- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Evet yamuna aldım ben de bikaç ay önce ilk alışverişim o oldu hatta sanırım :) fiyatını hatırlayamıyorum ama 190-200 gibi indirimdeyken almıştım ben de yorumlar hep çok iyi bakalım memnun kalırız inşallahSen ne kadara almıştın canım ? Yamune korse mı?
Dıger markalara guvenemedım aldım. Aslında benım bel oyuntumda oyle zaten sıkıntım yokta gobegım dogumdan sonra sarkmasın belım agrımasın dıye aldımmm ay ınsallah faydasını goruruz yaa :) ben ondan daha basıt bısey taktıgım halde cok sukur karnımda sarkma va olmadı hemen topladı eskı halıne geldı... bıde yazanlar durusu duzeltıyor yazmıs yanı katlanmıyormus cogu korse katlanıyor.
bencede ama ne kadar takarsak okadar kar :) hıc takmamaktan ıyı :) arastır canım al sımdıden ben esıme aldırmıstım hıc aklıma gelmemıstı ılkınde acıl aldırdım resmen:)Oyyy 8 saat onla gezilmez yahu :)) ben en fazla 5 saat falan takarım yazin cok zor olur diye dusunuyorum. O degilde atlamisim bak bu korse meselesini onu bende bir arastirayimda alayim
Aynı aynı onlar ıcerde takılıyor :))))Ben surekli asagida agirlik hafif agri gibi seyler hissediyordum gecen gittigimde baktilar paşa ayaklarını oraya dayamış ondan boyle hissediyormusum cekerse gecer dediler gecti sonra tekrar koydu bizimki donuyor icerde galiba
Sımdıden bunları takma canım onlar sımdı rahatlar 30ve sonrası bellı olur ama cok sonraya kalmasa tabı daha ıyı benım 30da donmustu bu bebıslerın sagı solu bellı olmaz :))ay bebişler dönmeye başladı mı demek artık ya bizimkinin toto aşağıda dönmemezlik yapmaz inşallah hangi haftalarda dönüyorlardı acaba
aynen bende oyleydım kızım benı tatlıcı yapmıstı resmen buda sevıyor galıba kızlar tatlıcı :) aman cıkolatayla yetınelım serbetlı tatlılar cok nadir yemeye bakAy kızlar tatlıdan bahsetmişsinizde benim hiç aram yoktu normalde çikolata falan içimi bayardı şimdi çikolatalar kekler maşallah bide dondurma istiyo canım deli gibi hayatımda ilk defa bu mevsimde dondurma yedm
Yoksunluk krizi yaşıyorum ben :) oğlumda çok dikkat ederdim ama bu oğlanda saldım gitti bakalım göreceğiz gelecek ay, sıkıntı yoktur inşallah hiç birimizdeBen tatli sevmedigim halde beni bile cezbediyor :)) yiyormuyum cok cok az ama gel gorki daha simdiden 7 kilo aldim :)) sıkıntısı olmayan az az yesin bence
İyi günlerde kullanın canım benim,çok şık ve kibar duruyorBeşiğimiz geldi bizim de
Ya sorma ben dün artık dayanamayıp mesaj attım doktora. O kadar arttı ki benim kasılmalarım baya modum düştü moralim bozuldu doğurcam korkusundan. Magnezyum alıyorum hergün bi soda içiyorum ona rağmen sertleşip duruyo karnım. Doktor gebelik ilerledikçe bunlar olacak bol su için ve istirahat edin dedi. Sanırım düzenli aralıklarla olmadığı sürece yalancı kasılmalar oluyo bunlar doğuma hazırlık yapıyomuş vücut.Bu kasilmalar cok sinir bozucu magnezyumuda 2ye cikardi doktorum ama yinede ara ara oluyor sabah mutlaka ilk is soracagim gittigimde
Evet çok kötü ama şimdi aromalı yapmışlar önceden daha kötüydü ..sonuçların nasıl çıktıŞuan içiceği içiyorum canım içmeden kan verdim içtikten 1 saat sonra bi daha vericem sonra 1 saat sonra bi daha. Yalnız içiçek çok kötü
Öyle miii aktarlara da bakayım olmadı saol cici anne :)Denizlide oturuyorum ben bi aktardan aldim
son anda bile dönen oluyormuş işte ama aklımda hep normal doğum var keyfinden falan dönmemezlik yapmaz umarımbencede ama ne kadar takarsak okadar kar :) hıc takmamaktan ıyı :) arastır canım al sımdıden ben esıme aldırmıstım hıc aklıma gelmemıstı ılkınde acıl aldırdım resmen:)
Aynı aynı onlar ıcerde takılıyor :))))
Sımdıden bunları takma canım onlar sımdı rahatlar 30ve sonrası bellı olur ama cok sonraya kalmasa tabı daha ıyı benım 30da donmustu bu bebıslerın sagı solu bellı olmaz :))
aynen bende oyleydım kızım benı tatlıcı yapmıstı resmen buda sevıyor galıba kızlar tatlıcı :) aman cıkolatayla yetınelım serbetlı tatlılar cok nadir yemeye bak
Olabilir genelde gece tutarmış sancı :)) allah hepimizd kolaylıkla doğumlar nasip etsin sana tavsiyem sakın yanlış anlama devlette doğum yapıcaksınya ne kadar geç gidersen o kadar iyi olur canım. Orda çünkü bekledikçe moralin bozulur boşu boşuna benim ablam özelde doğum yaptığı halde evde çekti sancısını 5 dkda bi sancı gelene kadar evde çekti hastaneye gittiğinde 9 cmmiş açıklığı direk doğumhaneye girdi yarım saatte doğurdu en güzeli geç gidip çok muhattap olmamak ebelerle. Çünkü bazı devletteki ebeler cidden çok kalp kırıcı oluyo.tabi canım dönmezse de yapıcak bir şey yok zaten :) benimki de ilk 18 21 haftalarda falan baya hareketliydi hiç durmuyordu sonradan sakinledi baya hafif hafif dokunduruyor :) ama gece hiç uyumuyor ya bizim bebiş bizi uyutmucak bide gece doğacak sanırım :)
