2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar yarin seker yuklemem var. Gece 12 den sonra bisey yiyip icmiyorum de mi
Bisey yemesem olur da suzuluktan mahvolucam
Su icebiliyorsun,sadece yemek yasak!
Suyu glikoz aldıktan sonra içmiyorsun canım.
Ve de 12 değil 10 dan sonra yemeği kesmen gerekiyor.
Bana öyle söylediler.

Kızlar bugün doktora gittim..

577 gr 28 cm olmuş haftasına göre uyumlu rahim ağzı uzun ve erken doğum riski yok dedi şükürler olsun..
Aldığım kiloya çok şaşırdı 5,5 kilo almışsın 20 günde , biraz dikkat etmelisin dedi..

Şeker yükleme yapmıyoruz onun yerine ben şekerimi ölçeceğim aletle..Bir kaç gün bakacağız..
Şeker genetik olarak ailemde yol ailecek hepimiz zayıfız ..
Birde ben doktora iki kere sordum ama uykulu olduğum için tam anlamadım bu şeker testini nasıl yapacağımı..
Sabah ilk lokmanı ye 1 saat sonra bak dedi gibi hatırlıyprum.. Adama yine sorsam ne salak iki kere anlattım diyecek

Eklentiler

• 73D24E4D-A2B2-4F67-99B1-EDCB9DB015E2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 176
  • C02D4F00-8A4B-4B58-8B27-D8773CBF4308.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 167
Kızlar Merhaba
Bugün kan tahlili sonuçlarım çıktı.Doktorumla görüştüm ,herşey çok güzel ama bende çok az miktarda tiroid çıktı.Doktorum da çok az bir miktar,endişelenmene gerek yok dedi.Ama yine de endişelendim,var mı böyle birşey yaşayan

Ben de zorlandım şeker yüklemesinde korkttum hatta kötü olunca dedim şekerim fırladı kesin.şükür güzel geldi.dr en iyisini yorumlar bu yükleme için normalde olabilir.

maşallah canım bizde de durumlar böyle benim karnım daha bi yuvarlak sankiEki Görüntüle 2237349
Evet canım bide seninki baya yukarda benimkine baksana çok aşağıda hatta geçen gece bi hareket etti elimle ölçtümde göbek deliğimden bi karış aşağıdaydı allah korusun nerdeyse çıkmak üzere dedim kendi kendime

geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesinde tansiyon da yüksek oluyor öyle bir sıkıntın var mı. Bu bebişlerin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor o yüzden sat a göre düşünmek lazım :)

Allahım yüzünü nasıl kapatmış yaa yerim ben onuu maşallah

canım benim biraz bacak boyum uzun üst bölgem kısa o yüzden çok yukarda duruyor bide değişiyor bazen yürüyünce falan bi bakıyorum karnım aşağı düşmüş resmen bazende böyle yukarı çıkıyor ama başından beri bende aşağıdan çıkacakmış gibi hissediyordum hep şu son 1 haftadır sağ kaburgama doğru vurmaya başladı sanırım dönecek artık yada döndü bana şu an çapraz duruyor gibi geliyo

Dönmüş olabilir canım ne zaman gidicektin doktora? Son zamanlarda böyle altta olsa kafama takmam doğum kolay olur işte ne güzel derimde şimdi yukarda olsaydı korkuyorum bişey olucak diye :/

Dr un endiselencek durum yok dediyse öyledir bilgim yok bu konuda canım iyi bir hastanedesin.endişe bence.

Dönmüş olabilir canım ne zaman gidicektin doktora? Son zamanlarda böyle altta olsa kafama takmam doğum kolay olur işte ne güzel derimde şimdi yukarda olsaydı korkuyorum bişey olucak diye :/
haftaya gidicem, yok canım olmaz bir şey ya benimde aşağıya iniyor geçen bi indi dedim noluyo karnım bildiğin düştü uzandım biraz falan düzeldi bebeğin pozisyonundan dolayı da oluyo baya aşağı vuruyodu benimde göbek deliğinin altında hep kasığımdan bile aşağı geliyodu hala daha öyle ama yukarlarada da vurmaya başladı son zamanlarda

geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesinde tansiyon da yüksek oluyor öyle bir sıkıntın var mı. Bu bebişlerin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor o yüzden sat a göre düşünmek lazım :)
Valla doktor 6 ya giriyorsun dedi daha 5 aylığız öyle önden gidenlerde erken olma ihtimali olabiliyormu ki :) ara ara baş dönmeleri burun kanaması da oliyor ama bilmiyorum tansiyonum hep düşer normalde ondan bakması bu ay doktor belki perşembe baktırır

Geçmiş olsun canım bi sıkıntı mı oldu ben kaçırdım galiba. Dikkat et kendine
Doktorum suyun gelmıs dedi camasırımdaki islaklıktan dolayı
Aynı şekilde ultrasona da bakınca
Bana istirahat verdi
İşten izine ayrıldım evden çalışıyorum
Yolu yasakladı araba kullanmayı vs
Bugün başka dr a gittim
Bebeğin suyu gayet iyi o gelen ıslaklık da akıntı dedi
Allak bullak oldum

İnşallah benimde çıkar canım bebişlerimiz zamanında hayırlısıyla doğarlar inşallah

Benim bebiş de öyle
Geçen hafta alttan çıkacak sandım :)
Genelde asagıda takılıyor ama senin dediğin gibi bir haftadır falan yukarılarda da hissediyorum
Aşağıdan olunca tekmesi hareketi baya zor oluyor bana

Ben şöyle bi tavsiye vereyim sana. Bence evden işlerini yürütebiliyosan eğer böyle devam et hem gerçekten uzun yol hamileler için çok iyi değil hemde 6 aylık oldunuz zaten şurda kaldı 3 ay doğumdan sonra devam edersin nasılsa kendi işinmiş. Ama doktor konusunda da hatırlıyosan eğer cinsiyet tahmininde çok zor bulunmuştu doktorun bende ben olsam değiştirirdim demiştim. Şimdi gene aynı şeyi söylüyorum en son gittiğin doktor baya ilgiliymiş ona devam et bence, evet tüp bebek doktorunda önemli haklısın ama bazı doktorlar tüp bebek sürecinde çok iyidir bazıları ameliyatlar konusunda bazıları gebe takibi konusunda vs. Gene allah korusun ters bi durum olursa gidersin doktoruna ama şuan sağlıklı bi hamilesin herşey yolunda o yüzden başka doktora gitmen gayet doğal :) fikrimi söyledim tabiki gene sen daha iyi bilirsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…