- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Bende dr a bahsettiğim akıntı avuç içi kadardıPedin üstü nemli oluyor, bazen renksiz bazen çok hafif sarı gibi ama az geliyor. Günde 2-3 kere değiştiriyorum nolur nolmaz diye. Normal bence bu kadar akıntı. Hamile değilken de böyleydi bende.
canım biz araştırmıştık bebek arabası seçmek için o zaman en çok mamas papas ve casual i beğenmiştik. daha kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama izlenimim şu yönde ;Nasıl casual bende cok begeniyorum ama çin malı diyede endise ediyorum nettede var nekadara aldınız nasıl bi anlatsana canım
Çok yoğunmuş gerçekten, Doğumdan sonra hemen başlayacak mısın ve saatlerde bi değişiklik yapılmayacak mı en azından ilk yılSabah 8 buçuk 9 akşam 6 ama hiç ara yok yemeği de çalışırken yiyorum
Oy maşallah kuzucuğa nasıl saklanmış :))Kızlar bugün doktora gittim..
577 gr 28 cm olmuş haftasına göre uyumlu rahim ağzı uzun ve erken doğum riski yok dedi şükürler olsun..
Aldığım kiloya çok şaşırdı 5,5 kilo almışsın 20 günde , biraz dikkat etmelisin dedi..
Şeker yükleme yapmıyoruz onun yerine ben şekerimi ölçeceğim aletle..Bir kaç gün bakacağız..
Şeker genetik olarak ailemde yol ailecek hepimiz zayıfız ..
Birde ben doktora iki kere sordum ama uykulu olduğum için tam anlamadım bu şeker testini nasıl yapacağımı..
Sabah ilk lokmanı ye 1 saat sonra bak dedi gibi hatırlıyprum.. Adama yine sorsam ne salak iki kere anlattım diyecek
Benim çok yakın bir arkadaşım da jimerde yaptı doğumu ve jimer benim evime yürüme mesafesinde ben suryapı marka avm ye yürüyerek gidiyorum mesela . Eskiden sadece jinekoloji olduğu için iyi olduğunu ama şuan tek şeyinin isimden dolayı yüksek fiyat çektiğini söylediler bana hep . Yani iş araştırmaya gelince mükemmeli Yok :) ben senin gittiğin hastaneyi aynı sıkıntıları duyduğum için tercih etmemiştim evimin dibi olmasına rağmen sen de benim gittiğim hastaneyi bu iş elektrik ve frekans meselesi :)Yeni gittiğim doktorla ilgili de kötü yorumlar okudum
Yenidoğan ünitesi yetersizmiş
Bebek’te sıkıntı olanlar olmuş başka hastanelere sevk oluyormus
Ölen bebekler bile olmuş
Hatta bu doktor ilgilenmemiş hiç
Benim gittiğim hastane iyi bir hastane
İki kere ameliyat oldum orda memnun kaldım
Kendi dr um yapmıstı işlemi ağrım sancım hiç olmadı
Acaba diyorum bugün suyun iyi dedi ya doktor
4 gündür hep yatıyorum ondan mi toplandım
Çünkü sağlık ocağındaki doktor da çamaşıra gelen ıslaklık için evet su dedi
Derin bi nefes aldıran konu maalesef ek izin kullanamıcam çalışmak zorundayımÇok yoğunmuş gerçekten, Doğumdan sonra hemen başlayacak mısın ve saatlerde bi değişiklik yapılmayacak mı en azından ilk yıl
Çok özür dileyerek söylüyorum haddime değil ama hala arkadaş kalmana şaşırdım doğrusu bu kişiyle. Senin acını ve endişeni azaltıp hafifletmek yerine kendiyle kıyaslayıp ahkam keserek seni strese sokan kişi arkadaşın olmamalı sanki :/10 kere soyledi artik. Yanlis hatirliyorsun belki 28 den sonradir falan diyorum yok boyleydim diyor. Senin oglan tembel demekki hareket etmiyor diyo. Bogazlicam yakinda o olcak:)
O zaman şöyle değiştireyim yorumu mu :) bence dinlenmeye devam et evden yürüt işlerini doktorunada devam et ama daha ilgili başka bi doktorda bulabilirsin :)Yeni gittiğim doktorla ilgili de kötü yorumlar okudum
Yenidoğan ünitesi yetersizmiş
Bebek’te sıkıntı olanlar olmuş başka hastanelere sevk oluyormus
Ölen bebekler bile olmuş
Hatta bu doktor ilgilenmemiş hiç
Benim gittiğim hastane iyi bir hastane
İki kere ameliyat oldum orda memnun kaldım
Kendi dr um yapmıstı işlemi ağrım sancım hiç olmadı
Acaba diyorum bugün suyun iyi dedi ya doktor
4 gündür hep yatıyorum ondan mi toplandım
Çünkü sağlık ocağındaki doktor da çamaşıra gelen ıslaklık için evet su dedi
Haklisin gercekten. Ayni apartmandayiz cikip gelir can sıkar gider boyle. moral bozani hayatindan cikarmak gerek. Bazen mecburiyetten idare ediliyorÇok özür dileyerek söylüyorum haddime değil ama hala arkadaş kalmana şaşırdım doğrusu bu kişiyle. Senin acını ve endişeni azaltıp hafifletmek yerine kendiyle kıyaslayıp ahkam keserek seni strese sokan kişi arkadaşın olmamalı sanki :/
Bende bayilirim ozellikle corbasi efsane oluyor yapan olsa da yesem:))hic mi hareket etmiyorsun canim o baya kötü kabizliktan agladigimi bilirim benimki gecti seninde gecer insallah icinde probiyotik olan herseyi ye bol bol lifli gida tuket muza eger yiyorsan ara ver kuzum gece suyun icine 2 kayisi at sabah ac karnina o kayisilari ye suyunu ic oda cok iyi en kotu ihtimal magnezie calcine var doktoruna soyle o tarz birsey yazsin boyle cekilmez valla 1 haftada cildirir insan:))o korku bende de var. zaten dört günde bir anca giriyorum onda da bin korkuyla. dün resmen mahsur kaldım tuvalette. gece de ağrısı zonklamasıyla uğraşıp durdum. eşim yatakta kıpırdadıkça hıncımı ondan aldım. bundan sonra düzenli yürüyüş yapacağım. gerçekten çok şımarık bir hamilelik geçiriyorum benimkinin en önemli sebebi hareketsiz yaşam. sağol önerilerin için. brokoliyi de çok severim.
