- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Yeni gittiğim doktorla ilgili de kötü yorumlar okudumBen şöyle bi tavsiye vereyim sana. Bence evden işlerini yürütebiliyosan eğer böyle devam et hem gerçekten uzun yol hamileler için çok iyi değil hemde 6 aylık oldunuz zaten şurda kaldı 3 ay doğumdan sonra devam edersin nasılsa kendi işinmiş. Ama doktor konusunda da hatırlıyosan eğer cinsiyet tahmininde çok zor bulunmuştu doktorun bende ben olsam değiştirirdim demiştim. Şimdi gene aynı şeyi söylüyorum en son gittiğin doktor baya ilgiliymiş ona devam et bence, evet tüp bebek doktorunda önemli haklısın ama bazı doktorlar tüp bebek sürecinde çok iyidir bazıları ameliyatlar konusunda bazıları gebe takibi konusunda vs. Gene allah korusun ters bi durum olursa gidersin doktoruna ama şuan sağlıklı bi hamilesin herşey yolunda o yüzden başka doktora gitmen gayet doğal :) fikrimi söyledim tabiki gene sen daha iyi bilirsin canımm
Bence siz iyi bi kadın doğumcuDoktorum suyun gelmıs dedi camasırımdaki islaklıktan dolayı
Aynı şekilde ultrasona da bakınca
Bana istirahat verdi
İşten izine ayrıldım evden çalışıyorum
Yolu yasakladı araba kullanmayı vs
Bugün başka dr a gittim
Bebeğin suyu gayet iyi o gelen ıslaklık da akıntı dedi
Allak bullak oldum
Devlete bir kere gittimBence siz iyi bi kadın doğumcu
Bulup ona devam edin
Bende tüp bebekle 3.denememde hamile kaldım ama
Devlet hastanesine her hafta gidiyorum
Cok iyi ilgileniyolar çok tatlilar
Tedviyle oldugunu bildikleri icin dahada ilgili oluyorlar
Ve ücretsiz olduğu içinde özledikçe aklıma bişey takildikça gidip her hafta görüyorum kuzumu
Özelde bütçem el vermez her hafta gidip görmeye
Ayda 1 kerede gitmek istemiyorum çok uzun geliyor bana
6 yı doldurmuş oluyoruz zaten 25 haftalıkken o yüzden demiştir bu ay olayı kafa karıştırıyor zaten hafta olarak ne kadar ilerde anlamadım :) zaten gebelik zehirlenmesinin belirtileri tansiyon ödem ve idrarda protein canım aslında sonuçların hemen çıksa iyi olurmuş biraz uzun geldi banaValla doktor 6 ya giriyorsun dedi daha 5 aylığız öyle önden gidenlerde erken olma ihtimali olabiliyormu ki :) ara ara baş dönmeleri burun kanaması da oliyor ama bilmiyorum tansiyonum hep düşer normalde ondan bakması bu ay doktor belki perşembe baktırır
inşallah canım önemli olan rahim boyu açıklık falan olmaması zaten onun dışında nerde rahat ederse öyle duruyor yaramazlar :) doktor bir şey demdiyse pozisyondan dolayıdır zaten :)İnşallah benimde çıkar canım bebişlerimiz zamanında hayırlısıyla doğarlar inşallah
aynen hele idrar torbasına falan vurunca zıplatıyor insanı :) ama öbür türlü de mideye kaburgalara gelecek oda zor :)Benim bebiş de öyle
Geçen hafta alttan çıkacak sandım :)
Genelde asagıda takılıyor ama senin dediğin gibi bir haftadır falan yukarılarda da hissediyorum
Aşağıdan olunca tekmesi hareketi baya zor oluyor bana
benim de çok su gibi akıntım olur ya ama hamileliktrn önce de oluyordu arada üşütünce bide su gelirse ara ara sızmaya devam edermiş öyle okumuştum öyle bir çamaşır ıslanması ile kalmazmış zaten onu anlamak için ped falan koyuyorlar bebeğin suyuysa rengi falan değişiyormuş 4 günde su çoğalmaz diye düşünüyorm ya bi geldimi ara ara sızarmış çünkü ilk gittiğin doktor da hem suyun gelmiş diyor hemde sıkıntı yok demiş anlamadım gitti vallaYeni gittiğim doktorla ilgili de kötü yorumlar okudum
Yenidoğan ünitesi yetersizmiş
Bebek’te sıkıntı olanlar olmuş başka hastanelere sevk oluyormus
Ölen bebekler bile olmuş
Hatta bu doktor ilgilenmemiş hiç
Benim gittiğim hastane iyi bir hastane
İki kere ameliyat oldum orda memnun kaldım
Kendi dr um yapmıstı işlemi ağrım sancım hiç olmadı
Acaba diyorum bugün suyun iyi dedi ya doktor
4 gündür hep yatıyorum ondan mi toplandım
Çünkü sağlık ocağındaki doktor da çamaşıra gelen ıslaklık için evet su dedi
Başkalarının dediklerine tamamen inanmamanı tavsiye ederim..Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
Sende de su gibi mi geliyor
Renksiz olursa sıkıntı dedi
Ben de rahatladım
Doktorumu değişsem mi diyorum ama ayaklarım geri gidiyor
Biliyorsun tüp bebek bebeğim
Doktorumdan tüp bebek sürecinde çok memnundum ama gebelik takibinde hiç memnun kalmadım.
