2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bunu migrostan aldım bugün 20tl. Bebeğimin dolabının içini düzenlemek için gördükçe alırım. Bitane kalmıştı orda. Bence ıygun ve kullanışlı

Eklentiler

• AD3CDFBC-27AB-4C05-BE21-7EEF28A425C1.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 986CBE7F-2751-4799-B746-884E001DF04F.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 57
Bununla geçmiş olsun diyelim canım benim Allah beterinden korumuş... Neyse sıkma canını anniş bebiş iyi sen iyi gerisi mühim değil :)
Aynen gecmis gitmis olsun insallah bugün ilkdefa bizimki oyle bir tekmeliyorki simdi ne demek istediklerini anladim pit pit degil bayagi vuruyor :))

Burun aspiritorunu otribebe alicam ben ates olcerde beurere bakiyorum ama yinede boyle bir set almak istiyorum ya:)

Ne güzel en büyük hayalimdi panik atak bi koca çünkü benimkine aşkım ev yanıyo desem boşver yansın der o derece
Canim bence ne dua ettigini iyi düsün bak :)) acil bir durum oldugunda senle bayilan degil seni tasiyacak birine ihtiyacin oluyor ben bayilinca bizimki benden once bayiliyor saolsun :)) keske bizimkide biraz bosver yansın dese yokmu bunlarin ortalari acaba :))

O ayak izini nasıl aliyorsun acaba ? Kendin mi yapıyorsun cerceveleri bende gormedim hic acikcasi arastirmak lazim :)
Böyle hamur gibi bir şeye bastırıp şekil alınabiliyor ali expreste hediye kısmında vardı canım atyım :)
TRY 146.81 | 3D Bebek Hatıra Seti El Izi Ayak Izi Yumuşak Kil Fotoğraf Çerçevesi Yenidoğan Zarif Süslemeleri Süs Baskı Keepsake Bebek Bakımı
https://s.click.aliexpress.com/e/cCUZALGy

Ugrastirici birseye benziyor bidr pahalıymış bu ya :))

Ay maşallah 41 kere çok tatlı

nasıl bir güzellik maşallah

Ay maşallah subhanallah prensese çok tatlıymış

Oyyyy maşallah çok tatlı kızınız

Ya MâşâAllah subhanAllah Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun İnşâAllah benim kızımda böyle tatlış olur
Hepiniz sağolun :) amiiin .rabbim sag salim yavrularimiza kavustursun
Hayırlısı olsun inşallah hep hayalimdi iki kız annesi olmak :) ama şimdide oğluşa alıştım sanırım ikinci oğluş olsada yabancılık çekmem ama tabi kız olmasını daha çok isterim :)
Rabbim gönlündekini de nasip etsin insaAllah saglikla sihhatle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…