Tertemiz cikacak insallah canim.hic uzulme sen sadece stres yapmamaya calis olurmuYa insan rahat edemiyor içimiz rahat olsun gidelim bişey olmaz :) fetal eco için 4 Mart'a randevu verdiler doktor illa burada yaptır dedi. Kendi doktoruma mesaj attım için rahat etsin başka yerde de yaptırabilirsin dedi
Çok sağol canım doktoruma ulaştım sonunda normal yazmış
Çok teşekkür ederim canım İnşâAllah bi sıkıntı değildir Rabbim onu bize bağışlasın
Sabah bende iyiyim yumuşak oluyor sanki sabah sonra aksama dogru hava basmislar gibi oluyorum :))Sabah iyi oluyorum ben, gün içinde geriliyor akşam tam balon :)
Yaaa ne guzel benim oglusum cok hareketli ama disardan yakalayamadik hic henuz o kadar guclu olmayabilir heyecanla bekliyoruz resmen :))canım ben zaten baya geç hissettm hareketlerini
plesantanın konumundan dolayı geç hissedeceksin demişti doktorum. 24 de fln hissettm yani. bu haftada dışardan görülebildiğini farkettim hatta videoya çekip ablama fln attım baya farkediliyor. akşamları eşimle izliyoruz resmen film izler gibi
herkesin yapısı farklı bence hiç takma kafana. ben 24 de hareketlerini yeni hissetmeye başlamıştım yani..
Evet benim bünyem asiri zayif hamilelikten oncede cok sık hasta olurdum sanirim bazi seyler hic degismiyor :)) oglusum iyi olsunda ben iyi olurum ya bir sekilde birde bu aralar bir sinir harbi niyeyse :// o abiyi yerim ama ben :))Bünyen zaten zayıf galiba senin kendinde zayıfsın Ozan bütün değerlerini sömürüyor.hamilelik gerçekten bir hastalık bir gibi bilmiyorum banada pek yaramıyor :)
Siz daha küçüksünüz canım bizn abiyiz :))
Off sorma bütün gün uzanabilirim rutinler bile işkence :S
Bende 31e kadar agzima tatli sürmedim simdi biraksalar cikolatalarla yikanicam :)) birde istahim acik +8kiloda cabasi tabi bilemiyorum boyle giderse 25 kilo alirim saniyorum :))Ben 33 yaşına kadar tatlı yemeyen kişi Tatlıcı oldum resmenye Tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler ya hep eşim diyor nerde bizim hakkı @Mah-i nev @freyahel S Serylady
Canim ben biraz hareketliyim evde durdugum gun sayisi 1dir yani birde yorulunca durmak gibi bir durumumda yok illa iyice yorulacagim sonra da gelsin agrilar gelsin sızılar hala hamilelige ayak uydurmaya calisiyorum :)) gecen o gaz sancisi beni acillik yapıyordu bilirim o sebepteninşallah canım yorma kendini ilaçlarını aksatmaben dün biraz dışarda dolaşıp ev bakınıyım etrafa dedim baya dolaştım sonra bi ağrı girdi gaz ağrısı bebekte baskı yapınca yürüyemedim kaldım eve zor geldim aa bi baktım resmen karnım aşağı düşmüş sanki bebek yan dönmüş gibiydi biraz uzandım düzeldi neyseki, dedim ne oldu karnıma. Sonra akşama kadar her yerim ağrıdı
Ohhh almisken tek ben almiyim hepimiz alalimbenimde ara öğünlerim tatlı oldu valla
Tamam canım çok sağol İnşâAllahTertemiz cikacak insallah canim.hic uzulme sen sadece stres yapmamaya calis olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?