2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun kuzum nasıl düştün benim de en korktuğum şeydir o
Merdivenlerden cok ciddi degil canim oyle ayagim kaydi oturdum gibi oldu canimda pek yanmadi ama herkes bir agizdan hastaneye git deyince mecbur gittim once acikliga bakiyolar sonra nstye aliyolarmis boyle bir durumda sukür bir sorunumuz yok benim bozulan psikolojim dısında

Ben de kış için aldıklarımı hep 9-12 aldım
Bana genel itibariyle surekli kiyafetleri büyük al diyorlar ısrarla bende 9 12aldim bu aldiklarimi hem uzun kollu rahat rahat giyer. Yani 3 6 falan cok almiyorum yada 0 3 aylik dogrumu yapiyorum.hic bilmem tabi :)) bizim cocuk herseyi büyük büyük giyecek saniyorum :))

rahat etmek için normal bi pijama takımı alıp, resim de güzel çıksın diye gecelikli sabahlıklı takım düşünüyorum ben aslında ama fikirler önemlii :)
Bende ayni seyi istiyorum canim :)) ama aradigim gibi birsey bulamadim hiç :// son aya kadar beklicem birde acaba kac kilo olacağım diye

Doğru söylüyorsun canım bende bundan sonra her ay istiyim ozaman bişeyleri bahane edip :)

Benim ilk 3 ayim tehlikeliydi ozeldeki doktorum calisiyorsan eger sana rapor yazacagim haftalik olarak demisti birde sen serklaj oldun saniyorum senin degil calismak surekli dinleniyor olman gerek canim hic uzulme streste yapma ozelde bir doktor varsa git hemen yazarlar rapor 15 gun nasil beklicesinki boyle durumlarda acilde bile rapor yaziyorlar hatta saglik ocagi bile yaziyor isini birakma sansin yoksa eger bunlari dene canim isyerin seni isten atamaz devlette rapor vermek zorunda sana gicik bir doktor gelmis saniyorum

Ben ilk 10 gün giymelik 0-3 ay tulum aldım tek parça olsun zaten ufak olacakları için giydirmek de kolay olur .
İlk 10 günden sonra bulunduğum il sıcak olduğu için kısa kollu kısa tulumlar alıcam kısmetse onları 3-6 ay almayı düşünüyorum çünkü 0-3 çok gereksizmiş öyle diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…