Doktorun sekreteri aradı allaha şükür şekerim normal çıkmış ama idrar vermiştim onda enfenksiyon çıkmış hap verdi doktor haftaya tekrar gidicem sonuca bakmaya inşallah çok yüksek değildir hapta antibiyotik değildir inşallah@ygmr_izm
Valla bilmiyorumki eşim akşam getiricek bakalım ben haptan çok değeri merak ediyorum haftaya gidip öğrenicem bakalım çokmu yüksek çıkmış.canım bende de enfeksiyon çıkmıştı suda eritilen hap var bi kerelik gece yatarken içiyosun onu verdiler, sana verdikleri de o olabilir antibiyotik olmasından korkmuştum bende ama onu cok fazla çıkınca veriyorlar sanırım, bi sonraki randevumda tekrar idrar isticem geçip geçmediğini bilmiyorum çünküü :)
Yaaa isiramam ben. Ama deli gibi opup sevmiştimAnammm tombik bebe isirdinmi o bacaklari peki :)) ben 9 12 aldim buyük olsun giyilirde kücük olmasin diye :)
Sonuna kadar katiliyorumSon dk git o zaman benim açıklığım tam doğuma alın devalla hastaneye ne kadar erken gidersen o kdr çok muane ediyolar malesef :/
Valla bilmiyorumki eşim akşam getiricek bakalım ben haptan çok değeri merak ediyorum haftaya gidip öğrenicem bakalım çokmu yüksek çıkmış.
Cok uzuldum boyle olmasinaÇok üzgünüm rahimde dikiş olduğundan aylık rapor almıştım rapor bitti için dün SGK da doktora gittim ilk gittiğim doktor aynı tarihte olmadığından farklı bir doktora randevu almıştım hiç ilgilenmeyip ben rapor veremem riskli gebelik ten randevu al deyip başından savdı üzüldüğümü görünce hastaneye yatırayım istersen diyor tehdit gibi ama ben iş yerime ne dicem deyince bugün cuma 1 gün yazıyorum dedi Cumartesi’de iş günü deyince 2 gün yazıyorum deyip geçti o şokla perşembe olduğunu bile unutmuşum ağlamaya başladım zaten bu tavır karşısında riskli gebelik doktoruna gidip randevusuz olduğumu söyledim durumu sordu anlattım kapının ağzından ben ne yapabilirim afralar tafralar şeklinde randevu alıp gelin dedi randevu almam en az 15 gün zaten ki tavrından anlaşıldığı kadarıyla yardımcıda olmayacak dünden beri ağlamaktan perişan oldum gebelik hem riskli bulunup nasıl işe yollanır kızlar aklım almıyor ilk gittiğim doktor u tanımadan öylesine almıştım randevuyu o doktorun gördüğü problemi bu iki doktor nasıl görmüyor çok çok üzüldüm dünden beri kasıklarım da ağrı başladı
Randevu alırken sormuştum 14 15 tarihlerinde yoktu yarında hafta sonu bugünde özelde gittiğim doktora randevu aldım ona gidip anlatıcam durumu dünden beri dert anlatmaktan yoruldum son bi şans onada danışıcam nedense aylık rapor almak özelde daha zor diye gitmiştim SGK’ya yıllarca çalışıp Sigortadan aylık 1000 lira alınmaması için rapor verilmemesi sağlıkğın riske atılması çok zoruma gidiyorCok uzuldum boyle olmasina
Peki o ilk rapor veren doktora randevusuz gitme imkanin yok mu yarin sabah erkenden gitsen?
Bu fotografta 5 aylikti, bacaklar kollar gorunmuyor ama kat kattı
Bu şimdiki hali 4 yaşını dolduracak haziran da insaAllah
Haklisin umarim hal olur .Randevu alırken sormuştum 14 15 tarihlerinde yoktu yarında hafta sonu bugünde özelde gittiğim doktora randevu aldım ona gidip anlatıcam durumu dünden beri dert anlatmaktan yoruldum son bi şans onada danışıcam nedense aylık rapor almak özelde daha zor diye gitmiştim SGK’ya yıllarca çalışıp Sigortadan aylık 1000 lira alınmaması için rapor verilmemesi sağlıkğın riske atılması çok zoruma gidiyor
Tesekkur ederimmMaşallahh cok güzelmiş kızın
Bej rengi çok güzel ama gerçekten. Güle güle kullan :) beden nasıl aldın?Lohusa pijamasını sipariş ettim sonunda içime sinen bu oldu bej rengi aldım beyaz iatiyordum ama yokmuş https://www.instagram.com/p/BtjU3iKBTrU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1exs13qt9k8c0
Evet gerçekten geç gitmek en mantıklısı :)Yaaa isiramam ben. Ama deli gibi opup sevmiştimbizdigima hic elbise yakismiyordu da kilodan . Cok komik oluyordu :))) 8 aylikken birden yürüdü.. Ve o kilo normale döndü. Etine buduna dolgun bir kizim var simdi o kadar
Sonuna kadar katiliyorum
Hemen gitmeyin
Benim nisanim carsamba 17de gelmisti Zulal cuma sabah 5 50 de dogdu
O ara sancim da hep oldugu icin gidip geldim eve surekli. Hep parmaklandim haliyle
Maşallah çok güzel kızınBu fotografta 5 aylikti, bacaklar kollar gorunmuyor ama kat kattı
O değer dediğin lökosit değerimi canım?benim 0-6 gibi bi aralıkta olması gereken değer 35 falandı yne o aralıklarda olan başka değer 40 a yakında baya korkmuştum sonucu almaya giderken internette araştırıp megerse cok da önemli deilmiş :):) doktor hapı kullan gecer dedi tekrar istemedi bile idrarı ama ben isticem geçtimi diye geçmediyse ona göre bişi desinler diye..
bu aralıklardaysa hiç endişelenme dha yüksek cıkanlara da bikerelik tozlardan vermişlerdi hatta, çevremde sordugumda da kullanmayan hamile duymadımm :)
Lohusa pijamasını sipariş ettim sonunda içime sinen bu oldu bej rengi aldım beyaz iatiyordum ama yokmuş https://www.instagram.com/p/BtjU3iKBTrU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1exs13qt9k8c0
Maşallah ne kadar güzel kızın :) bu bebişin cinsiyeti neydi?Bu fotografta 5 aylikti, bacaklar kollar gorunmuyor ama kat kattı
Benim doktor bi kere bile istemedi idrar :))Benim doktorum almıyor her ay kan,idrariyi hoş çok seviyorum doktorumu ama bu huyu beni deli ediyor. Geçen gittiğimde söyledim artık”hocam 2 aydır kan idrar tahlili istemediniz”dedim. İdrarında yanma hissi olmadığı sürece veya çarpıntın tansiyon düşüklüğün vs. Olmadığı sürece her ay istemiyorum tahlil dedi. Bende çarpıntım var diyip zorla kan tahlili yaptırdım
O değer dediğin lökosit değerimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?