çok karışık aile bizimkiler ya içinden çıkamazsın insanın beynini yoruyorlar hep kendi dertleri bende öyle yapıcam valla zaten gerçekten ihtiyacım olsa gel desem 15 dk lık yerden 3 saatte anca gelirler yalandan laf yapıyorlar işte
Aklınızda bebek kameraları ile ilgili bir fikir var mı? Ben çok araştırdım ama bi sonuca varamadım.birinin memnun kaldığından diğeri şikayet etmiş.yarında ebebekte kameralarda indirim var değerlendirmek istiyorum ne dersiniz
canım darlık kuruluk falan mı var acaba bende de aksine baya genişlik var eşim baya anlıyor hatta sen daha önce doğurdun da benm mi haberm yok diyor doğum yaptıktan sonra ne olacak kim bilir ama bebek baya kolay çıkacak gibi
çok karışık aile bizimkiler ya içinden çıkamazsın insanın beynini yoruyorlar hep kendi dertleri bende öyle yapıcam valla zaten gerçekten ihtiyacım olsa gel desem 15 dk lık yerden 3 saatte anca gelirler yalandan laf yapıyorlar işte
Aynen canım babymalldan aldım ama eğer alöayı düşünürsen haftaya haftasonu tekrar indirm olcak onu bekle şuan fiyatı yüksek yine :)
Bambidoo yağmur anne yanı beşik diye geçiyor adıda
Aaa öyle mi canım siz de güle güle kullanın inşallah
canım darlık kuruluk falan mı var acaba bende de aksine baya genişlik var eşim baya anlıyor hatta sen daha önce doğurdun da benm mi haberm yok diyor doğum yaptıktan sonra ne olacak kim bilir ama bebek baya kolay çıkacak gibi
Alla alla ilk gündemi hiç acımadı kız :) benim valla çok acıyor ama adet sancım olmaz mesela bazılarıda adet sancısı olanın rahmi dar olur zor doğum yapar falan diyolar.
Bende onu kullanıyodum ama oda zararlıymış yeni bıraktım havlu peçete koyuyodum oda dayanmıyo hiç en iyisi pamuklu bezlerden alıp onları koymak kullanıp yıkamak heralde :/
Benim eşimde aynı kendi istemiyor valla hatta ben çok şeyimdir hani sırnaşık derler ya gidip öperim sarılırım boynunu öperim dudağını öperim ama sevdiğimden yani yoksa benimde canım istemiyor :) o halde eşim hiç bişey yapmaz diyorum sende ki irade kimsede yok diye :)) ama şunuda demeden geçmiyim ilişkiye girmediğimiz için eşim arada rüyasında boşalıyor sizde oluyomu bu tarz şeyler çok kızıyorum içten içe bu duruma ama benim elimdemi sanki diyor haklıda
Her şeyimiz tam gibi tek olayımız bebek arabası oldu bu günlerde
Hergün modeli değiştiriyoruz bugün kraft twist xlx almaya karar verdik çok eğlenceli kendi etrafında 360 derece dönüyor katlaması da rahat bakalım son dk değişmezse sürekli araba bakıyoruz :)
Alla alla ilk gündemi hiç acımadı kız :) benim valla çok acıyor ama adet sancım olmaz mesela bazılarıda adet sancısı olanın rahmi dar olur zor doğum yapar falan diyolar.
yok valla acımadı hiç sadece kendimi kastığım için zor olmuştu benimde hiç adet sandım olmazdı sonradan başladı niyese ilk günleri çok sancılı oluyordu
yok valla acımadı hiç sadece kendimi kastığım için zor olmuştu benimde hiç adet sandım olmazdı sonradan başladı niyese ilk günleri çok sancılı oluyordu
Benim eşimde aynı kendi istemiyor valla hatta ben çok şeyimdir hani sırnaşık derler ya gidip öperim sarılırım boynunu öperim dudağını öperim ama sevdiğimden yani yoksa benimde canım istemiyor :) o halde eşim hiç bişey yapmaz diyorum sende ki irade kimsede yok diye :)) ama şunuda demeden geçmiyim ilişkiye girmediğimiz için eşim arada rüyasında boşalıyor sizde oluyomu bu tarz şeyler çok kızıyorum içten içe bu duruma ama benim elimdemi sanki diyor haklıda
bilmiyorum gece birşeyler oluyor mu,aslında merak etmiyor değilim ama soramıyorumda,farketmem de mümkün değil ben yatarak hamilelik geçiriyorum annemde kalıyorum annem bakıyor bana ayrı düştük yani.ama aklıma acayip vuruyor Benim yalan yok,o benden daha iradeli.malesef bizim için riskli.şöyle de bişey var canım onların belli aralıklarla boşalması lazım testislere zararı var yoksa diye biliyorum.biraz bu durumu görmezden gelicez bakalım
benim eşimde direk olaya girdiği için baya kasmıştım ama yoksa oda olmazmıştı kanamam bile olmazdı herhalde ona ramen geriye mi kaçtı ne olduysa baya ayağa kalktıktan sonra falan kanamıştı yok canım ya aynı ilişki sırasında neyse muaynede aynı şekilde
Cok cok asagida asagida sanki cilacakmis gibi hissediyorum ben bir de hic oturmuyorum 2 tane cocugum var temizlik bulasik yemek filan derken aksam oluyor herkes cok yoruyorsun kendini diyor napim ama elimde degil ,,
Bende hep aşağıda hissediyorum ve normalde de aşağıda bence görüntü olarak bugün doktor başının aşağıya döndüğünü söyledi bende aşağıda hissetmem normal mi dedim normal rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok dedi yani canım :)
Cok sukur masaAllah bebise bnmde erken dogum riskim yok ama yine de korkuyorum bu hamileligim cok zor gecti 2 hamilelikten sonra baya zorlandim hep bi kkorku var icimde neden biiilmiyorum ,,