2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kasılman mı vardı canım nerde hissediyordun ağrını
Agri degil.kasilmalar oluyor.ama.bu haftalarda baslarmis zaten yalanci kasilmalar.
Hani karnimin bir tarafi top gibi oluyor ve gevsiyor sonra
Sanki bebek toplanmis orada hissi gibi ama degil tabi kasilma iste.

Evet canım atlattık şükür :) önemli olan sonucun iyi çıkmasıydı oda iyi çıkmış. Bebiş nasıl yüzünü görebildiniz mi :))
Tam onden olmasada evettt bu defa yuzunun fotoğrafı var nihayet.: )))cok şükür bebekte iyi.artik testler tahliller tamamlandi rutin kontroller bol dinlenme zamani ins simdiden sonrada hepimiz sorunsuz sıkıntısız hazirliklarimizi bitiri gun tamamlariz : )

Insallah temiz sonuclarla gel canim benimde carsamba randevum var ikimizde guzel haberler alalim insallah

Az kalmis canim heyecan doruktadir senin simdi :))
evet canım az kaldı bayada stres bastı herşeyden Allahtan Rabbim ne derse o İnşâAllah sağlıklıdır yavrum çok bekledik biz bu minnağı
Seninde az kalmış canım Rabbim ikimizide selamete çıkarsın İnşâAllah güzel haberlerle gelelim evimize

Kızlar ben çok açık yardım istiyorum
10 gündür adetim gecikti test yaptım bir saat sonra bir çizgi belirmis daha öncede test çok yaptım ilk defa bu kadar çok belirgin oldu bir saat içerisinde resmi atıyorum yardım edin lutfenn

Eklentiler

• IMG-20190214-WA0031.webp
    15 KB · Görüntüleme: 63
Sabah ilk idrarinla tekrar yap istersen 10 dakika sonrasi cikan sonuclar gecersiz diye biliyorum

İnşallah canımm hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur :)

Bence hamilesin canım çok net çıkmış çizgi :)

Agri degil.kasilmalar oluyor.ama.bu haftalarda baslarmis zaten yalanci kasilmalar.
Hani karnimin bir tarafi top gibi oluyor ve gevsiyor sonra
Sanki bebek toplanmis orada hissi gibi ama degil tabi kasilma iste.
He benim tek taraflı çok yürüyünce oluyor da dedim acaba öyle bir şey mi

Canım hevesini kırmak gibi olmasın inş gebesindir ama ilk 10dk içerisindeki sonuçlar gecerli oluyor zaten yazar da kullanma kağıdında

Yarın başka bir testle daha tekrarlayın.
Bazı markalar var nefret ediyorum bi iki defa başıma geldi yarım saat bi saat sonra baya çizgi çıkıyordu ertesi gün başka test yapınca hayal kırıklığı. İnşallah hamilesindir

Reactions: As3
Amin canim benim.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…