Ayyy nerde keşke hic anlamam ki bir arkadasim kullaniyordu bu markayi al dedi onerdi onu iciyorum daha dogrusu icmeye calisiyorum nefret ediyorum kefirdenKefiri kendin mi mayalıyorsun canım yoksa hazır mı
dün karar vermıstım aslındaBenim çok yakın bir arkadaşım da jimerde yaptı doğumu ve jimer benim evime yürüme mesafesinde ben suryapı marka avm ye yürüyerek gidiyorum mesela . Eskiden sadece jinekoloji olduğu için iyi olduğunu ama şuan tek şeyinin isimden dolayı yüksek fiyat çektiğini söylediler bana hep . Yani iş araştırmaya gelince mükemmeli Yok :) ben senin gittiğin hastaneyi aynı sıkıntıları duyduğum için tercih etmemiştim evimin dibi olmasına rağmen sen de benim gittiğim hastaneyi bu iş elektrik ve frekans meselesi :)
Benim kocaman bir gobegim var suan 2 montum var biri parka biri kase ikisi de suan hic kapanmiyor zaten kis bitmek uzere diye de acikcasi almiyorum mont:)) bazen veriyorlar bazen vermiyorlar yer :)) sen bilince herkes bilsin duygusu hepimizde var ya ben bazen beni sisman mi zannediyorlar yoksa hamile oldugum belli mi diye dusunuyorum hep :))Ben de hamilelikten aylar önce sigarayı bıraktığım için kilo almıştım zaten üstüne bı de hamilelik olunca benim tüm montlar olmadı parka tarzı mont aldım yeni biraz bol o yüzden belli olmuyor ben rahat ediyorum dar olmadığı için de kimse anlayıp yer vermiyor bozuluyorum artık :))) çok da kilo almadım sanırım galiba insanlar da haklı anlamıyorlar ama ben biliyorum ya herkes bilsin istiyorum hahahaha
Merhabalar,
Bu sabah 75 mg şeker yüklemesi yapıldı.
Tadı şekerliydi, çilek aromalıydı ama bana aman aman tatlı gelmedi açıkçası.
3 kez de kan alındı saatte bir olmak üzere.
Bunu da atlattık çok şükür
Sizler neler yaptınız ?? Nasıldı ??
Onu yapacak birsürü insan var canim hem yaslilari kirmamak hem istedigin ismi koymak icin yapıyor herkes genelde :)Kızlar günaydın. Fikri olan var mı bilmiyorum ama bebeğin kulağına ezanla okunan isimle çağırılıyomuş ahirette. Ben tek isim koymayı düşünüyorum ama kulağına hem kendi babamın adını hem kayınpederimin adını hem de benim koyduğum ismi okutturmayı düşünüyorum. Ama kimlikte tek benim koyduğum isim yazacak. Babamın ve kayınpederimin ismi sadece ezanla okunmuş olacak. Nihat hatipoğluna sorulan sorular gibi oldu. Şimdi diğer isimler söylenmemiş sadece kulağına okunmuş olacak. Hahahah soru da değilmiş bu anlatamadım kendimi
Ben de aynı şekilde çilek aromalı 75 mg ictim, biraz bitirmekte zorlandim ama aşırı şekerli gelmedi bana da. Yalniz ben gece 2.5 da mide bulantısı yasadm ve muz yedim doktorum labaronta danismami soyledi , laborant 6.5 saat açlığın yeterli olacağını söyledi ve kanları aldırıyorum. Son 1 tüpüm kaldı. Umarim sonuçlar yuksek cikmaz.
Bende bu tarz birsey istiyorum fiyat aldin mi ?kızlar ben şu kapı süslerini de çok beğendm ya
Gercekten de oyle benim de var hayatimda öyle biri cıkaramiyorum da sürekli bos konusuyor sürekli sinirlendiriyor bence bilerek yapiyorlar ya üzmek icin ://Haklisin gercekten. Ayni apartmandayiz cikip gelir can sıkar gider boyle. moral bozani hayatindan cikarmak gerek. Bazen mecburiyetten idare ediliyor
Bence de gittigin doktora takibe bir sure daha devam et derim ben benim doktorumda oyle her muayene de 40 dk falan bakmiyor mesela ama dikkatli bir kadin biraz hizli konusuyor okadar :) sonucta su geldigini anlayan kendi doktorundu yine birde bayadir onda takiptesin herseyini biliyordur diye düsünüyorum. Eger yine de icine sinmezse o zaman degistir bence kotü yorumu olan hastaneye mumkunse gitme canimYeni gittiğim doktorla ilgili de kötü yorumlar okudum
Yenidoğan ünitesi yetersizmiş
Bebek’te sıkıntı olanlar olmuş başka hastanelere sevk oluyormus
Ölen bebekler bile olmuş
Hatta bu doktor ilgilenmemiş hiç
Benim gittiğim hastane iyi bir hastane
İki kere ameliyat oldum orda memnun kaldım
Kendi dr um yapmıstı işlemi ağrım sancım hiç olmadı
Acaba diyorum bugün suyun iyi dedi ya doktor
4 gündür hep yatıyorum ondan mi toplandım
Çünkü sağlık ocağındaki doktor da çamaşıra gelen ıslaklık için evet su dedi
zamanla olur canım benm artık baya belli oluyor dışardan bakınca. hatta bazen bebek aşağı iniyor semsert oluyor orası bazen sağ ya da sol taraf daha şiş oluyo fln baya görünüyor :))Yaaa ne guzel benim oglusum cok hareketli ama disardan yakalayamadik hic henuz o kadar guclu olmayabilir heyecanla bekliyoruz resmen :))
Bende bu tarz birsey istiyorum fiyat aldin mi ?
