2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Olmaz canım içte yeterki. Nasıl magnezyum vermedi anlamadım benim doktorum bi gün bile içmemezlik yapma diyor hep.

Seninle birlikte mi kalıyor kaynanan ? Ben de sana o yardımcı olur diyordum aman aman sen doktorun numarasını alabilirsen sorarsın sancın olunca napayım diye aslında
yok canım benimle değil ama son zamanlar bize gel falan diyordu da aman aman dedim yardımı olucağna üşütmüşsündür vc ye gir der falan vc lerde doğurmayım sonra çocuğu

Evet ya eğer çok yüksekse bende kültür yaptırıyım bari. Benimde başından beri hep vardı enfeksiyonum halada var suda içiyorum ama yapıcak bişey yok demekki aslında pamuklu ağız bezlerinden alıp onlardan koymak gerek iç çamaşırına çünkü 5 dk bile olsa iç çamaşırımı giyeli hemen akıntım geliyor

bide az acıkınca gözümün önünde simler uçuyor doğumda da aç olucaz ya aman aman gerçi serum falan verirler herhalde bende hemen bırakıveriyorum kendimi :)
Niye aç olcaz ki normal doğumda öyle bi zorunluluk yok kuzum acil sezaryenede alsalar lağman yapıp öyle alıyolar yani sorun yok evde ne istiyosan onu yeyip git doğuma ben sancı çekerken hamburger yiyeni çok gördüm :)

Ben de yenilerde rüyamda gördümmmm çirkin bi kızdı eşim kucağıma koyuyordu emzir kızımız acıkmış diyordu. Ben de memeyi vermeye çalışıyordum sütüm de geliyordu ay inş basit olur
ay bende bi gördüğümde aynı kv ye benziyordu çok isterdim eşime benzesin ama eşimde kv ye benziyor öyle soğuttular ki yani kendilerinden bana benzesin falan diyorum tabi allahın gücüne gitmesin işin şakası o sağlıklı olsunlar da can sonuçta ona de benzeyecek bana da ama baya soğuttu kv

ayy hadi ya ben normal doğumda da aç olunur sanıyorum normalde de lavman falan yapılıyormuş özellikle doğum sırasında tuvalette kaçmasın diye

sorma canım bende sürekli çamaşır degistiriyorum akıntı da tetikliyor hep enfeksiyonu kuru kalmıyor ki ilişki falan zaten yapıyo özellikle ilişkiden önce de iyi bi duş almalı aslında valla

Olmaz canım içte yeterki. Nasıl magnezyum vermedi anlamadım benim doktorum bi gün bile içmemezlik yapma diyor hep.
Valla vermedi başka doktor vermişti ben de kendi doktorum neden vermedi ki diye magnezyum kalsiyum potasyuma baktırdım kan testinde değerlerim iyi çıktı önemsemedim. Ama bu sefer söyliyim bakalım

ayy hadi ya ben normal doğumda da aç olunur sanıyorum normalde de lavman falan yapılıyormuş özellikle doğum sırasında tuvalette kaçmasın diye
Evet onu yapanlar var ama aç olunmuyor istediğini yiyebilirsin doğumdan sonrada öyle direk ne istersen onu yiyosun ama sezaryende 4 saat daha bekliyosun ve hastanenin çorbasını yiyebiliyosun sadece

yok canım benimle değil ama son zamanlar bize gel falan diyordu da aman aman dedim yardımı olucağna üşütmüşsündür vc ye gir der falan vc lerde doğurmayım sonra çocuğu
Allah korusun ya ben de yanıma son haftalarda birileri gelebilir tamam ama 40ım çıkmadan gitsinler istiyorum. Annemle aynı ildeyiz zaten bir sorun olursa onu çağırırım

sorma canım bende sürekli çamaşır degistiriyorum akıntı da tetikliyor hep enfeksiyonu kuru kalmıyor ki ilişki falan zaten yapıyo özellikle ilişkiden önce de iyi bi duş almalı aslında valla
Aynen ama biz valla hem bu yüzden hemde içim rahat etmediğinden ilişki yaşamıyoruz 2 ay olmuştur belki aslında normal doğum için yaşamak gerekli ama bide benim çok canım acıyor nedense ilişkide :/

Valla vermedi başka doktor vermişti ben de kendi doktorum neden vermedi ki diye magnezyum kalsiyum potasyuma baktırdım kan testinde değerlerim iyi çıktı önemsemedim. Ama bu sefer söyliyim bakalım
Diğerleri neysede magnezyum gerekli canım bence al burda çoğu kişi kullanıyor

Ne
erkek olsaydı eşine benzerdi de kız olunca insan kaynana olacak diye korkuyor. Geçen kaynanam gelmiş bize,bebek hareketlenmişti. Bana diyor ki bana bak bana benzesin gülerek söylüyor aram da kötü değildir kendisi ile ama sinir oldum orda yok ya eşime bakayım ona benzesin dedim hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…