Ne adamlar var beee..bizimkinin saçını okşasam bırak rahatsız oluyorum der :) ben daha sırnaşığım ona nazaran.ama Bebişler önemli tabi farklı bi duygu.hakkını yiyemem sağlıklı bir hamilelik geçirmem için elinden geleni yapıyor.o da bi süreliğine eksik kalsın dimi
Ya sorma ben dün artık dayanamayıp mesaj attım doktora. O kadar arttı ki benim kasılmalarım baya modum düştü moralim bozuldu doğurcam korkusundan. Magnezyum alıyorum hergün bi soda içiyorum ona rağmen sertleşip duruyo karnım. Doktor gebelik ilerledikçe bunlar olacak bol su için ve istirahat edin dedi. Sanırım düzenli aralıklarla olmadığı sürece yalancı kasılmalar oluyo bunlar doğuma hazırlık yapıyomuş vücut.
Bi de ben kafaya takıp kendimi dinleyince daha sıklaşıyo. Karnım sertleştiğinde kalbimde bi daralıyo gibi garip bi his oluyo
Kızlar günaydın hayırlı günleriniz olsun inşallah.
Az önce fark ettim idrarımı yaparken yanma hissi oldu sanırım üşütmüşüm. Randevuma normalde 2 hafta var bekleyimmi yoksa gitmelimiyim doktora. Bol su içerek geçermiki acaba?
Az önce fark ettim idrarımı yaparken yanma hissi oldu sanırım üşütmüşüm. Randevuma normalde 2 hafta var bekleyimmi yoksa gitmelimiyim doktora. Bol su içerek geçermiki acaba?
günaydın canım , başka bir belirtin yoksa su içmek en önemlisi derim
ama dayanamayacağın gibi olursa saglık ocakları da idrar tahlili yapıyor oraya gidebilirsin
bu arada pazartesi günü ayrıntılımız var
Reyyan kızımızı 5 haftadır görmemiş olacağız
tekmelerini genel olarak tam vajinamın üzerinde zıplıyormueş gibi hissediyorum :)
sanki balonpatlatırmışcasına orada pıt pıt oluyor ve dışarı fırlayacakmış gibi hissediyorum :)
sanırım dik duryor , yukarıda da eş zamanlı hissettiğm oluyor
ama kafa mı aşağıda ayaklar mı anlayamadım :)
sizde nasıl ?
Bana gecén cati muayenesine benzer acilmaya bakmak icin bir muayene yaptilar berbatti doktor baya bir elinin 3parmagini falan sokuyor birde afedersin ileri kadar valla ben acayip zorlandim. Cati muayenesi falan artik bana fasa fiso :))
Canım o enfeksiyonu küçümseme ilaç antibiyotiksede kullan muhakkak benim gebeliğin başından beri geçmedi idrar yolu enfeksiyonum günde 3 litre su içiyorum ayran yoğurt eksik etmiyorum ama geçmedi iki kutu antibiyotik fitil tek kullanımlık şase hepsini kullandım InşAllah geçer bide neden bilmiyorum akıntım çoğaldı enfeksiyonla ilgisi var mıdır bunun bilmiuorum
Ne adamlar var beee..bizimkinin saçını okşasam bırak rahatsız oluyorum der :) ben daha sırnaşığım ona nazaran.ama Bebişler önemli tabi farklı bi duygu.hakkını yiyemem sağlıklı bir hamilelik geçirmem için elinden geleni yapıyor.o da bi süreliğine eksik kalsın dimi