Benimkide girmem diyor hastane korkusu var baya evlenirken evraklar için zor kan aldırdı sağlık ocağına gittik tam kan alıncak midem bulanıyo kuscam dedi çıktı ama bellide olmaz doğum videoları izledikçe biraz cesaretleniyo. Eğer ablam burda olursa o girer doğuma o baya soğuk kanlıdır beni cesaretlendirir ama olmazsa eşim olsun isterim yanımda
Malasef kızlar özel de vermek istemiyor riskli gebe gören devlet hastanesi bile vermezken özelde ki doktor 10 günlük rapor yazdı oda onaylanırken sorun oldu devletteki rapor açık kalmış dediler koştur koştur devlete gittim doktor dışında kalkmaya korkan 2 aydır evden çıkmayan ben 2 gündür hamile olduğunu unuttum koşuyorum başıma bişi geldiğinde kimsede umursamıcak işte hayatımız bukadar ucuz
Insan hayati bu ülkedeki en ucuz seylerden biri maalesef :// calisma zorunda degilsen birak isi canim ya baska biri yaninda gelsin en azindan herseye sen kosturma
TRY 25.19 39% İndirim | Yenidoğan Bebek Aylık Büyüme Milestone Battaniye kundak battaniyesi Mektup Karikatür Baskı Arka Plan Fotoğraf Prop Bebek Banyo Havlu https://s.click.aliexpress.com/e/DedVsGV91
TRY 25.19 39% İndirim | Yenidoğan Bebek Aylık Büyüme Milestone Battaniye kundak battaniyesi Mektup Karikatür Baskı Arka Plan Fotoğraf Prop Bebek Banyo Havlu https://s.click.aliexpress.com/e/DedVsGV91
Malasef kızlar özel de vermek istemiyor riskli gebe gören devlet hastanesi bile vermezken özelde ki doktor 10 günlük rapor yazdı oda onaylanırken sorun oldu devletteki rapor açık kalmış dediler koştur koştur devlete gittim doktor dışında kalkmaya korkan 2 aydır evden çıkmayan ben 2 gündür hamile olduğunu unuttum koşuyorum başıma bişi geldiğinde kimsede umursamıcak işte hayatımız bukadar ucuz
Yaa kıyamam çok üzüldüm durumuna,bende aynı şekilde hamileliğimin 10. haftasından beri raporlu geçiriyorum.özeller 10 günlük veriyorlar devlette problem yapıyor.üniversitede hocaya gidiyorum 1 ay heyet yazıyor her gittiğimde belki öyle bi imkanın varsa orda hallederler.durumun çok ciddi hiç kalkmaman lazım senin :/
Evet gittim : )rahim agzina bakti normal dedi yalanci kasilmalar magnezyumu gunde 2 defa alacagim gun icinde de bol bol dinleneceğim .seker yuklememde cok sukur iyi cikti
Iyim sericim : )berbat bir tadi olsada tek degildim buradan arkadasimla karsilikli ictik ama tabi ac kalmak kac saat boyunca midemi bulandirdi birazcik.sonucuda iyi cikti.
Bebek iyi buyuyor kasilmalr icinde normal dedi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim
Evet gittim : )rahim agzina bakti normal dedi yalanci kasilmalar magnezyumu gunde 2 defa alacagim gun icinde de bol bol dinleneceğim .seker yuklememde cok sukur iyi cikti