2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahah yoktur kesin ben şeker yüklemesi yaptırırken bayılcam ben galiba tansiyonum düştü hemşireye söyle tansiyomu ölçsünler çok kötüyüm dedim bişey olmaz sakin ol dedi sadece

Maşalahhhh kızına aşık oldum gözleri kime benziyor benim de kızımın gözleri böyle olsa yaa adı nee
Bana benzeyen iki yeri var kizimin
Biri gözlerinin rengi... Benim gozlerimin large boyutu kiziminkiler birde saç rengini benden miras aldı
Yüzü esime daha cok benziyor

Kızlar bunu migrostan aldım bugün 20tl. Bebeğimin dolabının içini düzenlemek için gördükçe alırım. Bitane kalmıştı orda. Bence ıygun ve kullanışlı
Organizerler gercekten hayat kurtarici ben besik almaya gittigimde ikeaya bakacagim ama buda guzelmis fiyat neydi ?

Hahah yoktur kesin ben şeker yüklemesi yaptırırken bayılcam ben galiba tansiyonum düştü hemşireye söyle tansiyomu ölçsünler çok kötüyüm dedim bişey olmaz sakin ol dedi sadece
Buda kötüymüs ama obur turlusude kotü ya ben bayilcam desem ortaligi birbirine katar sonrada kendi bayilir saniyorum

Benim nerdeyse 5 hafta olacak doktora gideli :)) gün sayiyorum suan carsamba randevum :)) bugün bizimki de guclu bir tekme atti oglusum sasirtti annesini :)

Malasef kızlar özel de vermek istemiyor riskli gebe gören devlet hastanesi bile vermezken özelde ki doktor 10 günlük rapor yazdı oda onaylanırken sorun oldu devletteki rapor açık kalmış dediler koştur koştur devlete gittim doktor dışında kalkmaya korkan 2 aydır evden çıkmayan ben 2 gündür hamile olduğunu unuttum koşuyorum başıma bişi geldiğinde kimsede umursamıcak işte hayatımız bukadar ucuz

Ben bayilirim beni alirsan dedi zaten birde bizimkini kan tutuyor tek girerim daha iyi benle mi ugrascaklar adamla mi ? :)) sen alicakmisin doguma ?
Benimkide girmem diyor hastane korkusu var baya evlenirken evraklar için zor kan aldırdı sağlık ocağına gittik tam kan alıncak midem bulanıyo kuscam dedi çıktı ama bellide olmaz doğum videoları izledikçe biraz cesaretleniyo. Eğer ablam burda olursa o girer doğuma o baya soğuk kanlıdır beni cesaretlendirir ama olmazsa eşim olsun isterim yanımda

Benim nerdeyse 5 hafta olacak doktora gideli :)) gün sayiyorum suan carsamba randevum :)) bugün bizimki de guclu bir tekme atti oglusum sasirtti annesini :)

Artık tekme diyebiliyoruz çünkü güçlü güçlü vuruyor sıpalar :))
Ya sen 5 hafta nasıl dayandın ben katiyen dayanamıyorum ama işte şimdi harwketlerde olunca en azından içim rahat sağlıklı diyorum

Hareket ediyormus ya annesi ne güzel iste aklin takilmaz boylelikle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…