2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben yazin giydirmek icin aldigim sortlu takimlari 6 9 aldim cünkü arkadasin bebesi 4 aylik ama suan 7 ayliklari giyiyor hem buyük olsun kücük olmasin kafasi iste :))

Benim de enfeksiyon çıktı ya toz verdi daha önce de vermişti ama geçmemiş çok akıntım var benim anlamıştım .

Son ana kadar evde gecirme taraftariyim ama benim panik atak bir esim var oda beni 1 hafta onceden hastaneye birakma taraftari :)) nasil olacak bilmiyorum
Ne güzel en büyük hayalimdi panik atak bi koca çünkü benimkine aşkım ev yanıyo desem boşver yansın der o derece

Canim.bu set nasilmis bilgin varmi.bana chicco onerdiler ?
Canım hiç bilgim yok sadece 120 lira ebebekte baya düştüğünü görünce söyliyim dedim ben almadım çünkü burun aspiratörü ve ateşölçer almıştım gerek duymadım ayrı ayrı alıcam artık diğerlerini,

Sorma iste begendiremiyorsun heryere de gitmiyor onlarda artik :)) epey buyumus oglun onun kres yasi gelmis artik :)) hic degilse biri gitse bile biraz soluklanacak vaktin olur canim. Icerdekini de dusunmen lazim
Aynen cnm bakalim esimle konusiyoruz endiseliyim biraz ya cocugum durmazsa ya oyle ya böyle diye ayyy pimpirikli bi anne oldum ciktim ya :-D

Bununla geçmiş olsun diyelim canım benim Allah beterinden korumuş... Neyse sıkma canını anniş bebiş iyi sen iyi gerisi mühim değil :)

Aynen ya bana da soruyorlar surekli onu diyorum zerre korkum yok :))) insallah dogum sonrasi da ayni fikirde olurum diyorum :)) o sanci vurunca ben yapamayacagim demeyeyimde :))
Hahahahahaha inşallah öyle olmayız Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla doguralım inşallah

E nabızdan yapılan tüm tahliller görünüyo diye biliyorum. Benim özelde yaptırdıklarım da görünüyo çünkü
Perşembe günü gidicem canım yüz yüze konuşuruz o zaman öğrenirim. Allah korusun enfenksiyonda önemli diyolar erken doğuma yol açıyo falan diye valla korkuyorum az önce bebek aşağıdan bi vurdu idrar keseme bi anda bişeyler akcak sandım suyum falan gelirse naparım dedim kendi kendime allah bebişlerimizi korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…