2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimki en son dik duruyordu ayaklari da dayamis kasiklara orda bir agri oldu bir sertlik kostum doktora pozisyondan dolayi demislerdi simdi yan duruyor saniyorum :))

Ben 10 saat bişey yiyip içmemiştim. Laborant 6,5 saat açlık yeterli dediğine göre sorun yok o zaman
Benim sonuç güzel çıktı. Darısı sana inşallah

Ya bizim burdaki devlet hastanesi cok kotü ne bebegi gosteriyorlar ne ilgileniyorlar arada tahlile gittigimde bile hic memnun kalmadan dönüyorum resmen Rabbim oraya gitmek zorunda olanlarin yardimcisi olsun :/
Benim gittigim devlet hastanesi 2yıllık yeni biyer tüm aletleri yeni cihaz

Doktorlarida çok iyi ilgililer bayaği gösteriyor anlatıyorlar herşeyi

Sanirim her devlet aynı olmuyor.

Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0002.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 59

Biz sonraki gün iptal ettik kuzum. Hep şikayetler yurtiçi kargonun taşıma sıkıntıları, kırık çatlak vs getirmeleri olmuş. Biz de güvenemedik.
Yeni pazar günü Tekzen den şifonyer aldık. Allah nasip ederse çocuk büyüyünce balkona yüklük gibi koyarız dedik.
Ama sizin iyi gelmesine çok sevindim:) Allah sağlıklı mutlu günlerinde kullanmayı nasip etsin inşallah :*

Işte o kadar çok bilgim yok kuzum. Ben Bursa da yaşamıyorum. O doktoru inst. Takıp ediyorum çok iyi biri biliyorum. Bi de o hastanede doğum yaptırıyor onu biliyorum. Ama muhakkak anlaşmalı olduğu başka hastaneler vardır.

1 kere özeline gidin hem de öğrenirsiniz nerelerde doğum şansı var ne var ne yok:)

Gercekten de oyle benim de var hayatimda öyle biri cıkaramiyorum da sürekli bos konusuyor sürekli sinirlendiriyor bence bilerek yapiyorlar ya üzmek icin ://
Bilerek yaptiklarina inanmak istemiyorum aslinda ama hep mi tesaduf.. onceleri kilo almissin sisko mu oldun diyordu guya saka yapiyor. Hepsi birlesince insanin cani sıkıliyor. Riskli gebelik benimki zaten canim burnumda. Hepsini hayatimizdan cikaralim bence:)

Hoşbuldum :) yeni kendime gelebildim diyelim ilk gebeligim dördüncü ayımız bitti çok şükür.Mide bulantılarıyla cebelleşiyordum dört ay boyunca ben pert

Hoşgeldin canım çok iyi anlıyorum seni umarım artık rahatlarsın :)
Benim mide bulantılarım + istifralar 4,5 ay dan sonra tam anlamıyla geçti bundan sonra balayı dönemi

İstanbul
beylikdüzü devlet hastanesi

Çoğu devlet hastanesi ayda sadece 1 kere ve randevulu bakiyomuş ama

Burada randevu şartıda yok Her hafta randevusuz giderim muane olurum

Tavsiye ederim

İyi bi doktora denk gelmek sanıırm en önemlisi sende şanslıymışsın canımm :)

Hem hastaneden hemde doktordan çok değişiyor aynı hastanede gittigim doktorum ultrasonda gayet güzel bi şekilde gösterip benle ilgilenirken, randevu almadan gittiğimde denk geldiğim başka dr. ultrasonu çevirmedi bile bana söylememe ragmen ve ilgisizdi :/

Her özel iyi veya her devlet hastanesi kötü diye yorum yapılmasın diğer arkadaşlarımız için önyargı oluşmasın bence :):)

Hoşgeldin canım çok iyi anlıyorum seni umarım artık rahatlarsın :)
Benim mide bulantılarım + istifralar 4,5 ay dan sonra tam anlamıyla geçti bundan sonra balayı dönemi
Hoşbuldum aynen yeni rahatladım bebeğimin hareketliliğini hisseder hissetmez zor günler geçti.Cinsiyeti belli degil haftaya randevum var ayrıntılı tarama testi yaptıracak doktorum rabbim herseke sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bebislerimizi☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…