2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar merhaba 5li patikli uzun kollu bir tulum seti alacagimda 6-9 9-12 mi alayim bunu kararsiz kaldim ne derseniz ?

Hm de %20 +%25 indirim var cok begendigi birsey olan varsa baksin :)) yarin 10a kadar indirimler haberiniz olsun :))

Esim benim sacimla cok oynar ben nefret ederim kuafore bile zor katlaniyorum düsün oyle birsey olabilir bence :))

Benim de bazen kasığım ısınıyor gibi oluyo, sanki sadece o bölgede ateşim çıkmış gibi.. nedendir bilemiyorum..

Kızlar günaydın hayırlı günleriniz olsun inşallah.
Az önce fark ettim idrarımı yaparken yanma hissi oldu sanırım üşütmüşüm. Randevuma normalde 2 hafta var bekleyimmi yoksa gitmelimiyim doktora. Bol su içerek geçermiki acaba?

günaydın canım , başka bir belirtin yoksa su içmek en önemlisi derim
ama dayanamayacağın gibi olursa saglık ocakları da idrar tahlili yapıyor oraya gidebilirsin

Aile hekimine git,hemen alıyorlar idrar örneğini...
Hamile olunca ihmal etmiyorlar.
15 gün uzun süre.
Ihmal etme bence.

bu arada pazartesi günü ayrıntılımız var
Reyyan kızımızı 5 haftadır görmemiş olacağız
tekmelerini genel olarak tam vajinamın üzerinde zıplıyormueş gibi hissediyorum :)
sanki balonpatlatırmışcasına orada pıt pıt oluyor ve dışarı fırlayacakmış gibi hissediyorum :)
sanırım dik duryor , yukarıda da eş zamanlı hissettiğm oluyor
ama kafa mı aşağıda ayaklar mı anlayamadım :)
sizde nasıl ?

Bana gecén cati muayenesine benzer acilmaya bakmak icin bir muayene yaptilar berbatti doktor baya bir elinin 3parmagini falan sokuyor birde afedersin ileri kadar valla ben acayip zorlandim. Cati muayenesi falan artik bana fasa fiso :))
Bende zorlanırdım ya bi keresinde enfenksiyon için muane ettirdim yeni evliydim o zaman doktoru öyle zorladımki doktor sen vajinismus musun dedi

Var canım bence benim akıntımda hep olur çünkü. Eşime bugün aldırcam ilacı inşallah geçirir

Tabi canım herşey bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…