2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Pedin üstü nemli oluyor, bazen renksiz bazen çok hafif sarı gibi ama az geliyor. Günde 2-3 kere değiştiriyorum nolur nolmaz diye. Normal bence bu kadar akıntı. Hamile değilken de böyleydi bende.
Bende dr a bahsettiğim akıntı avuç içi kadardı
Çamasırım beyazdı baya belli iş renksiz su gibiydi

Nasıl casual bende cok begeniyorum ama çin malı diyede endise ediyorum nettede var nekadara aldınız nasıl bi anlatsana canım
canım biz araştırmıştık bebek arabası seçmek için o zaman en çok mamas papas ve casual i beğenmiştik. daha kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama izlenimim şu yönde ;
- çok ağır hantal bir araba değil
- puseti bebek için en rahat arabalardan biriymiş
- çift yönlü kullanım imkanı var
- kullanıcı yorumları genel olarak çok iyi
- tekerlerin büyük olması çok avantaj sağlıyormuş engebeli yollarda

dediğim gibi kullanmadığım için araştırmalarım ve duyduklarım sonucunda bu karara vardım
e bebek indiriminden 1665 tl ye aldık canım

Oy maşallah kuzucuğa nasıl saklanmış :))

Benim çok yakın bir arkadaşım da jimerde yaptı doğumu ve jimer benim evime yürüme mesafesinde ben suryapı marka avm ye yürüyerek gidiyorum mesela . Eskiden sadece jinekoloji olduğu için iyi olduğunu ama şuan tek şeyinin isimden dolayı yüksek fiyat çektiğini söylediler bana hep . Yani iş araştırmaya gelince mükemmeli Yok :) ben senin gittiğin hastaneyi aynı sıkıntıları duyduğum için tercih etmemiştim evimin dibi olmasına rağmen sen de benim gittiğim hastaneyi bu iş elektrik ve frekans meselesi :)

10 kere soyledi artik. Yanlis hatirliyorsun belki 28 den sonradir falan diyorum yok boyleydim diyor. Senin oglan tembel demekki hareket etmiyor diyo. Bogazlicam yakinda o olcak:)
Çok özür dileyerek söylüyorum haddime değil ama hala arkadaş kalmana şaşırdım doğrusu bu kişiyle. Senin acını ve endişeni azaltıp hafifletmek yerine kendiyle kıyaslayıp ahkam keserek seni strese sokan kişi arkadaşın olmamalı sanki :/

O zaman şöyle değiştireyim yorumu mu :) bence dinlenmeye devam et evden yürüt işlerini doktorunada devam et ama daha ilgili başka bi doktorda bulabilirsin :)

kızlar ben şu kapı süslerini de çok beğendm ya

Eklentiler

• 51620630_1177855092374629_4585102680589694426_n.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 50509536_2146118058744360_6491270667887764796_n.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 50509538_291071011580827_7108593227273174435_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 50857252_2124948657543183_7480417065938545915_n.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 49
Haklisin gercekten. Ayni apartmandayiz cikip gelir can sıkar gider boyle. moral bozani hayatindan cikarmak gerek. Bazen mecburiyetten idare ediliyor

Bende bayilirim ozellikle corbasi efsane oluyor yapan olsa da yesem:))hic mi hareket etmiyorsun canim o baya kötü kabizliktan agladigimi bilirim benimki gecti seninde gecer insallah icinde probiyotik olan herseyi ye bol bol lifli gida tuket muza eger yiyorsan ara ver kuzum gece suyun icine 2 kayisi at sabah ac karnina o kayisilari ye suyunu ic oda cok iyi en kotu ihtimal magnezie calcine var doktoruna soyle o tarz birsey yazsin boyle cekilmez valla 1 haftada cildirir insan:))

Kızlar günaydın. Fikri olan var mı bilmiyorum ama bebeğin kulağına ezanla okunan isimle çağırılıyomuş ahirette. Ben tek isim koymayı düşünüyorum ama kulağına hem kendi babamın adını hem kayınpederimin adını hem de benim koyduğum ismi okutturmayı düşünüyorum. Ama kimlikte tek benim koyduğum isim yazacak. Babamın ve kayınpederimin ismi sadece ezanla okunmuş olacak. Nihat hatipoğluna sorulan sorular gibi oldu. Şimdi diğer isimler söylenmemiş sadece kulağına okunmuş olacak. Hahahah soru da değilmiş bu anlatamadım kendimi

Tertemiz cikacak insallah canim.hic uzulme sen sadece stres yapmamaya calis olurmu

Yaaa ne guzel benim oglusum cok hareketli ama disardan yakalayamadik hic henuz o kadar guclu olmayabilir heyecanla bekliyoruz resmen :))

Evet benim bünyem asiri zayif hamilelikten oncede cok sık hasta olurdum sanirim bazi seyler hic degismiyor :)) oglusum iyi olsunda ben iyi olurum ya bir sekilde birde bu aralar bir sinir harbi niyeyse :// o abiyi yerim ama ben :))

Ben 33 yaşına kadar tatlı yemeyen kişi Tatlıcı oldum resmen ye Tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler ya hep eşim diyor nerde bizim hakkı @Mah-i nev @freyahel S Serylady
Bende 31e kadar agzima tatli sürmedim simdi biraksalar cikolatalarla yikanicam :)) birde istahim acik +8kiloda cabasi tabi bilemiyorum boyle giderse 25 kilo alirim saniyorum :))

Canim ben biraz hareketliyim evde durdugum gun sayisi 1dir yani birde yorulunca durmak gibi bir durumumda yok illa iyice yorulacagim sonra da gelsin agrilar gelsin sızılar hala hamilelige ayak uydurmaya calisiyorum :)) gecen o gaz sancisi beni acillik yapıyordu bilirim o sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…