Canim bence ne dua ettigini iyi düsün bak :)) acil bir durum oldugunda senle bayilan degil seni tasiyacak birine ihtiyacin oluyor ben bayilinca bizimki benden once bayiliyor saolsun :)) keske bizimkide biraz bosver yansın dese yokmu bunlarin ortalari acaba :))
Hahah yoktur kesin ben şeker yüklemesi yaptırırken bayılcam ben galiba tansiyonum düştü hemşireye söyle tansiyomu ölçsünler çok kötüyüm dedim bişey olmaz sakin ol dedi sadece
Bana benzeyen iki yeri var kizimin
Biri gözlerinin rengi... Benim gozlerimin large boyutu kiziminkiler birde saç rengini benden miras aldı
Yüzü esime daha cok benziyor
Hahah yoktur kesin ben şeker yüklemesi yaptırırken bayılcam ben galiba tansiyonum düştü hemşireye söyle tansiyomu ölçsünler çok kötüyüm dedim bişey olmaz sakin ol dedi sadece
Bana benzeyen iki yeri var kizimin
Biri gözlerinin rengi... Benim gozlerimin large boyutu kiziminkiler birde saç rengini benden miras aldı
Yüzü esime daha cok benziyor
Kızlar bu aralar bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum.
Hatta böyle dışarıdan bile fark ediliyor.
Eşim ilk kez şahit oldu gördü çok şaşırdı çok mutlu oldu..
17 gün oldu gideli doktoruma bir an önce tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum..
Benim nerdeyse 5 hafta olacak doktora gideli :)) gün sayiyorum suan carsamba randevum :)) bugün bizimki de guclu bir tekme atti oglusum sasirtti annesini :)
Canım seninle aynı durumda olan bir arkadaşım iki hamileliğini de raporlu geçirdi özel doktor ile. Bi kere senin dikişin atılmış senin durumunun adı konulmuş çok sinirlendim. Özeldeki doktorunun vermesi lazım senin çalışmaman lazım.
Benim ilk 3 ayim tehlikeliydi ozeldeki doktorum calisiyorsan eger sana rapor yazacagim haftalik olarak demisti birde sen serklaj oldun saniyorum senin degil calismak surekli dinleniyor olman gerek canim hic uzulme streste yapma ozelde bir doktor varsa git hemen yazarlar rapor 15 gun nasil beklicesinki boyle durumlarda acilde bile rapor yaziyorlar hatta saglik ocagi bile yaziyor isini birakma sansin yoksa eger bunlari dene canim isyerin seni isten atamaz devlette rapor vermek zorunda sana gicik bir doktor gelmis saniyorum
Malasef kızlar özel de vermek istemiyor riskli gebe gören devlet hastanesi bile vermezken özelde ki doktor 10 günlük rapor yazdı oda onaylanırken sorun oldu devletteki rapor açık kalmış dediler koştur koştur devlete gittim doktor dışında kalkmaya korkan 2 aydır evden çıkmayan ben 2 gündür hamile olduğunu unuttum koşuyorum başıma bişi geldiğinde kimsede umursamıcak işte hayatımız bukadar ucuz
Benimkide girmem diyor hastane korkusu var baya evlenirken evraklar için zor kan aldırdı sağlık ocağına gittik tam kan alıncak midem bulanıyo kuscam dedi çıktı ama bellide olmaz doğum videoları izledikçe biraz cesaretleniyo. Eğer ablam burda olursa o girer doğuma o baya soğuk kanlıdır beni cesaretlendirir ama olmazsa eşim olsun isterim yanımda
Benim nerdeyse 5 hafta olacak doktora gideli :)) gün sayiyorum suan carsamba randevum :)) bugün bizimki de guclu bir tekme atti oglusum sasirtti annesini :)
Artık tekme diyebiliyoruz çünkü güçlü güçlü vuruyor sıpalar :))
Ya sen 5 hafta nasıl dayandın ben katiyen dayanamıyorum ama işte şimdi harwketlerde olunca en azından içim rahat sağlıklı diyorum
Artık tekme diyebiliyoruz çünkü güçlü güçlü vuruyor sıpalar :))
Ya sen 5 hafta nasıl dayandın ben katiyen dayanamıyorum ama işte şimdi harwketlerde olunca en azından içim rahat sağlıklı diyorum