2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Saol canım benim

Bende hic korku yok ya sanirim olursa son anda olacak :)) gecen ben hastanede sira beklerken bir kadin geldi aldilar iceri bir ahh dedi.cocuk cikti resmen cok rahat dogurdu ya insallah o kadar rahat dogurmayi.umuyorum :))
Ben de sendenim canım soruyorlar korku var mı diye yoo diyorum millet şaşırıyor :)) inşallah korkmayız ve gerçekten de korkulacak bişey de yokmuş diyebiliriz doğum sonrası da

Teşekkür ederdim cnım 90 mııııı 150 canım bizim burda hep aynı tip şeyler war malesef
İnternette gerçekten pahalı mı satıyorlar acaba ,dışarı çıkma imkanın varsa keşke dışarıdan baksaydın canım ya Eminönünde filan fiyatlar ciddi anlamda çok ucuz oluyor,nette Polar pijama takımı 80 lira ben mağazadan 35 liraya aldım

Benden gecen kan aldilar tahlil icin nerdeyse hungur hungur aglayacaktim dedimki daha buna dayanamadim dogum sancisinda napacagim acaba ? ordakiler de dediki o zaman farkli bir güc geliyor hem başa gelende cekiliyor dediler bakalim gorecegiz
y ben öyle şeylere falan alışığım aslında canım acımaz dayanırım ama paniktende bayılıyorum nasıl bir şeyse

Canım bizim bu civarda aynı modeller var hiç birini beğenmedim eminönüne gitmem zor havalar soğuk bana uzak oğluşumda olunca yakın civarşara bakabildim

canım şöyle bazen kasıklarımın oraya iniyor yoplanıyor semsert oluyor ama genelde daha yukarda..
Nerden ne kadara aldın canım çok güzel
aliexspressten aldm canım 5 $ gibi bi fiyatı vardı
istersen link atabilirim

Yazarsan çok sevinirim canım güle güle giy :)
Canım geldi ürünlerim dün çok kalın değil ama aşırı rahat ben sevdim :) bı de nedense gri olan daha ince siyah olan daha kalın gibi geldi bana siyahı dışarıda da giyerim açıkçası ama griyi sadece pilatese giyerim sanırım yada yazın üzerine bol uzun bı t-shirt le falan :)

Enfeksiyon riskine karsi gidip idrar tahlili vermenizi oneririm . Ben ayda 1 mutlaka hicbir sikayetim olmasa bile idrara baktiriyorum canim devlet hastanesinde 5 dk sürüyor :))
Benim doktorum almıyor her ay kan,idrar iyi hoş çok seviyorum doktorumu ama bu huyu beni deli ediyor. Geçen gittiğimde söyledim artık”hocam 2 aydır kan idrar tahlili istemediniz”dedim. İdrarında yanma hissi olmadığı sürece veya çarpıntın tansiyon düşüklüğün vs. Olmadığı sürece her ay istemiyorum tahlil dedi. Bende çarpıntım var diyip zorla kan tahlili yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…