Tansiyonun düşmüştür canım,ağzına bişeyler atmadan çıkma dışarıKızlar sizde yorulunca aniden gözünüz kararıp tansiyonunuz falan düşüyor mu bugün bi ekmek almaya indim karnımda açtı birden merdivenleri çıkınca yukarı eve gelince bi gözüm karardı kulaklarım çınn yapmaya başladı oturdum biraz ağzıma bir şeyler attım kendime geldim ama çok fena bu böyle oturmasam düşüp bayılıcm hani doğumu düşünüyorum nasıl gücüm yeticek diye detaylı ultrasondan çıkınca da böyle başım dönüp düşmüştüm :/
şerbetli tatlıyı hiç hiç sevmiyorum bir tane alsam ağzıma içim bayılır neyse ki onu aşermiyorum ama sütlü tatlılar can vallabencede ama ne kadar takarsak okadar kar :) hıc takmamaktan ıyı :) arastır canım al sımdıden ben esıme aldırmıstım hıc aklıma gelmemıstı ılkınde acıl aldırdım resmen:)
Aynı aynı onlar ıcerde takılıyor :))))
Sımdıden bunları takma canım onlar sımdı rahatlar 30ve sonrası bellı olur ama cok sonraya kalmasa tabı daha ıyı benım 30da donmustu bu bebıslerın sagı solu bellı olmaz :))
aynen bende oyleydım kızım benı tatlıcı yapmıstı resmen buda sevıyor galıba kızlar tatlıcı :) aman cıkolatayla yetınelım serbetlı tatlılar cok nadir yemeye bak
Içim yanıyo tatlıda seviyorum hususi dondurma getirttim maraştan canım yiyorum valla kiloda aldı başını gidiyoAy kızlar tatlıdan bahsetmişsinizde benim hiç aram yoktu normalde çikolata falan içimi bayardı şimdi çikolatalar kekler maşallah bide dondurma istiyo canım deli gibi hayatımda ilk defa bu mevsimde dondurma yedm
aynen canım bizim burda öyle ters davranma falan olmuyor ama gene de en güzeli evde çekmek ama ilk doğumda olunca insan anlayamıyor ya geç kalırsam hastaneye falan ama en azından duşumu alırım eğer gerekliyse kıl tüy temizliği öyle giderim diye düşünüyorumOlabilir genelde gece tutarmış sancı :)) allah hepimizd kolaylıkla doğumlar nasip etsin sana tavsiyem sakın yanlış anlama devlette doğum yapıcaksınya ne kadar geç gidersen o kadar iyi olur canım. Orda çünkü bekledikçe moralin bozulur boşu boşuna benim ablam özelde doğum yaptığı halde evde çekti sancısını 5 dkda bi sancı gelene kadar evde çekti hastaneye gittiğinde 9 cmmiş açıklığı direk doğumhaneye girdi yarım saatte doğurdu en güzeli geç gidip çok muhattap olmamak ebelerle. Çünkü bazı devletteki ebeler cidden çok kalp kırıcı oluyo.
Bende de oluyordu önce çok daha fazlaydı şimdi biraz geçti kasılma onun adı canım. Magnezyum ilacını eksik etme bide günde bi tane sade soda içmeye özen göster. Ben öyle olunca bi cafede oturup maden suyu içiyorum hemen geçiriyor valla.Kızlar ben çok yürüyünce kasığımda sanki batma oluyor böyle dalak şişer ya yürüyemezsiniz öyle bir his oluyor acaba neden yaşayan var mı ?
aynen canım düşüyor ya iki merdiven çıktım bacaklarımın bağı çözüldü resmen doğumda falan da oluyoemuş herhalde tansiyon düşmeleri öyle de nasıl doğum yapılır kiTansiyonun düşmüştür canım,ağzına bişeyler atmadan çıkma dışarı
Canım inan bana geçen bi doktorun videosunu izledim tam açıklık gelseler bile gebeler doğuma geç kalmamış demektir kimse evde doğurmaz diyo adam. Düşün 10 cmle doğumhaneye alıyolar yarım saatte ıkındırmakla uğraşıyolar öyle kolay değil yani. Ama hastanede sancı odasında falan insanın psikolojisi daha çok bozulur 5dkya bi inince sancılar en iyisi o zaman gitmek :)aynen canım bizim burda öyle ters davranma falan olmuyor ama gene de en güzeli evde çekmek ama ilk doğumda olunca insan anlayamıyor ya geç kalırsam hastaneye falan ama en azından duşumu alırım eğer gerekliyse kıl tüy temizliği öyle giderim diye düşünüyorumgene sancılar sıklaşmadan bebiş gelmez sonuçta o zamana kadar vakit vardır :)
ben 2 kilo aldım ama sırf üşengeçliğime fazla yemiyorum kalkıp yapacak halim olmuyor evde klimalı olunca mutfağa giresim gelmiyor ama az havalar ısınsın geceleri kısır yapmaya falan başlarım artık son aylar alırım bendeIçim yanıyo tatlıda seviyorum hususi dondurma getirttim maraştan canım yiyorum valla kiloda aldı başını gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?