2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yeni gittiğim doktorla ilgili de kötü yorumlar okudum
Yenidoğan ünitesi yetersizmiş
Bebek’te sıkıntı olanlar olmuş başka hastanelere sevk oluyormus
Ölen bebekler bile olmuş
Hatta bu doktor ilgilenmemiş hiç
Benim gittiğim hastane iyi bir hastane
İki kere ameliyat oldum orda memnun kaldım
Kendi dr um yapmıstı işlemi ağrım sancım hiç olmadı
Acaba diyorum bugün suyun iyi dedi ya doktor
4 gündür hep yatıyorum ondan mi toplandım
Çünkü sağlık ocağındaki doktor da çamaşıra gelen ıslaklık için evet su dedi

Bence siz iyi bi kadın doğumcu
Bulup ona devam edin

Bende tüp bebekle 3.denememde hamile kaldım ama

Devlet hastanesine her hafta gidiyorum
Cok iyi ilgileniyolar çok tatlilar
Tedviyle oldugunu bildikleri icin dahada ilgili oluyorlar

Ve ücretsiz olduğu içinde özledikçe aklıma bişey takildikça gidip her hafta görüyorum kuzumu

Özelde bütçem el vermez her hafta gidip görmeye

Ayda 1 kerede gitmek istemiyorum çok uzun geliyor bana

Devlete bir kere gittim
Ultrasonu çok kötü idi
Hiçbirsey görmedim
Bende ilkinde kaldım
İşte o bakımdan hala tüp bebek doktoruma gidiyorum

6 yı doldurmuş oluyoruz zaten 25 haftalıkken o yüzden demiştir bu ay olayı kafa karıştırıyor zaten hafta olarak ne kadar ilerde anlamadım :) zaten gebelik zehirlenmesinin belirtileri tansiyon ödem ve idrarda protein canım aslında sonuçların hemen çıksa iyi olurmuş biraz uzun geldi bana

İnşallah benimde çıkar canım bebişlerimiz zamanında hayırlısıyla doğarlar inşallah
inşallah canım önemli olan rahim boyu açıklık falan olmaması zaten onun dışında nerde rahat ederse öyle duruyor yaramazlar :) doktor bir şey demdiyse pozisyondan dolayıdır zaten :)

aynen hele idrar torbasına falan vurunca zıplatıyor insanı :) ama öbür türlü de mideye kaburgalara gelecek oda zor :)

benim de çok su gibi akıntım olur ya ama hamileliktrn önce de oluyordu arada üşütünce bide su gelirse ara ara sızmaya devam edermiş öyle okumuştum öyle bir çamaşır ıslanması ile kalmazmış zaten onu anlamak için ped falan koyuyorlar bebeğin suyuysa rengi falan değişiyormuş 4 günde su çoğalmaz diye düşünüyorm ya bi geldimi ara ara sızarmış çünkü ilk gittiğin doktor da hem suyun gelmiş diyor hemde sıkıntı yok demiş anlamadım gitti valla

Başkalarının dediklerine tamamen inanmamanı tavsiye ederim..

Pedin üstü nemli oluyor, bazen renksiz bazen çok hafif sarı gibi ama az geliyor. Günde 2-3 kere değiştiriyorum nolur nolmaz diye. Normal bence bu kadar akıntı. Hamile değilken de böyleydi bende.

Benim de ilk haftalarda çıktı hamileliğim boyunca ilaç kullanıcam canım . 2.5 olmasını isterlermiş değerin benim 3 çıkmıştı cok yüksek değil endişelenme ama ilacını kullan dedi senin kaç çıktı

Aynen valla. Bende kimseyi gormek istemiyorum. Aciklama yapmaktan yoruldum. Diyorum ki bu haftalarda degil 30 haftaya yaklasinca karnin yamulcak kadar belli olur diyorum yok senin gibiydim diyor. daha neler duycam merak ediyorum..

Degisir o 2.gebelik karnin bolgesinde ki yag orani bebegin ve plesantanin yerlesme acisi vs vs vs.
Takma kafana hamile.moral bozuculari hepimizin etrafinda var
Doktor bile normal derken cevremdekilere anlatamamam beni yoruyor valla. Aslinda aciklama yapmasam daha iyi bende hata. Bu haftalarda kayip yasadim korkarak gidiyorum doktora arkadaslarimla bu laflarla yardimci oluyor sagolsunlar..

Günaydın mesajı yeni gördüm. Evet okulda nöbetten muaf olmak için rapor istiyorlar. 24+0 olunca doktor. 24 haftalık tek canlı gebelik izlenmiştir şeklinde rapor yazdı idareye teslim edince muaf oldum.

Saçmalamis o kişi
Bu haftalarda hafif tik tik
O dedigi son haftalar hafizakaybi olmus bence o kiside yanlış hatirliyo
10 kere soyledi artik. Yanlis hatirliyorsun belki 28 den sonradir falan diyorum yok boyleydim diyor. Senin oglan tembel demekki hareket etmiyor diyo. Bogazlicam yakinda o olcak:)

Bunu hiç duymamistim, benim de aklımda olsun, ben teşekkür ederim fıstık.

Kuzuya bak sen, eliyle yüzünü kapatıyor bir de masallah:). Yüzleri net belli artık. Ultrason ışığı mi geliyor bu bebelere, böyle kapatıyorlar yüzlerini:)?
Şeker komsuundaki yönelimi farklı ama güzelmiş, tuttum:)

Elbisen de çok tatliymis, çok güzel tasimissin bence. Ben de seninle aynı kiloları aldım ama ben 64 ile başlamıştım:). Sen zayıf baslamissin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…