2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım seninle aynı durumda olan bir arkadaşım iki hamileliğini de raporlu geçirdi özel doktor ile. Bi kere senin dikişin atılmış senin durumunun adı konulmuş çok sinirlendim. Özeldeki doktorunun vermesi lazım senin çalışmaman lazım.

Benim doktor bi kere bile istemedi idrar :))
doktorlar istemiyor sanırım benide aile hekiminden aramışlardı, yakın zamanda tahlil yaptırdınızmı diye hayır dedim öyle yaptılar..
doktorlar anca şikayetin olunca yapıyorlar hatta ilacı verdi kullandıktan sonra tekrar tahlil isticekmisiniz dedim şikayetin geçmezse isteriz diyor benim zaten şikayetim yoktu ki dedim ama iştee :):)

Bej rengi çok güzel ama gerçekten. Güle güle kullan :) beden nasıl aldın?
Ewet canım benimde çok hoşuma gitti özellikle sabahlığındaki kol detayları. Normalde M giyiyorum M aldım . Oğluma hamileyyken yine M bedendim 14 kilo aldım lohusa pijamam da da M olmuştu bunda daha 3 buçuk kilo aldım zaten kalıpları pijama olduğu için geniş sen yinede değişim olabiliyormu de

Gerçekten çok pahalılar ya hep aynı şeyler ben pijama giymiştim ilk doğumda normal olduğu için bir gün kalmıştım zaten gecelikle ben rahat edemem ya

Gerçekten çok pahalılar ya hep aynı şeyler ben pijama giymiştim ilk doğumda normal olduğu için bir gün kalmıştım zaten gecelikle ben rahat edemem ya

rahat etmek için normal bi pijama takımı alıp, resim de güzel çıksın diye gecelikli sabahlıklı takım düşünüyorum ben aslında ama fikirler önemlii :)

rahat etmek için normal bi pijama takımı alıp, resim de güzel çıksın diye gecelikli sabahlıklı takım düşünüyorum ben aslında ama fikirler önemlii :)
Sen bilirsin canım çekim yaptırıcaksan alabilirsin tabi ben sadece 2 tana pijama takımı alıcam bitane daha daha rahat penye takın alırım

Hahahahha ayy yerim valla billa yerim o etleri butlari en sevdigim.cocuk modeli tombul olan hele o bogumlar yokmu aklima geldikce cildiriyorum :))

Kuzum ben takibimi ozelde yaptiriyorum :)) dolayisiyla arada devlete gidip doktordan rica ediyorum bana kan idrar yazarmisiniz 2 3 aydir bakilmadi diyorum hemen yaziyolar :)) saglik ocagida kan tahlili yapiyor da orda hic yaptirmadim. Benim saglik ocagindaki ebem ayda 1 mutlaka yaptir doktor istemese bile demisti hamilelikte enfeksiyon tehlikeli oluyor cunku tabi benimki gibi her ay yaptirmak gerekmeyebilir ama en az 2 ayda 1 bence yapilmali

y ben öyle şeylere falan alışığım aslında canım acımaz dayanırım ama paniktende bayılıyorum nasıl bir şeyse
Yaa normalde bende dayanirim ama o gun ekstra narindim saniyorum :)) anamm dogum zamani bayilmayasin :)) bende bayilma falan kolay olmazda dogum nasil olacak merakla bekliyorum

Son dk git o zaman benim açıklığım tam doğuma alın de valla hastaneye ne kadar erken gidersen o kdr çok muane ediyolar malesef :/
Son ana kadar evde gecirme taraftariyim ama benim panik atak bir esim var oda beni 1 hafta onceden hastaneye birakma taraftari :)) nasil olacak bilmiyorum

Ben de sendenim canım soruyorlar korku var mı diye yoo diyorum millet şaşırıyor :)) inşallah korkmayız ve gerçekten de korkulacak bişey de yokmuş diyebiliriz doğum sonrası da
Aynen ya bana da soruyorlar surekli onu diyorum zerre korkum yok :))) insallah dogum sonrasi da ayni fikirde olurum diyorum :)) o sanci vurunca ben yapamayacagim demeyeyimde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…