Omega 3 benim doktorumda önermedi ama magnezyum kasılmaları, ağrıları, krampları gideriyor ben günde bi tane içiyorum o bile yetmiyormuş gibi geliyor sanki
Bizim paşa hic durmuyormus olcumleri alirken cok zorlandi doktor gecen sefer bir asagi dayiyor ayaklari bir yukari o rahat etsin de nereye koyarsa koysun minnak ayaklarina oldugum
Etsinler tabi canlarımız. Annelik ne kadar guzel biseymis
Gecen gun ben kizimi gormek istiyorum çok ozledim diye ağladım. Esim de gecti karsima guldu. Sonra beni de aldi bi gulme
Bir garip hallerdeyim
Omega 3 benim doktorumda önermedi ama magnezyum kasılmaları, ağrıları, krampları gideriyor ben günde bi tane içiyorum o bile yetmiyormuş gibi geliyor sanki
Öyle hiç farketmemiştim. Hatta bugün öyle sol kasığımda ağrı hissedince spora gitmiştim spordandır falan dedim ama senin söylediğin mantıklı geldi değerlendircem canım
Evet onu yapanlar var ama aç olunmuyor istediğini yiyebilirsin doğumdan sonrada öyle direk ne istersen onu yiyosun ama sezaryende 4 saat daha bekliyosun ve hastanenin çorbasını yiyebiliyosun sadece
tabi canım sezaryende zaten su bile içemiyorsun ya ay bakalım valla ufaktan tırsmaya başladım hele geçen gece bir gaz sancısı çektim ishal oldum sandım ki bağırsağım falan düğğmlendi o kadar kötüydü kitlendm kaldım dedm ben nasıl doğurucam
Sen soleyene kadar aklimda hic yoktu valla ama hemen arastirip onumuzdeki ay alayim cunku herkes cok faydasini gormus :)) evet icerde baya baya egleniyorlar )
Allah korusun ya ben de yanıma son haftalarda birileri gelebilir tamam ama 40ım çıkmadan gitsinler istiyorum. Annemle aynı ildeyiz zaten bir sorun olursa onu çağırırım
Aynen ama biz valla hem bu yüzden hemde içim rahat etmediğinden ilişki yaşamıyoruz 2 ay olmuştur belki aslında normal doğum için yaşamak gerekli ama bide benim çok canım acıyor nedense ilişkide :/
Etsinler tabi canlarımız. Annelik ne kadar guzel biseymis
Gecen gun ben kizimi gormek istiyorum çok ozledim diye ağladım. Esim de gecti karsima guldu. Sonra beni de aldi bi gulme
Bir garip hallerdeyim
Ne
erkek olsaydı eşine benzerdi de kız olunca insan kaynana olacak diye korkuyor. Geçen kaynanam gelmiş bize,bebek hareketlenmişti. Bana diyor ki bana bak bana benzesin gülerek söylüyor aram da kötü değildir kendisi ile ama sinir oldum orda yok ya eşime bakayım ona benzesin dedim hahah
Normalde de zaten biraz acırdı ama hamile kaldım kalalı daha çok acıyor bende bu konuyu kafama takıyorum sancı neysede mecbur çekicem ama ilişkide bile acı çekiyorum doğum nasıl olucak diye düşünüyorum :/
yok canım ya bizimkiler psikolojik insana kafayı kırdırır öyle kötü çirkef insanlar değil ama psikolojik olarak pek iyi değiller faydaları da yook zararları da psikolojik bilmem anlatabildm mi kendi çocuklarına sahip çıkmazlar hiç bir zaman manevi olarak bile yanlarında değiller e bnm ailem zaten yeterince yanımda olcak kendi oğullarının yanında olmadıktan sonra benmde olmalarına gerek yok sırf bebek hevesine bakarız geliriz diyorlar ama yok yani
Bugün idrar tahlili vermiştim zaten doktor enfenksiyon var demiş sekretere ilaç yazdırmış haftaya tekrar gidicem bi sorucam bakalım çokmu yüksek çıktı diye inşallah geçer ya
Normalde de zaten biraz acırdı ama hamile kaldım kalalı daha çok acıyor bende bu konuyu kafama takıyorum sancı neysede mecbur çekicem ama ilişkide bile acı çekiyorum doğum nasıl olucak diye düşünüyorum :/
canım darlık kuruluk falan mı var acaba bende de aksine baya genişlik var eşim baya anlıyor hatta sen daha önce doğurdun da benm mi haberm yok diyor doğum yaptıktan sonra ne olacak kim bilir ama bebek baya kolay çıkacak gibi
yok canım ya bizimkiler psikolojik insana kafayı kırdırır öyle kötü çirkef insanlar değil ama psikolojik olarak pek iyi değiller faydaları da yook zararları da psikolojik bilmem anlatabildm mi kendi çocuklarına sahip çıkmazlar hiç bir zaman manevi olarak bile yanlarında değiller e bnm ailem zaten yeterince yanımda olcak kendi oğullarının yanında olmadıktan sonra benmde olmalarına gerek yok sırf bebek hevesine bakarız geliriz diyorlar ama yok yani
Bugün idrar tahlili vermiştim zaten doktor enfenksiyon var demiş sekretere ilaç yazdırmış haftaya tekrar gidicem bi sorucam bakalım çokmu yüksek çıktı diye inşallah geçer ya