2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok cok asagida asagida sanki cilacakmis gibi hissediyorum ben bir de hic oturmuyorum 2 tane cocugum var temizlik bulasik yemek filan derken aksam oluyor herkes cok yoruyorsun kendini diyor napim ama elimde degil ,,
Canim kendini yormâ 2 cocukla cok zor farkindayim ama yardim iste annenden yada bir arkadasindan esinden vs.

Canim kendini yormâ 2 cocukla cok zor farkindayim ama yardim iste annenden yada bir arkadasindan esinden vs.
Ahh ahh cnm annem kendini düşünür beni hamileligimin ilk aylarinda enn zor oldugum oldurda birakti gorumcesinin kizi evleniyor diye gitti esim desedesen anca aksam eve gelir bagirir cocuklara sagolsun yinede yardim eder ama durteceksin illa arkadas desen hicc arkadasim yok akraba desen yok mevlam tek beni yazmis bu hayat oyununda birde cocuklarimi o kadar

Benden gecen kan aldilar tahlil icin nerdeyse hungur hungur aglayacaktim dedimki daha buna dayanamadim dogum sancisinda napacagim acaba ? ordakiler de dediki o zaman farkli bir güc geliyor hem başa gelende cekiliyor dediler bakalim gorecegiz

Anladım canım allah yardımcın olsun. Öyle tabiki oda öyle diyor demek ki sağlık açısından çıkması gerekiyo bi şekilde diyor. Ama inan ikimizde istemiyoruz sanırım bebişin sevgisi ağır basıyor onu düşünüyoruz :) bi arkadaşım var eşinin saçını okşasa dahi eşi direk istermiş benimkinin dudağından öpüyorum sarılıyorum yatakta falan hiç istemiyor fazla iradeli :))

Ayni benim annemde oyle bilirim ondan :// Allah yardimcin olsun ama madem cok onemli seyler disinda birsey yapma otur dinlen cocuklari krese vs. Verme imkanin olsa keske ya da en azindan 1 2temizlikci gelse boyle cok zordur ya karnindaki bebede senle yoruluyor annesi

Aynen bu konu da bebek arabalarına dönmüş herkes ayrı bişey öneriyo. Weewell, motorola ya da loobex diye bi marka vardı sanırım bu üçü arasındayım. Çok da pahalı şeyler yani alıyım denerim de diyemiyo insan.

Anaa ne güzel valla senin doğumun kolay olur bak gör

Cok sukur masaAllah bebise bnmde erken dogum riskim yok ama yine de korkuyorum bu hamileligim cok zor gecti 2 hamilelikten sonra baya zorlandim hep bi kkorku var icimde neden biiilmiyorum ,,
Kafana takma canım inan biz ne kadar rahat olursak onlarda o kadar rahat ve sağlıklı oluyolar :)

Oglumu verecem ya aklimda aslinda oglum 4 yasinda kizim 2 yasinda en azindan tek olunca biraz daha iyi temizlikci de kimseye guvenemiyorum ki ben ya guvenilir birini bulsam cok cok iyi olur eski oturdugum yerde vardi bi tane o da parayi buldu herhal birakti temizlik isini ,:-D

Ay ben ilk gecede zorlandım baya valla maşallah sana peki son soru alttan muanede nasıl oluyo ben onda çok acı çekiyorum mesela :/
Bana gecén cati muayenesine benzer acilmaya bakmak icin bir muayene yaptilar berbatti doktor baya bir elinin 3parmagini falan sokuyor birde afedersin ileri kadar valla ben acayip zorlandim. Cati muayenesi falan artik bana fasa fiso :))

Bende onu kullanıyodum ama oda zararlıymış yeni bıraktım havlu peçete koyuyodum oda dayanmıyo hiç en iyisi pamuklu bezlerden alıp onları koymak kullanıp yıkamak heralde :/
Uzun süre tutarsan günlük ped zararlı sen de saat başı değş. Aslında en iyisi pamuklu bez ama kim onu yıkıycak oooo

Sorma iste begendiremiyorsun heryere de gitmiyor onlarda artik :)) epey buyumus oglun onun kres yasi gelmis artik :)) hic degilse biri gitse bile biraz soluklanacak vaktin olur canim. Icerdekini de dusunmen lazim

Biz fazla kafamizi karistirmadan joie literax 4 aldik sizinde icinize sinen olsun insallah

Canım o enfeksiyonu küçümseme ilaç antibiyotiksede kullan muhakkak benim gebeliğin başından beri geçmedi idrar yolu enfeksiyonum günde 3 litre su içiyorum ayran yoğurt eksik etmiyorum ama geçmedi iki kutu antibiyotik fitil tek kullanımlık şase hepsini kullandım InşAllah geçer bide neden bilmiyorum akıntım çoğaldı enfeksiyonla ilgisi var mıdır bunun bilmiuorum

Ne adamlar var beee..bizimkinin saçını okşasam bırak rahatsız oluyorum der :) ben daha sırnaşığım ona nazaran.ama Bebişler önemli tabi farklı bi duygu.hakkını yiyemem sağlıklı bir hamilelik geçirmem için elinden geleni yapıyor.o da bi süreliğine eksik kalsın dimi

Ağırlıklı bu modeller var ama biri övse diğeri yermiş,az para değil aldıktan sonra hakkını versin istiyor insan valla kararsız kaldık.bu arada ebebek telsiz indirimi 17 şubatmış ben yarın diye bi coştum ama :)) yanlış alarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…