben daha önce kullandım çok memnun kaldım . Hamilelik için değil ama öylesine almıştım ..
Sırt için eğer göğüslern iriyse veya sırtın varsa askılı al taşma oolur askısızda .
Ay kullanan bırınden duymak mutlu ettı..tesekkurler . normalde ıse yaradıysa dogumda haylı yarar emınım ben... cunku kanama oluyor ve tam karnın ınme zamanları daha guzel toparlar
Aldım canım bakalım ne zaman gelcek askısız aldım ben sırtım yok oyle
Ay kullanan bırınden duymak mutlu ettı..tesekkurler . normalde ıse yaradıysa dogumda haylı yarar emınım ben... cunku kanama oluyor ve tam karnın ınme zamanları daha guzel toparlar
Aldım canım bakalım ne zaman gelcek askısız aldım ben sırtım yok oyle
Arkdasım benden sana tavsıye bence ılk haftaların gecınce ne marka olursa olsun tak... benden tavsıyeee bezle olacak ıs degıl tecrube ettm senınde belden ıgne olacak sezryan olcaksın ondan soyluyorum rahat edersın hem gobegın kalmaz... takmayanlar cok pısman ben ıyılıgınız ıcın soyluyorum ıkı ay bence uzun... doktor tabı daha ıyı bılır ama neden ıkı ay? Dıkıs ıcın dıyorsan egılmedıgın surece dıkıse gelmez ya ben dıkıs acısı falan cekmedım zaten yapıştırma olacak dogum yerın oyle acıyacagını sanmıyorm
Canım ben de sana yazacaktım arkadaşım yamuna korse almış,ondan yorumları aldım.Göğüs altından,poponun altına kadar iniyormuş.Sadece ayaktayken takabiliyormuşsun,eğilip,kalkamıyorsun dedi.Mağazasından 200 liraya almış,mağazadaki kızlar karnını ölçüp ona göre beden veriyorlarmış,sen bedenini nasıl ayarladın
canım iki model zaten 3+ yazan 3.aydan 18 aya kadar yazıyor kendi sitesinde ama ne kdr kullanılır bilemiyorum ben zaten 0/3 ayı aldım :)
Anladım zaten normal ücreti o bende extra ücretmi alıyorlar diye şaşırdım güzel sonuçlarla gelirsin inş.
Suan super bır ıstahım yok ama dogumdan sonra ben emzırırken gozum donmustu resmen ama tabı hamıleyken ben metal kokusu alıyordum dogumdan sonra yemegın kokusu super gelmıstı suan oyle sıkıntım yok ıstedıgım herseyı yıyorum :) ayy dıkkat ederz cok tehlıkelı zamanlar :))
öncelikle geçmiş olsun, inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah, benimde 2 li de yüksek risk çıktı, prenotolojiye yönlendirildim, devletteki dr yönlendirdiğinde kabul ediyor prenotoloji diye biliyorum