2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
dün karar vermıstım aslında
oktay beyı sevdım ancak burda kötu yorumlar da okuyunca biraz cekındım
dün hastaneyı aradım mesela yenı doğan unıtenız var mı dedım telefonu acan kişi bilmiyor
sonrasında bir saniye dedi ve evet varmıs bebekte sıkıntı olursa küveze konuluyor dendi

fiyatları yuksek evet
ama dediğim gibi orda ıkı amelıtyat oldum cok memnun kaldım
medicabile annem ıcın cok gitmıstık pek sevdiğim bir hastane değil ama orda da oktay beyden memnun kaldım

bu işler cok zor
allah hepımızın yardımcısı olsun

Benim kocaman bir gobegim var suan 2 montum var biri parka biri kase ikisi de suan hic kapanmiyor zaten kis bitmek uzere diye de acikcasi almiyorum mont:)) bazen veriyorlar bazen vermiyorlar yer :)) sen bilince herkes bilsin duygusu hepimizde var ya ben bazen beni sisman mi zannediyorlar yoksa hamile oldugum belli mi diye dusunuyorum hep :))

Kizlar bugün randevumuz var dualariniza talibim. 5 hafta oldugundan acayip bir heyecan var anlatamadigim :)) ayrica detayli icin gun vericekler 2 gün once yasadiklarimdan otürü bu sefer bir korku da var içimde lutfenn burda olan arkadaşlar yazsında moral bulayim

Onu yapacak birsürü insan var canim hem yaslilari kirmamak hem istedigin ismi koymak icin yapıyor herkes genelde :)

Ben de aynı şekilde çilek aromalı 75 mg ictim, biraz bitirmekte zorlandim ama aşırı şekerli gelmedi bana da. Yalniz ben gece 2.5 da mide bulantısı yasadm ve muz yedim doktorum labaronta danismami soyledi , laborant 6.5 saat açlığın yeterli olacağını söyledi ve kanları aldırıyorum. Son 1 tüpüm kaldı. Umarim sonuçlar yuksek cikmaz.

brn88

Haklisin gercekten. Ayni apartmandayiz cikip gelir can sıkar gider boyle. moral bozani hayatindan cikarmak gerek. Bazen mecburiyetten idare ediliyor
Gercekten de oyle benim de var hayatimda öyle biri cıkaramiyorum da sürekli bos konusuyor sürekli sinirlendiriyor bence bilerek yapiyorlar ya üzmek icin ://

Bence de gittigin doktora takibe bir sure daha devam et derim ben benim doktorumda oyle her muayene de 40 dk falan bakmiyor mesela ama dikkatli bir kadin biraz hizli konusuyor okadar :) sonucta su geldigini anlayan kendi doktorundu yine birde bayadir onda takiptesin herseyini biliyordur diye düsünüyorum. Eger yine de icine sinmezse o zaman degistir bence kotü yorumu olan hastaneye mumkunse gitme canim

Yaaa ne guzel benim oglusum cok hareketli ama disardan yakalayamadik hic henuz o kadar guclu olmayabilir heyecanla bekliyoruz resmen :))
zamanla olur canım benm artık baya belli oluyor dışardan bakınca. hatta bazen bebek aşağı iniyor semsert oluyor orası bazen sağ ya da sol taraf daha şiş oluyo fln baya görünüyor :))

Bende bu tarz birsey istiyorum fiyat aldin mi ?

aldım canım boyutlarına göre değişiyormuş
44x34 ışıklı 270 ışıksız 250
33x33 ışıklı 200 ışıksız 180
32x23 ışıklı 150 ışıksız 130
dedi :)

sağolasın
çok zormus bu işler
eskıden duyardım hamılelerden dr begenmezlerdı cok abarttıklarını düşünürdüm başıma geldı

En ķüçük boyu cokmu ķücüktür acaba merak ettim o zamanlari iple cekiyoruz öyleyse

sağolasın
çok zormus bu işler
eskıden duyardım hamılelerden dr begenmezlerdı cok abarttıklarını düşünürdüm başıma geldı
Ben de basta cok degistiricem dedim epey arada kaldim burdaki arkadaslara sordum falan ama sonra vazgectim. O sebepten anliyorum seni :) hele ki burda bazi arkadaslarin doktorlarini okudukca hala degistirsemmi diyorum her kontrolde 30 dk dan fazla bakan tek tek anlatan doktorlar varmis benimki oyle degil pek bizim 10 dk falan suruyor bakmasi sonra bir derdim varsa ben soruyorum oyle devam ediyor bak yine supheye dustüm degistirsemmi diye :))

bizde de aynı sekıld eoluyor işte durum
bakıyor
guzel ıyı gelısmıs dıyor
odaya gecelım dıyor
sonra sıkıntın var mı dıyor
ilaçlara devam bir ay sonra goreyım dıyor :)
bu kadar

Ya bizim burdaki devlet hastanesi cok kotü ne bebegi gosteriyorlar ne ilgileniyorlar arada tahlile gittigimde bile hic memnun kalmadan dönüyorum resmen Rabbim oraya gitmek zorunda olanlarin yardimcisi olsun :/

bizde de aynı sekıld eoluyor işte durum
bakıyor
guzel ıyı gelısmıs dıyor
odaya gecelım dıyor
sonra sıkıntın var mı dıyor
ilaçlara devam bir ay sonra goreyım dıyor :)
bu kadar
Benim de en büyük sıkıntım bu konu hatta bugün gittigimde baslamadan detayli bakmanizi rica edecegim diye soleyecegim bakalim degisen birsey olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…