Benim de ilk haftalarda çıktı hamileliğim boyunca ilaç kullanıcam canım . 2.5 olmasını isterlermiş değerin benim 3 çıkmıştı cok yüksek değil endişelenme ama ilacını kullan dedi senin kaç çıktıKızlar Merhaba
Bugün kan tahlili sonuçlarım çıktı.Doktorumla görüştüm ,herşey çok güzel ama bende çok az miktarda tiroid çıktı.Doktorum da çok az bir miktar,endişelenmene gerek yok dedi.Ama yine de endişelendim,var mı böyle birşey yaşayan
Aynen valla. Bende kimseyi gormek istemiyorum. Aciklama yapmaktan yoruldum. Diyorum ki bu haftalarda degil 30 haftaya yaklasinca karnin yamulcak kadar belli olur diyorum yok senin gibiydim diyor. daha neler duycam merak ediyorum..Bu haftalarda karın mı yamultuyormuş :)) evet 32den sonra bariz dalgalanmalar olur ama şimdi degil . hiç takma canım herkes bişey söyler inan bende senin gibiyim hazır cevapta veremem kendimizi üzdügümüzle kalıyoruz.mümkün olsa inzivaya çekilip 3 ay kimseyi görmek istemiyorum(
Doktor bile normal derken cevremdekilere anlatamamam beni yoruyor valla. Aslinda aciklama yapmasam daha iyi bende hata. Bu haftalarda kayip yasadim korkarak gidiyorum doktora arkadaslarimla bu laflarla yardimci oluyor sagolsunlar..Degisir o 2.gebelik karnin bolgesinde ki yag orani bebegin ve plesantanin yerlesme acisi vs vs vs.
Takma kafana hamile.moral bozuculari hepimizin etrafinda var
Günaydın mesajı yeni gördüm. Evet okulda nöbetten muaf olmak için rapor istiyorlar. 24+0 olunca doktor. 24 haftalık tek canlı gebelik izlenmiştir şeklinde rapor yazdı idareye teslim edince muaf oldum.merhaba bende öğretmenim, nöbetten düşmek için okula rapor mu vermek gerekiyor? Ve tam 24. haftanın başladığı günden itibaren mi geçerli oluyor nasıl oluyor o ayrıntılı anlatabilirseniz çok sevinirim benim hiç bilgim yok bu konuda.
10 kere soyledi artik. Yanlis hatirliyorsun belki 28 den sonradir falan diyorum yok boyleydim diyor. Senin oglan tembel demekki hareket etmiyor diyo. Bogazlicam yakinda o olcak:)Saçmalamis o kişi
Bu haftalarda hafif tik tik
O dedigi son haftalar hafizakaybi olmus bence o kiside yanlış hatirliyo
Inanmiyorum aslinda ama sonradan takiliyorum. Kotu tecrubelerim var bu konuda zaten stresliyim. Bi aksilik mi var diye dusunmekten yoruluyorum. Insanlar cok dusuncesiz..Başkalarının dediklerine tamamen inanmamanı tavsiye ederim..
Bunu hiç duymamistim, benim de aklımda olsun, ben teşekkür ederim fıstık.Doktor 5.doza tamamlarsan ömür boyu bir daha vurulmana gerek kalmaz dedi.
Ikisi birer ay arayla birisi 6 ay sonra diğerleri de birer sene arayla.
Eğer hafif geçerse belki değerlendiririm diye düşündüm : )
Tecrüben için teşekkür ederim canım.
Sabah 8 buçuk 9 akşam 6 ama hiç ara yok yemeği de çalışırken yiyorumÇalışma saatlerin çok yoğun mu?
Kuzuya bak sen, eliyle yüzünü kapatıyor bir de masallah:). Yüzleri net belli artık. Ultrason ışığı mi geliyor bu bebelere, böyle kapatıyorlar yüzlerini:)?Kızlar bugün doktora gittim..
577 gr 28 cm olmuş haftasına göre uyumlu rahim ağzı uzun ve erken doğum riski yok dedi şükürler olsun..
Aldığım kiloya çok şaşırdı 5,5 kilo almışsın 20 günde , biraz dikkat etmelisin dedi..
Şeker yükleme yapmıyoruz onun yerine ben şekerimi ölçeceğim aletle..Bir kaç gün bakacağız..
Şeker genetik olarak ailemde yol ailecek hepimiz zayıfız ..
Birde ben doktora iki kere sordum ama uykulu olduğum için tam anlamadım bu şeker testini nasıl yapacağımı..
Sabah ilk lokmanı ye 1 saat sonra bak dedi gibi hatırlıyprum.. Adama yine sorsam ne salak iki kere anlattım diyecek
Elbisen de çok tatliymis, çok güzel tasimissin bence. Ben de seninle aynı kiloları aldım ama ben 64 ile başlamıştım:). Sen zayıf baslamissin ne güzel58,5 dan selamlar..
Şişiyorum a dostlar bunca ay alamadığım kiloları nasıl olduda 1 aya sığdırdım şaşkınım
49 ,50 ile başladım oysa ki..
Her ay eğer bu kadar kilo alırsam bittim demektir
Üzerimde ki elbiseyi eşim almış ama büyük almış şaşkınım bende deneyip size atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?