Ben ilk 10 gün giymelik 0-3 ay tulum aldım tek parça olsun zaten ufak olacakları için giydirmek de kolay olur .
İlk 10 günden sonra bulunduğum il sıcak olduğu için kısa kollu kısa tulumlar alıcam kısmetse onları 3-6 ay almayı düşünüyorum çünkü 0-3 çok gereksizmiş öyle diyolar
Ben yazin giydirmek icin aldigim sortlu takimlari 6 9 aldim cünkü arkadasin bebesi 4 aylik ama suan 7 ayliklari giyiyor hem buyük olsun kücük olmasin kafasi iste :))
Doktorun sekreteri aradı allaha şükür şekerim normal çıkmış ama idrar vermiştim onda enfenksiyon çıkmış hap verdi doktor haftaya tekrar gidicem sonuca bakmaya inşallah çok yüksek değildir hapta antibiyotik değildir inşallah ygmr_izm
Hayırlısı olsun inşallah hep hayalimdi iki kız annesi olmak :) ama şimdide oğluşa alıştım sanırım ikinci oğluş olsada yabancılık çekmem ama tabi kız olmasını daha çok isterim :)
Son ana kadar evde gecirme taraftariyim ama benim panik atak bir esim var oda beni 1 hafta onceden hastaneye birakma taraftari :)) nasil olacak bilmiyorum
Canım hiç bilgim yok sadece 120 lira ebebekte baya düştüğünü görünce söyliyim dedim ben almadım çünkü burun aspiratörü ve ateşölçer almıştım gerek duymadım ayrı ayrı alıcam artık diğerlerini,
Sorma iste begendiremiyorsun heryere de gitmiyor onlarda artik :)) epey buyumus oglun onun kres yasi gelmis artik :)) hic degilse biri gitse bile biraz soluklanacak vaktin olur canim. Icerdekini de dusunmen lazim
Kızlar bu aralar bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum.
Hatta böyle dışarıdan bile fark ediliyor.
Eşim ilk kez şahit oldu gördü çok şaşırdı çok mutlu oldu..
17 gün oldu gideli doktoruma bir an önce tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum..
Merdivenlerden cok ciddi degil canim oyle ayagim kaydi oturdum gibi oldu canimda pek yanmadi ama herkes bir agizdan hastaneye git deyince mecbur gittim once acikliga bakiyolar sonra nstye aliyolarmis boyle bir durumda sukür bir sorunumuz yok benim bozulan psikolojim dısında
Aynen ya bana da soruyorlar surekli onu diyorum zerre korkum yok :))) insallah dogum sonrasi da ayni fikirde olurum diyorum :)) o sanci vurunca ben yapamayacagim demeyeyimde :))
Perşembe günü gidicem canım yüz yüze konuşuruz o zaman öğrenirim. Allah korusun enfenksiyonda önemli diyolar erken doğuma yol açıyo falan diye valla korkuyorum az önce bebek aşağıdan bi vurdu idrar keseme bi anda bişeyler akcak sandım suyum falan gelirse naparım dedim kendi kendime allah bebişlerimizi korusun inşallah