sağolasınBence de gittigin doktora takibe bir sure daha devam et derim ben benim doktorumda oyle her muayene de 40 dk falan bakmiyor mesela ama dikkatli bir kadin biraz hizli konusuyor okadar :) sonucta su geldigini anlayan kendi doktorundu yine birde bayadir onda takiptesin herseyini biliyordur diye düsünüyorum. Eger yine de icine sinmezse o zaman degistir bence kotü yorumu olan hastaneye mumkunse gitme canim
En ķüçük boyu cokmu ķücüktür acaba merak ettimzamanla olur canım benm artık baya belli oluyor dışardan bakınca. hatta bazen bebek aşağı iniyor semsert oluyor orası bazen sağ ya da sol taraf daha şiş oluyo fln baya görünüyor :))
aldım canım boyutlarına göre değişiyormuş
44x34 ışıklı 270 ışıksız 250
33x33 ışıklı 200 ışıksız 180
32x23 ışıklı 150 ışıksız 130
dedi :)
Ben de basta cok degistiricem dedim epey arada kaldim burdaki arkadaslara sordum falan ama sonra vazgectim. O sebepten anliyorum seni :) hele ki burda bazi arkadaslarin doktorlarini okudukca hala degistirsemmi diyorum her kontrolde 30 dk dan fazla bakan tek tek anlatan doktorlar varmis benimki oyle degil pek bizim 10 dk falan suruyor bakmasi sonra bir derdim varsa ben soruyorum oyle devam ediyor bak yine supheye dustüm degistirsemmi diye :))sağolasın
çok zormus bu işler
eskıden duyardım hamılelerden dr begenmezlerdı cok abarttıklarını düşünürdüm başıma geldı
bizde de aynı sekıld eoluyor işte durumBen de basta cok degistiricem dedim epey arada kaldim burdaki arkadaslara sordum falan ama sonra vazgectim. O sebepten anliyorum seni :) hele ki burda bazi arkadaslarin doktorlarini okudukca hala degistirsemmi diyorum her kontrolde 30 dk dan fazla bakan tek tek anlatan doktorlar varmis benimki oyle degil pek bizim 10 dk falan suruyor bakmasi sonra bir derdim varsa ben soruyorum oyle devam ediyor bak yine supheye dustüm degistirsemmi diye :))
Ya bizim burdaki devlet hastanesi cok kotü ne bebegi gosteriyorlar ne ilgileniyorlar arada tahlile gittigimde bile hic memnun kalmadan dönüyorum resmen Rabbim oraya gitmek zorunda olanlarin yardimcisi olsun :/Bence siz iyi bi kadın doğumcu
Bulup ona devam edin
Bende tüp bebekle 3.denememde hamile kaldım ama
Devlet hastanesine her hafta gidiyorum
Cok iyi ilgileniyolar çok tatlilar
Tedviyle oldugunu bildikleri icin dahada ilgili oluyorlar
Ve ücretsiz olduğu içinde özledikçe aklıma bişey takildikça gidip her hafta görüyorum kuzumu
Özelde bütçem el vermez her hafta gidip görmeye
Ayda 1 kerede gitmek istemiyorum çok uzun geliyor bana
Benim de en büyük sıkıntım bu konu hatta bugün gittigimde baslamadan detayli bakmanizi rica edecegim diye soleyecegim bakalim degisen birsey olacak mibizde de aynı sekıld eoluyor işte durum
bakıyor
guzel ıyı gelısmıs dıyor
odaya gecelım dıyor
sonra sıkıntın var mı dıyor
ilaçlara devam bir ay sonra goreyım dıyor :)
bu kadar
aslnda bence o boyda çok küçük değil :)En ķüçük boyu cokmu ķücüktür acaba merak ettimo zamanlari iple cekiyoruz öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?