2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aynen canım 5 dk diyorlar bide kanama falan olmaması gerekiyomuş sanırım su gelirsede mi hemen gitmek lazımmış öyle idi :) ay kolay olur inşallah ya bide tansiyonum düşüyor panik atakta var doğum sırasında bayılırım falan diye korkuyorum

Yaaa öyle mi bana hiç magnezyum vermedi kendi doktorum,ben bu ay sonunda gitcem istiyim en iyisi ben de oturuyorum azcık geciyor en iyisi hergün soda içeyim. İçine limon sıksam sıkıntı olur mu sade çok içemiyorum

aynen canım düşüyor ya iki merdiven çıktım bacaklarımın bağı çözüldü resmen doğumda falan da oluyoemuş herhalde tansiyon düşmeleri öyle de nasıl doğum yapılır ki
O an onu düşünmeyeceksin bile canım bence :) sancımız bize yetecek ki yanında birileri mutlaka olur onlar seni yönlendirir kafanı rahatlat düşünmemeye çalış :)

benimde hep çıkıyor sağlık ocağındaki doktora sordum hamilelikte oluyor dedi dedm erken doğum riski falan diyorlar korkuyorm yok dedi herkeste oluyor zaten yanman sancın olmuyorsa bol su iç dedi kendi doktorumda bol miktarda enfeksiyon var dedi lökosşt 20 falan çıkmış benim geçmiyo dedm antibiyotik falan vermeyn boşuna dedm hippurin diye bir ilaç verdi idrar antiseptiği mi neymiş kültür yaptırmıştım üreme de olmamış önemli olan üreme olmamasıymış demekki vucudun yapıyo dedi aslında bi kültür yaptırmak lazım

Aynen bir taraf birden top gibi sertlesiyor disardan bile gorunuyor birden gevsiyor sonra allahtan duzenli degiller.ve evet benimde kalbim sıkısıyor gibi tuhaf birsey oluyor.yalanci kasilmalar icin bile erken ama yedigimiz ictigimiz hersey hormonlu malesef.sabah seker yuklemem var o sirada ilk bunu soracagim tekrar baksin erken doğum riski vs var mi diye

Sen soleyene kadar aklimda hic yoktu valla ama hemen arastirip onumuzdeki ay alayim cunku herkes cok faydasini gormus :)) evet icerde baya baya egleniyorlar )

Benimki de dönüyor surekli galiba. Elleriyle o kadar baski yapamaz diye düşünüyorum. Sanırım en rahat pozisyonu ariyor minnaklar
Bizim paşa hic durmuyormus olcumleri alirken cok zorlandi doktor gecen sefer bir asagi dayiyor ayaklari bir yukari o rahat etsin de nereye koyarsa koysun minnak ayaklarina oldugum

Ambulansın numarasını aklına getir yeter ben de hep sancım gelse nasıl anlarım diyorum
ahah anlarız herhalde ya benm görmce doğuma yakın kv nin yanındaymış karnım ağrıyo karnım ağrıyo demiş kvde de midenmi bozuldu vc ye gir falan diyomuş ay dedm çok yardımcı olmuş yani kaç doğum yapmış kadın oda vc ye girip duruyormuş temelli cahil bizimkilerde kınıyorm ama öyle olmasam bari

Isırırım o ayakları o dayadiklari popisleri
ay evet ya bende bazen kıpırdıyo falan yicem bende vururum bak totona senin diyorum pıt pıt vuruyorm karnıma geçen rüyama girdi ayy bi seviyodum bi seviyodum çocuğun totosunu kopartıyodum

O anlasilmayacak gibi degilmis :)) bende oyle diyordum da oyle olmuyormus :)
Yani evet fena oluyorlarmış da bi de yalancı sancı diyorlar ya kafam çok karışık bu konuda,biraz daha haftalar geçsin doktora ya da doğum koçuna sorcam bilgilenmek adına

Seninle birlikte mi kalıyor kaynanan ? Ben de sana o yardımcı olur diyordum aman aman sen doktorun numarasını alabilirsen sorarsın sancın olunca napayım diye aslında

Bende de var ikisi :) ama ebe bana yüksek tansiyon daha kötüdür düşükten korkma dedi.

ay evet ya bende bazen kıpırdıyo falan yicem bende vururum bak totona senin diyorum pıt pıt vuruyorm karnıma geçen rüyama girdi ayy bi seviyodum bi seviyodum çocuğun totosunu kopartıyodum
Ben de yenilerde rüyamda gördümmmm çirkin bi kızdı eşim kucağıma koyuyordu emzir kızımız acıkmış diyordu. Ben de memeyi vermeye çalışıyordum sütüm de geliyordu ay inş basit olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…