2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bi sorayım bunu. Doktorum omega 3 bile önermedi balık yeterli dedi. Ek takviye çok sevmiyor.
Omega 3 benim doktorumda önermedi ama magnezyum kasılmaları, ağrıları, krampları gideriyor ben günde bi tane içiyorum o bile yetmiyormuş gibi geliyor sanki

Bizim paşa hic durmuyormus olcumleri alirken cok zorlandi doktor gecen sefer bir asagi dayiyor ayaklari bir yukari o rahat etsin de nereye koyarsa koysun minnak ayaklarina oldugum
Etsinler tabi canlarımız. Annelik ne kadar guzel biseymis
Gecen gun ben kizimi gormek istiyorum çok ozledim diye ağladım. Esim de gecti karsima guldu. Sonra beni de aldi bi gulme
Bir garip hallerdeyim

Zaten o kadar normal davranıyorlarki geçen patik örmüş onu gösterdi bana ben de elime aldım hmm iyiymiş diyip bıraktım ama anlmıyorlar tabii ki..
bir şey sanıyorlar işte patik ördüm falan derler sonunda da, bizimkide ayrı alem artık hiç bir şey yapmasınlar istiyorum gene bizden çıkıyor acısı

Omega 3 benim doktorumda önermedi ama magnezyum kasılmaları, ağrıları, krampları gideriyor ben günde bi tane içiyorum o bile yetmiyormuş gibi geliyor sanki
Öyle hiç farketmemiştim. Hatta bugün öyle sol kasığımda ağrı hissedince spora gitmiştim spordandır falan dedim ama senin söylediğin mantıklı geldi değerlendircem canım

Evet onu yapanlar var ama aç olunmuyor istediğini yiyebilirsin doğumdan sonrada öyle direk ne istersen onu yiyosun ama sezaryende 4 saat daha bekliyosun ve hastanenin çorbasını yiyebiliyosun sadece
tabi canım sezaryende zaten su bile içemiyorsun ya ay bakalım valla ufaktan tırsmaya başladım hele geçen gece bir gaz sancısı çektim ishal oldum sandım ki bağırsağım falan düğğmlendi o kadar kötüydü kitlendm kaldım dedm ben nasıl doğurucam

Allah korusun ya ben de yanıma son haftalarda birileri gelebilir tamam ama 40ım çıkmadan gitsinler istiyorum. Annemle aynı ildeyiz zaten bir sorun olursa onu çağırırım
ay yok canım valla benm annem uzakta zaten oda doğumda gelir onun dışında kimse istemiyorm açık açık söyledm

Aynen ama biz valla hem bu yüzden hemde içim rahat etmediğinden ilişki yaşamıyoruz 2 ay olmuştur belki aslında normal doğum için yaşamak gerekli ama bide benim çok canım acıyor nedense ilişkide :/
benimki durmuyor ki bende hiç istemiyorum ama.. :/ neden acıyorki sonradan mı oldu yoksa

ay yok canım valla benm annem uzakta zaten oda doğumda gelir onun dışında kimse istemiyorm açık açık söyledm
Ne güzel diyebilmişsin gelmeyin ye ben demeyi pek beceremem. Gerçi zararları dokunsa derim de iyilikleri de dokunuyor şükür

Etsinler tabi canlarımız. Annelik ne kadar guzel biseymis
Gecen gun ben kizimi gormek istiyorum çok ozledim diye ağladım. Esim de gecti karsima guldu. Sonra beni de aldi bi gulme
Bir garip hallerdeyim
Ozleyince cok ultrasona kosuyorum ben sonra orda video cekiyorum izledikce biraz iyi hissediyorum :))

Ya evet ya kv cık benzemesin yahu

benimki durmuyor ki bende hiç istemiyorum ama.. :/ neden acıyorki sonradan mı oldu yoksa
Normalde de zaten biraz acırdı ama hamile kaldım kalalı daha çok acıyor bende bu konuyu kafama takıyorum sancı neysede mecbur çekicem ama ilişkide bile acı çekiyorum doğum nasıl olucak diye düşünüyorum :/

Ne güzel diyebilmişsin gelmeyin ye ben demeyi pek beceremem. Gerçi zararları dokunsa derim de iyilikleri de dokunuyor şükür
yok canım ya bizimkiler psikolojik insana kafayı kırdırır öyle kötü çirkef insanlar değil ama psikolojik olarak pek iyi değiller faydaları da yook zararları da psikolojik bilmem anlatabildm mi kendi çocuklarına sahip çıkmazlar hiç bir zaman manevi olarak bile yanlarında değiller e bnm ailem zaten yeterince yanımda olcak kendi oğullarının yanında olmadıktan sonra benmde olmalarına gerek yok sırf bebek hevesine bakarız geliriz diyorlar ama yok yani

Yok doğumda sancın bastırır zaten canım onu da ama acıdığını doktoruna söyle istersen enfeksiyonu tedavi etmek daha iyi
Bugün idrar tahlili vermiştim zaten doktor enfenksiyon var demiş sekretere ilaç yazdırmış haftaya tekrar gidicem bi sorucam bakalım çokmu yüksek çıktı diye inşallah geçer ya

canım darlık kuruluk falan mı var acaba bende de aksine baya genişlik var eşim baya anlıyor hatta sen daha önce doğurdun da benm mi haberm yok diyor doğum yaptıktan sonra ne olacak kim bilir ama bebek baya kolay çıkacak gibi

Eğer öyleyse kaç kaçabilidğin kadar çünkü zaten lohusa psikolojisi ye bir şey varmış ekstra psikolojini pert etmesinler

Bugün idrar tahlili vermiştim zaten doktor enfenksiyon var demiş sekretere ilaç yazdırmış haftaya tekrar gidicem bi sorucam bakalım çokmu yüksek çıktı diye inşallah geçer ya
İnş canım ya bol su iç ve günlük ped aldım ben de hep değişiyorum gün içinde daha temiz hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…