Kizlar selam ben bebeğimi cok asagida hissediyorum yumruklarini tekmelerini filan var mi benim gibi bu haftalarda asagida hisseden bu arada 21.hafta icindeyim
Kizlar selam ben bebeğimi cok asagida hissediyorum yumruklarini tekmelerini filan var mi benim gibi bu haftalarda asagida hisseden bu arada 21.hafta icindeyim
Bende hep aşağıda hissediyorum ve normalde de aşağıda bence görüntü olarak bugün doktor başının aşağıya döndüğünü söyledi bende aşağıda hissetmem normal mi dedim normal rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok dedi yani canım :)
onu tam bılmıyorum canım ama kullanan kısı galıba 8 saat yazmış... ama emınım kı okadar takmasan bıle faydası olacaktır.. ben ılk gunler cok sık taktım sıkılınca cıkardım cırtı rahatsız etmişti bu kancalı ınsallh rahatsız olmazsam her gun yemek yerken uyurken harıc en az 6saat takmaya calısıcam bence ılk bır ay daha cok taksak bıle yeterlı olacaktır tabı bu benım fıkrım canım... ama korse takınca zaten cok rahat edemezsın ozaman cok ıse yaramaz gıbı... @sassygirll yarın kaç saat takalım vs daha detaylı bılgı alırsan bızede haber ver olur mu :)
Oyyy 8 saat onla gezilmez yahu :)) ben en fazla 5 saat falan takarım yazin cok zor olur diye dusunuyorum. O degilde atlamisim bak bu korse meselesini onu bende bir arastirayimda alayim
Eki Görüntüle 2235812
kızlar instagramdan takip ettiğim zahide küçük diye doktor var o emba korse diye bi korsenin reklamını yapmıştı bende ondan aldım 150 liraya yanında da basen korsesi hediye geldi InşAllah doğum sonrası da memnun kalırım
Ben surekli asagida agirlik hafif agri gibi seyler hissediyordum gecen gittigimde baktilar paşa ayaklarını oraya dayamış ondan boyle hissediyormusum cekerse gecer dediler gecti sonra tekrar koydu bizimki donuyor icerde galiba
Ben normalde hiç aramam tatlı ama şu an çikolatalı şeyler acayip cezbediyor :) şeker testi yaptınız mı, bir ayda ben de çok aldım her ay böyle alırsam sonum fena :)
Ben tatli sevmedigim halde beni bile cezbediyor :)) yiyormuyum cok cok az ama gel gorki daha simdiden 7 kilo aldim :)) sıkıntısı olmayan az az yesin bence
Bende hep aşağıda hissediyorum ve normalde de aşağıda bence görüntü olarak bugün doktor başının aşağıya döndüğünü söyledi bende aşağıda hissetmem normal mi dedim normal rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok dedi yani canım :)
Ay kızlar tatlıdan bahsetmişsinizde benim hiç aram yoktu normalde çikolata falan içimi bayardı şimdi çikolatalar kekler maşallah bide dondurma istiyo canım deli gibi hayatımda ilk defa bu mevsimde dondurma yedm
Ben surekli asagida agirlik hafif agri gibi seyler hissediyordum gecen gittigimde baktilar paşa ayaklarını oraya dayamış ondan boyle hissediyormusum cekerse gecer dediler gecti sonra tekrar koydu bizimki donuyor icerde galiba
ay inşallah döner ya şimdi dönmeyipte normal doğum olmazsa çok üzülürüm valla başka bir sebepten olsa açığım sezaryene de dönmemiş derlerse hayal kırıklığı ahah tabi canım bizimkide elimi bastırınca falan uyanmaya başladı artık büyüdüler baya :) peki sen döndüğünü hissettin mi ya acaba bi farklılık oluyomu dönse hissedermiyz
ay inşallah döner ya şimdi dönmeyipte normal doğum olmazsa çok üzülürüm valla başka bir sebepten olsa açığım sezaryene de dönmemiş derlerse hayal kırıklığı ahah tabi canım bizimkide elimi bastırınca falan uyanmaya başladı artık büyüdüler baya :) peki sen döndüğünü hissettin mi ya acaba bi farklılık oluyomu dönse hissedermiyz
Yok canım hissetmedim hiç benimki bide o kadar çok hareket etmiyor bazıları hiç uyutmuyo geceleri der mesela ama benimki düz yatarsam hareket ediyo biraz oda sert bi şekilde değil :) döner canım %90 dönüyolar dönmezsede senin elinde değil sakın üzülme hayırlısı böyleymiş demekki.
Yok canım hissetmedim hiç benimki bide o kadar çok hareket etmiyor bazıları hiç uyutmuyo geceleri der mesela ama benimki düz yatarsam hareket ediyo biraz oda sert bi şekilde değil :) döner canım %90 dönüyolar dönmezsede senin elinde değil sakın üzülme hayırlısı böyleymiş demekki.
tabi canım dönmezse de yapıcak bir şey yok zaten :) benimki de ilk 18 21 haftalarda falan baya hareketliydi hiç durmuyordu sonradan sakinledi baya hafif hafif dokunduruyor :) ama gece hiç uyumuyor ya bizim bebiş bizi uyutmucak bide gece doğacak sanırım :)
Canım çok beğendim böyle bişey arıyordum anne yanı için odam küçük çünkü , kendi odasında büyüyen bebiş var zaten bu da bı sene idare eder heralde sonra da kendi yatağına geçer babymall den almıştın sanırım bakıyorum hemen :))))
Aynen canım babymalldan aldım ama eğer alöayı düşünürsen haftaya haftasonu tekrar indirm olcak onu bekle şuan fiyatı yüksek yine :)
Bambidoo yağmur anne yanı beşik diye geçiyor adıda
Kızlar bebek hareketlernden bahsetmişsiniz. Benim bebişte bazen toplanıp kasıklarıma yaklaşıyor uzanırken çok net hissediyorum. Dün eşim elini koydu direk elinin altına doğru toplandı ve her yer değiştirdiğinde eşim hissetti avucunun içinden kayıyordu resmen bazen çok hareketli oluyor bazen çok sakin. Ultrasonda hep sakin gördüğüm için hareketli olması beni şaşırtıyor bazen birisi konuşup elini koyunca hemen vuruyor oraya