2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ahahahahahah oda mi korkuyor :)) biz korksak ne olacakti acaba :)) brn kimseyi istemiyorum tek girmeyi planliyorum Allah nasip ederse :)

Insan hayati bu ülkedeki en ucuz seylerden biri maalesef :// calisma zorunda degilsen birak isi canim ya baska biri yaninda gelsin en azindan herseye sen kosturma

Ahahahahahah oda mi korkuyor :)) biz korksak ne olacakti acaba :)) brn kimseyi istemiyorum tek girmeyi planliyorum Allah nasip ederse :)
Hastane konularında korkaktır :) bende sanki biri bana cesaret verse daha iyi olur diye düşünüyorum inşallah o gün hızlıca geçer ve biter hayırlısıyla

Yaa kıyamam çok üzüldüm durumuna,bende aynı şekilde hamileliğimin 10. haftasından beri raporlu geçiriyorum.özeller 10 günlük veriyorlar devlette problem yapıyor.üniversitede hocaya gidiyorum 1 ay heyet yazıyor her gittiğimde belki öyle bi imkanın varsa orda hallederler.durumun çok ciddi hiç kalkmaman lazım senin :/

freyahel canım gittin mi bugün doktora? Ne diyor kasılmalar için? Şeker yüklemesi de yapıldı mı
Evet gittim : )rahim agzina bakti normal dedi yalanci kasilmalar magnezyumu gunde 2 defa alacagim gun icinde de bol bol dinleneceğim .seker yuklememde cok sukur iyi cikti

freyahel nasilsin canim seker yuklemen nasil gecti ? Birde kasilma vs biseyler okudum bebis nasil ?
Iyim sericim : )berbat bir tadi olsada tek degildim buradan arkadasimla karsilikli ictik ama tabi ac kalmak kac saat boyunca midemi bulandirdi birazcik.sonucuda iyi cikti.
Bebek iyi buyuyor kasilmalr icinde normal dedi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim

Evet gittim : )rahim agzina bakti normal dedi yalanci kasilmalar magnezyumu gunde 2 defa alacagim gun icinde de bol bol dinleneceğim .seker yuklememde cok sukur iyi cikti
Canım çok sevindim iyi çıkmasına zorlanmadınmı içiceği içerken ben galiba biraz fazla hassasmışım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…