2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
günaydinn :)
ben taşındım hamile hamile
elim alçıdan da çıktı
uğryabildim sonunda :)
oh maşallah ve geçmiş olsn canım
bende ilk başlarda baloncuk patlama hissi vardı ama şimdi baya net tekmeleri hissediyorum, eşim dokununca hareketini flnda hissediyor böyle avuçlarından kayıyor fln çok değişik bişey
Lohusa pijamasını sipariş ettim sonunda içime sinen bu oldu bej rengi aldım beyaz iatiyordum ama yokmuş https://www.instagram.com/p/BtjU3iKBTrU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1exs13qt9k8c0
güle güle kullan canım

Yok ben anlatamadim
Hareketler dışarıdan goruluyor bile
Ama bu kizce gidip tam vajinamin üstüne vuruyor
Oyle bir his ki baya ordan firlayacakmis gibi oluyor
Ve balon patlatiyormuscasina oluyor. Pit diye ..
Oraya ciddi ciddi tekme atiyor

Kizlar merhaba 5li patikli uzun kollu bir tulum seti alacagimda 6-9 9-12 mi alayim bunu kararsiz kaldim ne derseniz ?
Bence simdi soylemek icin cok zor.
Benim kizim 2.800 dogdu ama ilk ay 5.100 olmustu 2.ay nerdeyse 7 kg olmustu vs vs
Baya kilolu ilerledi ilk 6 ay ozellikle
O yuzden ben 1 bucuk yas giydiriyordum ilk kış..
Bacaklardan skiyordu diğerleri

Bence simdi soylemek icin cok zor.
Benim kizim 2.800 dogdu ama ilk ay 5.100 olmustu 2.ay nerdeyse 7 kg olmustu vs vs
Baya kilolu ilerledi ilk 6 ay ozellikle
O yuzden ben 1 bucuk yas giydiriyordum ilk kış..
Bacaklardan skiyordu diğerleri
Anammm tombik bebe isirdinmi o bacaklari peki :)) ben 9 12 aldim buyük olsun giyilirde kücük olmasin diye :)

Enfeksiyon riskine karsi gidip idrar tahlili vermenizi oneririm . Ben ayda 1 mutlaka hicbir sikayetim olmasa bile idrara baktiriyorum canim devlet hastanesinde 5 dk sürüyor :))

Ben de pasa oglumu 5haftadir gormedim insallah bu carsamba kontrolumuz var gorecegim. Gecen sefer ne yuzunu gösterdi bize ne birsey döndu kıcını yatti ozan bey bu sefer gormeyi planliyoruz :)) benim gecen kasiklarimda sertlesme var diye gittim. Meger bizim oglanda dik duruyomus ayaklari oraya dayamis ondanmis sonra dondü :)) simdi yine yan yatiyor saniyorum :)))

İşte önemli olan ilk doğumu atlatmak çok korkuyorummm
Bende hic korku yok ya sanirim olursa son anda olacak :)) gecen ben hastanede sira beklerken bir kadin geldi aldilar iceri bir ahh dedi.cocuk cikti resmen cok rahat dogurdu ya insallah o kadar rahat dogurmayi.umuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…