2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ay ama fotoyu gördüm canım da sana 75 lik yapmışlar benim 50 idi hemde elmalaydı belki tadı falan ondan kötü geldi kan olayıda 75 lik olduğundan olabilir 3 kez almaları
Belkide canım anlamadım bende benimki çilekliydi hiç güzel değildi :/

Normal dogumda da hemen takabiliyormuyuz ? Birde bedeni neye göre secmeli ?
Bence szryan takıyorsa normalll cok daha rahat takar dıkıs yok cunku... zaten korse ınsanı rahatlatan bısey degıl mı sıkıntı olmsz sezryanda olsa olsa hadı egılınce dıkıse gelır oda benım ıcın sıkıntı yok dıkkat ederım dıkıse zarar verecegını sanmıyorm :)
Ben de göbeksiz ve ince günlerimi özlemeye başladımm :)) inşallah hemen veririrz kilolarıı :)

Teşekkürler canım 1 yaşına kdr kullanırmış :)

Teşekkürler canımm amiin
:))) ben hamıleyken cok almamıstım ama emzırınce dogum kıloma dondum yeyeyeyeyeyye :) yanı 9,5 kg almıstım hamıleyken dogurdum verdım ama yıyınce 9 bucuguda duruyordu ustumde cok yedıgım ıcın :) 10aylıkken dıyet uyguladım sütüme zarar vermeden ılk bir ayda 9kg vermiştim sonra daha da verip kaldıgım kılonunda altına dusmustm ıstersen oluyor gerçekten:) yani emzırınce daha kolay

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hic takmadim bilmiyorumda sorayim dedim mantiken oyle ama hani rahatsizlik verirmi falan diye peki bunu ne kadar takmali gunde kac saat kac gün mesela ?

İnşallah hepimiz hamilelik öncesi halimizden bile zayıf oluruz :))
Oyyy yerim onun totosunu uyusunda büyüsün insallah
Teşekkür ederizz teyzesiii :))
Güle güle kullanın canım çok tatlı ölçüsü ne
Teşekkürler canımm 50x90 cm :)

Ben hic takmadim bilmiyorumda sorayim dedim mantiken oyle ama hani rahatsizlik verirmi falan diye peki bunu ne kadar takmali gunde kac saat kac gün mesela ?
onu tam bılmıyorum canım ama kullanan kısı galıba 8 saat yazmış... ama emınım kı okadar takmasan bıle faydası olacaktır.. ben ılk gunler cok sık taktım sıkılınca cıkardım cırtı rahatsız etmişti bu kancalı ınsallh rahatsız olmazsam her gun yemek yerken uyurken harıc en az 6saat takmaya calısıcam bence ılk bır ay daha cok taksak bıle yeterlı olacaktır tabı bu benım fıkrım canım... ama korse takınca zaten cok rahat edemezsın ozaman cok ıse yaramaz gıbı... sassygirll yarın kaç saat takalım vs daha detaylı bılgı alırsan bızede haber ver olur mu :)

Iki sezeryan doğum yapmış biri olarak daha öncede yazmıştım konusu açılmış tekrar yazayım x korse y korse ya da sarın kendi tercihiniz ama mutlaka takın arkadaşlar...ilk doğumumda taktım hemen 3-4 gün sonra..göbek kalmadı.2.dogumumda takmadım teyzem falan takmamı hatırlamıştı ama durumlar farklıydı takmadım.ayva bir göbeğim kaldı cennet kokulumdan miras.

Kizlar selam ben bebeğimi cok asagida hissediyorum yumruklarini tekmelerini filan var mi benim gibi bu haftalarda asagida hisseden bu arada 21.hafta icindeyim
Cok normal canım
Zaten çok fazla yukarı çıkmadı daha
Bi ucu gobek deliginin orda diger kısmı bayagı aşşagida

2.3 hafta sonra gobek deliginin ustune dogru çıkmaya başlar

İnşallah hepimiz hamilelik öncesi halimizden bile zayıf oluruz :))

Teşekkür ederizz teyzesiii :))

Teşekkürler canımm 50x90 cm :)
Canım çok beğendim böyle bişey arıyordum anne yanı için odam küçük çünkü , kendi odasında büyüyen bebiş var zaten bu da bı sene idare eder heralde sonra da kendi yatağına geçer babymall den almıştın sanırım bakıyorum hemen :))))

Kizlar selam ben bebeğimi cok asagida hissediyorum yumruklarini tekmelerini filan var mi benim gibi bu haftalarda asagida hisseden bu arada 21.hafta icindeyim
Ben herzaman değil ama çoğunlukla aşağıda hissediyordum doktora sordum başı aşağıda kafasıyla elleriyle vuruyordur dedi

Oğluma hamileyken aynı dediğin gibiydim, hamile değilken bile daha çok şey çekerdi canım. Şimdi baya yiyorum ve de yemekten sonra tatlı bi şeyler yeme ihtiyacı. Bakalım bi sonraki randevuda öğreneceğim.

Ben normalde hiç aramam tatlı ama şu an çikolatalı şeyler acayip cezbediyor :) şeker testi yaptınız mı, bir ayda ben de çok aldım her ay böyle alırsam sonum fena :)

Ben normalde hiç aramam tatlı ama şu an çikolatalı şeyler acayip cezbediyor :) şeker testi yaptınız mı, bir ayda ben de çok aldım her ay böyle alırsam sonum fena :)
3 hafta sonra gideceğim inşallah şeker yüklemesi için canm bakalım sonuç olacak tedirginm biraz inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…